Девет дни след смъртта на известния в района треньор Митко Йорданов, около 250 приятели се събраха на стадиона в Черноочене в негова памет.

 На 2 юни 2011 г. ненадейно ни напусна Митко Йорданов Йорданов, един ВЕЛИК ЧОВЕК, отдал годините си за футбола в Черноочене, отбелязаха организаторите.

Малки и големи обсипаха с венци и цветя мястото, от където Учителят, роден на 27.03.1959 г., следеше подготовката на играчите и мачовете на стадиона.

Запалиха и свещичка, за да отдадат почит на човека, който дойде от пловдивското село Езерово и  пристрасти стотици чернооченци към магията, наречена футбол. И който откри много таланти за най-популярната игра.

 През сълзи на очи си спомниха как преди ги е събирал Митко, а днес са се събрали за него. Споделиха, че добрите хора не умират, а оставят светла диря и честен път, по който да вървят последващите го.

Слънчевото време позволи в негова чест да се организирана и минифутболна среща между възпитаниците му. Младежите показаха завидни умения, придобити от покойния Йорданов.

Малко след срещата, дъжд като из ведро се изсипа над Черноочене.

Пожеланията на присъстващите бяха да се утвърди традиционен турнир, който да приобщи децата към спорта.

 

Исмет ИСМАИЛ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/6/11 18:20

    Едно от момчетата му стигна до софийски отбор, мисля че беше "Левски", но нещо не можеше да се наложи в титулярния състав. Митко страдаше с момчето и казваше, че е голям талант, но софиянчетата му пречат. Такъв си беше - голям и на терена, голям и като човек.
    Почивай в мир!

    ОтговорИзтриване
  2. Митко10/6/11 21:25

    Почивай в мир приятелю.Липсваш на всички които те познаваха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/11 00:06

    никога няма да те забравя ТренерРрр

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/11 01:01

    Митко беше голям човек и треньор, стигна много далеч в професията, откри момчета за големия футбол без много приказки и пари. Жалко е, че такива хора си отиват, а в спорта доминират малограмотни некадърници. Нека поне името му се помни.Почивай в мир, Мите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/11 09:33

    В Черноочене скърбим за Теб, Митак. Липсваш ни.
    Почивай в мир!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/6/11 09:38

    Човечен, всеодаен, честен! Никога няма да те забравим, Митак! Почивай в мир!
    Приятели от Черноочене.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/6/11 10:01

    Почивай в мир господин Йорданов. Липсваш ни на всички. Училището е тихо без теб, залата е пусто, а стадиона е празен.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/6/11 11:26

    Не мога още да повярвам,че теб те няма!Болката и мъката ми е голяма!Ти беше велик Човек и голям мъжкар!Лека ти пръст! Почивай в мир,адаш!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/6/11 16:36

    БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО НА ВСИЧКИ ХОРА ОТ ЧЕРНООЧЕНЕ !!! СЕСТРА МУ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.