120 билета за постановката „Боси в парка" дари ПП ГЕРБ на инвалиди, пенсионери, социално слаби, работещи в образованието и др. Представлението, чиято премиера бе през февруари, се игра отново снощи на сцената на ДКТ „Димитър Димов". Комедията на американския драматург Нийл Саймън е режисирана от популярния Ивайло Христов и е с участието на телевизионния любимец Сашо Дойнов. Въпреки, че е написана преди 45 години актуалността й е непокътната и до днес и се приема изключително радушно от публиката. Тя е сред най-често поставяните пиеси на Бродуей. В главните роли са дебютантите от НАТФИЗ Марина Бошнакова и Станислав Донов. Те се превъплъщават в ролите на новобрачна двойка, чието ежедневие е съпътствано от забавни недоразумения. Това е поредният жест на ГЕРБ към кърджалийската публика.На 9 април партията кани зрителите да видят отново спектакъла „Сега или никога" на Театър „Българска армия" с участието на Красимир Ранков и Стефка Янорова, който препълни салона на театъра на 5 март.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/3/12 11:59

    Че какво дарение са направили, това са нашите пари малко ли им даваме за субсидията която взимат

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/3/12 12:41

    Е..щом е нищо и др. партии да направят. Даже е похвално има хора, които не могат да си позволят билет за театър.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/3/12 12:41

    От тези наши пари вземат субсидии и ДПС,но какво.........нали можеха и да не направят това дарение,но това е България

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/3/12 13:10

    Повдига ми се от клишета.., но факт е / и от там идват клишетата/ по- голям мрънкалник, негативизъм и критикар..на Вутето да му е зле и т.н.т. от нас няма. А, от това още повече ми се повдига. Как живеете бе, хора?!?...с този черноглед поглед.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/3/12 13:40

    това са нашите пари откраднати от магистрали и пътища. нима /ГРАБ/ ГЕРБ развиват търговия та разполагат с толкова милиарди левове.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/3/12 14:40

    Ти не си в час...ха..ха..вземи да прочетеш Закона за политическите партии. Само за едно си прав тези пари идват от всички нас. Както и детските и всякакви помощи, пенсии и ред др.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.