Съветниците от ПП ГЕРБ в Кърджали внесоха питане за Въжения мост над р. Арда до кмета Хасан Азис чрез председателя на ОбС, съобщиха от пресцентъра на партията. „Настояваме обществото да знае извършвани ли са укрепителни работи на съоръжението и от коя фирма, какво е установила приемателната комисия, правени ли са плащания и на каква стойност", заяви Илия Илиев, председател на групата. От ГЕРБ искат информация дали през 2007 г. общината е кандидатствала за финансиране на обекта пред Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет, какви средства е получила и как ги е разходвала.
Пешеходният мост над р. Арда свързва централната част на града с кв. „Възрожденци" и от години е в окаяно състояние. Въпреки това жителите на квартала продължават да го използват интензивно, рискувайки живота и здравето си. Преди време от него падна човек и се удави в реката, припомнят съветници. „Нехайството на местната власт по отношение на Въжения мост е опасно за хората", категорични са от ГЕРБ.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/12 12:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/12 12:38

    кмета гледа само да краде,затова въжения мост не е апетитна хапка за него

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/12 13:03

    AZ SAM NA 31 GODINI OT KAKTO SE POMNYA TOZO MOST E BIL TAKIV..VAV SASHTIYA SI VID

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/12 13:40

    ЗА ПРЕДНИЯТ МАНДАТ САМО 600 000.00 ЛЕВА БЯХА ДАДЕНИ НА ФИРМА "САВАРОНА" !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/12 13:50

    Какво му трябва на кмета въжения мост!Нали отдолу има водно огледало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/12 14:18

    Ама и аз съм една патка! Как до сега не съм се сетила? Моста е в това състояние, за да мога сутрин като отивам на работа, да се оглеждам в огледалото между липсващите дъски / така няма да се изтъркат огледалата в къщи - ИКОНОМИЯ!/. Нищо не е случайно, но много късно разбрах замисъла на общината.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/3/12 14:28

    KIDE SA EKSPERTİTE V TAZİ DIRJAVA KOLKO PARİ DAL OBŞTİNATA İ ZA KAKVO E DAL PILNA PROVERKA İ PARİTE DA SE VIRNAT S LİHVİ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/3/12 16:27

    Герб загуби окончателно доверието на турците в Кърджали, а за коя партия ще гласуват българите изобщо не ни бърка, така или иначе българите гласуват на етнически принцип- само за български партии, време е ДПС да стегне редиците, омръзна ни от своеволията на разни милиционери.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/3/12 16:28

    айде другия път пак ми гласувайте са "златното" ВИ ДПС и пак да ограбят общината ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/3/12 16:33

    Нямам думи ... ежедневно използван мост от много хора в града , а горе между село Дъждовница и село Сухово нов въжен мост, който се заливаше в едната си част
    при напълно пълен язовир за 5 човека и 10 крави.... е то кмета по този мост не минава... и пак се замислете и Вие ,които гласувате за ДПС как и Вие сте на топа, като гласувате за тях накрая даже и Вас не ви имат за хора ,тъй като все пак и избирателите на кмета минават ежедневно по този мост/ обикновенните хора от електората /а и докога ще чака за някой друг инцидент . нели е така замислете се ???/,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/3/12 17:07

    „Нехайството на местната власт по отношение на Въжения мост е опасно за хората", категорични са от ГЕРБ. ..Перефразирайки тази фраза,би могло да се каже : " Нехайството на ГЕРБ по отношение на хората е жизнено опасно ,както за самите гласоподаватели ,така и за партията на Б.Б."
    Това,че ДПС нехае за електората си и харчи от джоба му, като че ли много хареса на управляващите ,копираха го като идея и вървят по същите стъпки. Хайде ,не се правете на много загрижени господа гербаджии - виждаме колко и как ви пука за тези,които не са от " вашите" .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/3/12 17:40

    Анонимен каза... 12/3/12 16:33 до Анонимен каза... 12/3/12 17:07
    безпартиен, изразявам просто мнение по темата

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/3/12 19:08

    „Нехайството на местната власт по отношение на Въжения мост е опасно за хората", категорични са от ГЕРБ. ..Перефразирайки тази фраза,би могло да се каже : " Нехайството на ГЕРБ по отношение на хората е жизнено опасно ,както за самите гласоподаватели ,така и за партията на Б.Б."
    Това,че ДПС нехае за електората си и харчи от джоба му, като че ли много хареса на управляващите ,копираха го като идея и вървят по същите стъпки. Хайде ,не се правете на много загрижени господа гербаджии - виждаме колко и как ви пука за тези,които не са от " вашите" ."Браво!Точно така е, 17:07!!!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/3/12 19:28

    mosta pla4e otdavna za remontno tazi patka ot 14.18 sigurno ima godinki 6tom taka se nari4a sebe si ne virvi

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/3/12 21:31

    bravo za pitaneto!
    ami pasarelkata remontirana li e? imashe probiv v parapeta tam....

    i hich ne sam vijdal kade ima gradski klozeti iz kvartalite /ulitza,nomer,ukazatelni tabelki/ za bg narod i za turistite - poddarjani ot kmetsvoto kircali.eu?
    samo na grobisteto li ima gratis klozet za vse oste jivia bg narod i kak izglejda dnes toi?!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/3/12 20:47

    на кмета не му трябва въжения мост,нали е от село мост

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/3/12 21:31

    na prokurorite, sadiite, politzaite,architektite,injenerite, filosofite, shefa na gradskia zatvor
    ne pitate li na tyah po temata?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.