Старозагорският митрополит Галактион управлява международна фирма за трансплантация на органи, съобщиха за 24rodopi кърджалийци, които са ползвали услугите на Тъканна банка Остеоцентър – България.
Тази сутрин в ефира на БТВ президентът на Конфедерацията на труда "Подкрепа" д-р Константин Тренчев обяви, че български владика има частна фирма за трансплантация на органи. "Проверили сме кой в какви фирми участва, но още не е дошло времето, да ги разкрием. Аз не искам да разклащам основите на църквата, но няма как да отречем, че част от тези хора имат техни частни интереси, а освен това са били и в авангарда на атеистите - в бившата Държавна сигурност", заяви Тренчев.
Синдикалният лидер участва заедно с литераторите Любен Дилов-син и Иван Гранитски в разговор в студиото на "Тази сутрин" за проблемите на Българската православна църква. Българската църква се нуждае от спешна реформа, а не от демонстрация на дейност, каквато е нейната позиция по отношение на оплождането по метода „ин витро" сурогатното майчинство.
Тъканна банка Остеоцентър-България е вписана в Търговския регистър на 3 юли 2009 година с капитал в размер на 239 955 лева. Акциите са поименни, 47 991 на брой с номинал от 5 лева.
Тъканната банка е собственост на „Ост Девелопман Са"-Франция.
Галактион Любенов Табаков е управител и член на Съвета на директорите, установи разследване на 24rodopi. Другите директори са: Мартин Алън Рексроуд, Робърт Уорън Хонефер, Румен Александров Хичев и Самуел Куабена Оусу-Акиау.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/12 14:41

    Най-голямата далавера се върши чрез религията.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/12 15:08

    ха такаааа,пък иначе се обявяват против ин витрото,гадовете,щото те пари от това няма как да спечелят

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/1/12 18:09

    Просташките статии, които се публикуват напоследък имат една единствена цел - БПЦ? НА КОГО ЛИ ПРЕЧИ? Засрамете се и се спрете! Остана ли нещо свято, нещо нормално? Всичко сте подложили на омаскаряване!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/1/12 18:09

    Просташките статии, които се публикуват напоследък имат една единствена цел - БПЦ? НА КОГО ЛИ ПРЕЧИ? Засрамете се и се спрете! Остана ли нещо свято, нещо нормално? Всичко сте подложили на омаскаряване!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/12 18:10

    В началото на 80-те години на вече отминалия ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика – Збигнев Бжежински, поставя началото на откритата война срещу Православния свят: \"След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието\". Така, с едно изречение, полякът – католик обяви всички православни християни за врагове на демокрацията. До ден днешен г-н Бжежински нито е опровергал, нито се е извинил за безбожната си и дискриминационна политическа стратегия, която внушава абсурдната идея за тъждественост между комунизъм и Православие. От скоро и родни пишман демократи започнаха плюнки срещу църквата, срешу нейните служители и православието! ГРОЗНО, ПОШЛО И ОТВРАТИТЕЛНО! Вижте само просташката лексика не невярващия в никоя религия ( най-вероятно е от пишман демократите, вярващи само в крадените пари)!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/1/12 18:11

    Явно някой е заинтересован ежедневно да се води война срещу БПЦ. То не бяха досиета, не бяха агенти, не бе чудо. И...? В тази беднотия, при всичките проблеми на мнозинството българи, някои пишман журналисти продължават да се държат неадекватно! Според многознайковците, вкл. и авторите на материла на кои служби, ако не на БГ е трябвало да бъдат служители?......За сведение: В САЩ всички граждани са доносници, за най малкото съмнение трябва да се обадят на 911 или 311.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.