Общинска администрация в Джебел е реагирала в срок на питането на Мюмюн Исмаил за уличното осветление в махала „Гъбарника" , но общинският лидер на ГЕРБ не е оставил ответен адрес, не е потърсил и сам отговора.
„Има постъпило писмено искане за ученически автобус и за уличното осветление в махалата. Отговорено му е в срок. След като не е попълнил адрес за отговор, ние не сме длъжни да го дирим. Лампите в махала „Гъбарника" са изгорели. Хора си отиват от тази земя, крушки ли да не изгарят!? Поръчани са нови енергоспестяващи лампи и след доставката им ще бъдат монтирани", поясни зам.-кметът на Джебел Хюсеин Мустафа.
48 са населените места в общината, като в още 5-6 махали имало проблеми.
„Нека да не се търсят дивиденти от това. Било за ДПС, било за ГЕРБ. Нека не си играем със съдбата на хората. Във въпросното място изборите бяха спечелени от ДПС, как да говорим за наказание? 4 са лампите в махалата за 4 семейства, 14-15 човека живеят в „Гъбарника". Не е джентълменско да се използват тези хора", добави зам.-кметът.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/12 15:30

    Ходжа Мюмюн пак е излъгал.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/12 15:51

    -На кого е отговорено в срок, след като няма адрес г-н Мустафа?
    - Що за евтин популизъм,с начални правни познания демонстрирате!?
    -Като зам. кмет да Ви питам за последно:-14 или 15 човека живеят там, или един може да се прежали в името на "Достоиният ВИ Отговор"???!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/12 15:59

    Не се тревожи Юсеинка, откак го удариха с тухла по главата, човека май не винаги е в час.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/12 16:30

    тоя на снимката е като герой от турска сапунка, вай

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/12 16:41

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 18:25

    i kakvo mi navirate v surata tosi chovek? pokajete faktite ot regiona, mnenieto na horata /15-20 choveka s snimki i otgovor na vaprosa/ , koito ottam minavat ejednevno ili sluchaino?!
    perverzna info samo ot vlastimastite i izopachavastite istinata, aman ot vashite laji...samo maltretirate bg narod s falshiva info!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/3/12 18:38

    kakvo ma interesuvat mene partiite....?!?!?!
    koito ne si gleda rabotata, da si otiva u doma!
    ima lampi v magazinite, da kupi lampi i da gi slaga vednaga ili da se omita ot rabotnoto myasto kato go marzi da raboti....
    revlivi i marzelivi maje aut!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/3/12 19:01

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/3/12 19:18

    Когато тези четери лампи са им единствените лампи,значи тези хора са наказани от теб.Всички те знаят що за стока си кмете,зъл,азчен,отмъстителен и злопаметен.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/3/12 19:49

    AHMET DOAN GO SIZDADE DS.DA SIZDAVA ETNİÇESKİ PROBLEM MEJDU TURTSİ İ BILGARİ A TEZİ KMETOVE SA GIZOLİZA.İTE NA TYAH DAY PARİ MAYKİTE DA Sİ PRODADAT KAKVO ÇAKATE OT TEZİ MUHLYOVTSİ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/3/12 22:19

    герб и дпс се карат за 4 лампи
    простотията не ходи по дърветата

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/3/12 14:33

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.