Във временното 11-членно оперативно бюро на ДПС в Кърджали съотношението е 8:3, което не е баланс, нито пък демокрация. Това е позицията на изгонените от ДПС и техните поддръжници, пише всекидневникът „24х7 Родопи".
Председатели на местни съвети и селски кметове са заседавали в неделя вечерта и решили да пишат до Ахмед Доган за ситуацията край Арда. Временният шеф Мухарем Мухарем не е присъствал. „Бяхме 90 на сто от кметовете на населени места и местните председатели", поясниха участници в срещата. Те се надяват до две седмици Доган да отмени наказанията на 6-ма от актива. В противен случай те щели да организират автопоход до "Сараите на Доган" в столичния квартал "Бояна".
 Разформированият Общински съвет е бил от избрани на конференция активисти, а част от членовете на новото бюро дори не са били делегати на форума, което било противоуставно, се казва в писмото.
4-мата изгонени за 3 месеца, без право да заемат ръководни длъжности за срок от 1 година, а така също и двамата с наказание „Порицание" искат по случая отношение да вземе Контролно-ревизионната комисия на ДПС. Временно отстранените твърдят, че ЦОБ не е заседавало, а решението е еднолично на зам.-председателя на ЦС Рушен Риза. Той пък взел решение въз основа на докладна записка от Мухарем Мухарем.
От централата заявиха за „24х7 Родопи", че ревизионната комисия може да заседава след 3 месеца, което е допустимо по устав.
В служебното оперативно бюро влизат Мухаррем Мухаррем, Хасан Азис, Раиф Мустафа, Халил Апти, Байрям Байрям, Ахмед Хабиб, Ахмед Мустафа, Мустафа Ахмед, Ерол Касим, Мюмюн Емин и Расим Муса.
Междувременно временният лидер в Кърджали Мухамер Мухарем свика снощи целия актив на ДПС-Кърджали в Бизнесинкубатора в Кърджали, за да обсъди ситуацията в партията след изгонването на 4-мата активисти Ехлиман Чобан, Веляйтин Вели, Юсеин Раим и Бахар Палова. До редакционното приключване събранието още не беше започнало, уточнява всекидневникът.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/12 08:33

    Защо се молите на този клоун ?! Не ви ли гризе съвестта, че заедно с възродителя Доган ставате съучастници в престъпленията на все още витаещия комунистически режим?! Що за хора сте? За няколко лева мръсни пари, с които откраднахте хлебозаводи и построихте незаконно палати,сте в състояние да продадете род и родина! Падате по-низко дори и от Ремзи Осман! А ден за сметка ще има!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/12 08:43

    Веляйтин Вели щял да плати пътните и дневните на платената агитка. Повечето щели да бъдат от квартал "Боровец". Най-голямата крепост на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/12 08:53

    vece pocvam cirkadjiyi do sega kolko na kolko bese da ne zabravyate kak bese izbran hasanco za predsedatel sled kato agata prati negov covek da kaje ce tryabva da bide hasanco oste togava raif mojese da stane pretsedatel no toy se otegli togava no vece i agata razbra kakvi grupa cobaniste zasto paptiynoto resenie boli akoe sresto vas nali tovae vac laf cav izmisleni dpesari ikurdove rete na dans

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/12 09:06

    AAAAAAAAA EDIN KMET+19LIZACI SRESTU TRIMA STAVASELI SAMOZABRAVILI SE INTERESCIGI PRIVATIZATORI NA TSYALA ORGANIZATSIYA SEGA DA VIDIM VASATA DEMOKRATICNOST I SPLOTENOST AKO VI NYAMA ZNACI POTOP JESTOKO SE LIJETE VREME E ZA NOVI LITSA - NOV OBSTINSKI SAVET -NOVI OBSTINSKI SAVETNITSI-NOVA ADMINISTRATSIYA -NOVA MEDIYA

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/3/12 09:17

    ВСИЧКИ КМЕТОВЕ БИЛИ ТАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ КАТО СЕ ДЕЙСТВА ОТ ПОЗИЦИЯ НА СИЛАТА АКО СЕ ОПЪЛЧИШ ВОДА ЗА ТВОЕТО СЕЛО НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА РЕМОНТИ СЪЩО НЕ ЧЕ СЕГА ГИ ИМА НО СТРАХА Е ГОЛЯМА РАБОТА ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ ЗАД ЦЯЛАТА ТАЯ ДАНДАНИЯ СЕДИ РЕМЗИ ОСМАН С ХАСАН АЗИС ПОКАЗВАТ МУСКУЛИ ЕДНО ВРЕМЕ И МЕХМЕД ХОДЖА ПОКАЗВАШЕ И ОСМАН ОКТАЙ СЪЩО И НАЙ ПРЕСНИЯ СЛУЧАЙ КАСИМ ДАЛ КЪДЕ ГО СЕГА МЕХМЕД ДИКМЕ ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ НИЕ ЦИРКОВЕ ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ВСЕ ВИЕ ЛИ ЩЕ ЯДЕТЕ ТУРСКАТА ПРИКАЗКА " biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar" НЕ Я ЛИ ЗНАЕТЕ НАРОДА ЗНАЕ КОЙ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НЕДЕЙТЕ СЕ ПРАВИ НА БОЖА КРАВИЧКИ ПРИЯТЕН ДЕН

