Народният представител от БСП Димчо Михалевски щял да плаща 30 лева повече такса „Смет" след решението на Общинския съвет в Кърджали да вдигне налога.

Увеличението на промилите от 1,1 на 1,5 на таксата за събиране, извозване и депониране на отпадъците в Кърджали, „червеният" депутат определи като необосновано и скандално.

 „Увеличението е с близо 36 %, това е доста сериозен ресурс", отсече Михалевски.

За апартамента си, който е с площ 78 кв. метра, той досега плащал към 80 лева такса „Смет".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/12 17:16

    Божееее, гледам и не вярвам на ушите си!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/12 17:17

    Вие като сте кърджалийска медия, защо публикувате кофти пиар мероприятия на депутат от Смолянски избирателен район? Ще спра да ви чета вече....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/1/12 17:20

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/1/12 17:22

    Защо давате трубуна на .... .......... Махленски

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/1/12 17:24

    Михалевски е прав - защо ще има скок с 36 процента. ДПС и ГЕРБ са виновни за спряното строителство на депото.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/1/12 18:00

    Гусин Михалевски ако не живеето в града,защо плащате изобщо данък смет?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/1/12 19:34

    Jalki xorica ne pluite Mixalevski a se zamislete za sebe si kak 6te si pla6tate uveli4enata taksa smet

    ОтговорИзтриване
  8. Бай Гански4/1/12 20:15

    Наистина ограничена работа (или платена), те им разправят, че ще им оскубят паричките, те с Михалевски се занимават. Азис, излез и обясни на хората за какво става въпрос, а не да си приемате под сурдинка каквото Ви отърва! Не знаете ли че като е криза, е криза за всички, не само за общината? На хората доходите не са вдигат, но налозите да. Е като е криза, те от къде да ги вземат тези пари? Или за кризата на хорицата Ви е през ...?
    Мишоци!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/1/12 21:03

    Бай Гански, много си прав, но сега кметовете явно са се заразили от Борисов. Тоя така си прави политиката - кризата е за правителството и общините, хората да духат супата и да намират пари за налозите...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/1/12 21:05

    koi kolkoto si iska da pravi i da hvarlya vidove bukluk na opredelenite mesta i da si plashta za kefa na kilogram v jilistnite i industrialnite zoni...kato ima hora i pravyat bukluk, dobre - da plastat na darjavni ili na chastni firmi za prerabotka na bukluka na kilogram...nema hora - nema bukluk...na publichni ojiveni mesta da ima konteineri i koshove za gratis izhvarlyane na razlichni vidove bukluk ot balgarskia narod i ot turistite na BG...te nali za vsyaka stoka sa platili DDS v magasinite i za ambalajite, deto stokite sa opakovani, nali sa platili paten danak - za vinetki, za bileti v publichnia transport, za benzin, dizel,gas i DDS sa platili...kade otivat parite ot DDS?!v mediite nemat kuraj da izkarat otcheti i smetki kradlivite darjavni slujiteli kakvo pravyat s sabranite pari taksi smet, zastoto ot tova pero mnogo pari iztichat v drugi posoki i te lajat balgarskia narod - tova e zlatnata mina na darjavnata mafia v region Kardjali... v bukluka ima mnogo pari - levove, evro,dolari na balgarskia narod i na turistite, zatova tam se pritzelva vlastta nai-barso da sabere jivi pari za parazitnite darjavni slujiteli na parazitnata dps...taka naprimer v KAT pri registrirane na upotrebyavani avtomobili sobstvenitzite na kolite sa zadaljeni da platyat mejdu 100 -300 leva za recycling, vapreki che tehnite koli sa godni za dvijenie oshte mnogo dalgo vreme - kade otivat tesi pari?! koi i za kakvo gi upotrebyava, dokato kolite prodaljavat da se dvijat i izobsto ne e doshlo vremeto na tyahnata smart?! tova e kato da plastame za lechenie na doktor bez da ni e lekuval doktor... taka nema da stane, kakto si go mislite.... spravedlivost, prava , svobodi za balgarskite grajdani i za turistite na BG da izhvarlyat buklutzite na opredeleni mesta s opredelen red po vidove e nujno da ima!!!ne e vasha rabota da si pahate gagata koi i kolko bukluk imal...vajno e da predvidite i poddarjate mestata chisti i vidovete bukluk po tesi mesta da badat spazvani, vashata rabota e da napravite red i vseki spored kilogramite bukluk da si plati!darjavnite slujiteli sa dlajni da osiguryat po rayoni sabirane na vsichki vidove otpadatzi po grupi vidove,za recyckinga - tam i bez drugo te posle vsemat mnogo pari ot ambalaja i surovinite! to e yasno, 4e koito jivee i potrebyava tuk v Karzhali,toi pravi bukluk. ne moje da si v Bursa,Kiev, Gürgevo,Komothini, Atlanta, London,Madrid,Paris,Neapol,Rim, Belgrad,Ohrid ili drugade i da si podhvarlish bukluka ottam tochno v Kardzhali ili da si go pratish s kolet po post, dori da imash loze,niva,apartament ili palast v Kardzhali.
    Karzhali e s mnogo mrasen vazduh i e otvratitelen za jiveene prez zimata grad, kogato iz vazduha se nosi smrad na dim,izgoreli gumenki,avtomobilni gumi, nailoni,vaglista,smradlivi gazovi i benzinovi koli i avtobusi bez katalizatori zaedno s maglata, dupkite po ulitzite i bezhaberieto na nedouchenite injeneri i filosofi, deto upravlyavat grada po pat kam totalna razruha i upadak...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/1/12 21:05

