Делото за убийството на бизнесмена Метин Халил се гледа днес в Окръжния съд в Кърджали. То трябва да се гледа при закрити врата, защото са използвани специални разузнавателни средства.

Тежки присъди ще иска прокуратурата за Денис Салимов, Мустафа Халил, Мустафа Генча, Бюрхан Юсеин, Генджай Мустафа и Ерол Хатиб, в това число и „доживотен затвор".

Те са обвинени в предумишлено убийство в съучастие по особено жесток и мъчителен начин на бизнесмена Метин Халил. Ще бъдат разпитани 50 свидетели и 15 вещи лица.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/12 12:03

    И днес няма да тръгне...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/12 12:12

    MUHAREM MUHAREM Tova,momche ne stava za taq rabota,TOJ e postaven na tozi post ,da dava porychkite na firmite na Dogan .... dolu DOGAN,dolu Dal.....samo Kyrdjali,tiq pomiqri ,da si hodqt na sever....da jivee kyrdjalijskata partiq ......NARODNA PARTIQ NA SPRAVEDLIVOSTA I BLAGODENSTVIETO....NPSB,NPSB,NPSB,NPSB,NPSB

    AWTOR OVERUM

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/12 14:01

    А БЕ ПРОСТАК НЕ ЗНАЕШ НИТО БЪЛГАРСКИ НИТО ТУРСКИ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ПИШЕШ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/12 14:20

    Даден ли е ход на делото?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/12 16:09

    za6to sa taka kyso postrigani ... da nqma vyjki v toq arest ili se pravqt na mutri ?!?!?! :D

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/12 20:00

    Доживотен. М...ви.

    ОтговорИзтриване
  7. Мирослава12/3/12 23:31

    12:12 Ти малоумник ли си? Какво общо има това с политическите партии? Нали много разбирате от всичко, затова пишете коментарите си анонимно... А на тези престъпници да им се върне всичко тройно!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/12 14:16

    Защо е публикувана толкова оскъдна информация за делото за убийството на Метин?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/12 20:19

    sas kakvo si po razlicen ot drugite zada znaes povece

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.