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/3/12 10:26

    искам да попитам тези нещасници/отлюспените/ поне малко срам нямат ли да млъкнат малко че умирисаха целия град.цяла България ви се смее

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/12 10:29

    ааа значи сега вече почнахте за баланс да говорите до преди три дена само политически решения взимахте до тогава имаше баланс така ли?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/12 10:39

    Г-н Доган има още хора за изхвърляне.Действайте,че
    някои съвсем се забравиха и унесоха. Апетита им идва с яденето.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/12 10:39

    Ало,изгонените като лапахте беше демокрация,а сега вече не е!Така ли?Или за вас демокрацията е само вие да сте на влас,живи комунисти сте си.
    Бахарче,още ли ще се навеждаш на Догана?
    Жалко за бедния електорат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/12 12:15

    K.I.A

    Те и други са писали писма до Султана...Ама файда Йок!!!

    Ето тези например...:

    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8_%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B0%D1%82_%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%BD

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/3/12 12:53

    та те са маша в ръцете на бабаита ремзи осман.сам не смее да се покаже, а пуска своите верни кучета да му вършат мръсната работа. а тези кучета със сигурност му лижат и к-ра.БАБАИТА РЕМЗИ ОТ Б.ВИРА.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/3/12 13:24

    Досега ДПС се ръководеше от бившите комунисти.Време е Доган да се изчисти от тях. Ако иска демокрация трябва да преразгледа 20 годишната политика на ДПС.Най напред трябва да започне от областният риководител. Трябва да го изпрати в пансия.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/3/12 14:08

    Erol Kasim nai golemiq podmazvach doymadiii ac

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/3/12 16:31

    Защо все Ремзи Осман ви е в очите.Той е високо ерудиран политик.Човек с широки обществени възгледи.Двайсет години е в политиката,знае две и двеста.Притежава висок интелектуален потенциал,широко скроен,добронамерен към проблемите на хората,винаги всеотдаен в защита на правата и свободите на хората.Притежава неуспорими качества в своята риторика.Аргументацията и фактологията са винаги на негова страна.Активноста му в Народното събрание надхвърля и най смелите очаквания на електората.Най важното,е че винаги има готово решение за всеки проблем,защото е в актуално състояние за всичко ставащо в страната.
    Немога да разбера с това ли Ви дразни господин Осман,с неуспоримите си качества на един доказан и достоен политик?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/3/12 18:53

    Remzi Osman veche ne e aktualen,ima po-podgotveni i obrazovani kadri na DPS,koito tryabva da zaemat vodeshti pozicii v partiyata!
    Krayno vreme e da ima promeni,da se modernizira DPS,ot tova vsichki shte spechelim!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/3/12 19:34

    LGKGFIJ JI JKDJF IJDLK

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/3/12 19:59

    bez remzi unal lutvi bahar dps ne e nasto dps nama po dobri kade sa obrazuvani kadri iskat promiana niakoi nekadarnisi

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/3/12 23:18

    до 16.31-твойте писачески възможности са "неуспорими", абе вие от ДПС не сте ли ходили на училище,вземете да научите правописа.Шматки къдрави.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/3/12 23:20

    илхан,виж правописа на нашите чендили,коригирай грешните думи в коментарите,че ставаме за резил пред съгражданите си.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/3/12 09:02

    До 16:31 Ти май нещо не си в ред, или пишеш за някой друг...С Ремзи съм работил и вярвай, който се е докоснал до него е бил изигран и излъган. Абе мошенник от класа е. Щом пишеш такива работи за него значи не го познаваш добре или си му роднина, незнам...Сигурно си ти Бахар Палова сигурно, как не се сетих...

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/3/12 10:51

    До 16.31: Ремзи Осман бил "високо ерудиран" човек!
    Брях,брях,брях! Високопланински човек може да е, но "ерудиран" - цъ! Та той е по-неграмотен дори и от братовчед си Айдън Осман. А това е критерий с много ниска летва!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.