    Прочетох. Чакай да видя колко е часа....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/1/12 21:16

    promenite na hasan asis i kompaniata mu za bukluka v regiona sa mnogo dobra slujba kam turskite targovtzi i tehnite eftini buklutzi, hem i kam rodninite turtzi ... hem 6te gi platite kato gi kupuvate stokite , hem i kato gi hvarlite da gi platite oste vednaj, hem i kato krepostni selyani oste vednaj da platite, che sa si napravili truda da vi gi dostavyat po mestojiveene... a te nali sa samo gosti, nisto ne biva da platyat bratovchedite turtzi - nali sa samo sega gosti i turisti ?!bravo! mnogo dobre izmislenno za rodninite!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/1/12 21:23

    Аз няма да плащам данък смет докато не сметат боклуците от ОЦК!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/1/12 22:14

    abe zashto da plashtame danak smet za na titan kefa li ,4e ne ni sabirat otpadacite po mesec ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/1/12 09:17

    Михалевски бълха го ухапала. Той толкова пара награби, че и с 3 000 лв да дигнат таксата, пак ще му е през оная работа. Ние да му мислим.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/1/12 09:57

    ГОРКИЯТ МИХАЛЕВСКИ! ДАЛИ ДА НЕ МУ СЪБЕРЕМ МАЛКО ПОМОЩИ?!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/1/12 16:38

    А КОЛКО ДАНЪК СМЕТ ПЛАЩА ЗА ПАЛАТА СИ В С.МАСЛИНОВО ,ФОРМАЛНО ПРИПИСАН НА СВАТЯТА СИ? И КАК БЕЗВОДНО МАСЛИНОВО ОСИГУРИ ВОДА ЗА ДР.МИХАЛЕВСКИ? АБЕ КЪДЕТО ИМА ФРАНГАДЖИЯ И ЦИГАНИН ТРЕВА НЕ РАСТЕ. Р.С. ИЗВИНЯВАМ СЕ.ИМА ЦЪФТЕЖ ВЪВ ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО.СЕГА С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ЧИСТИМ И ОГЛЕДАЛОТО НА МИХАЛЕВСКИ ОТ ПЛАВАЩИТЕ ВОДОРАСЛИ И ЛАЙНА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.