Чиновниците в икономическото министерство продължават с гафовете си. След като организираха среща на българска делегация с бизнесмени в Катар в час, в който в арабския свят още се спи, и станаха причина за отстраняването на Трайчо Трайков, сега същите подведоха и новия министър Делян Добрев. На един ден служба той каза неистини за ситуацията в ОЦК-Кърджали. Запитан от репортери в столицата как ще се реши проблемът в „Горубсо-Мадан", министърът на икономиката посочи, че ще има ускорена процедура за прекратяване на концесията.
„По последна информация заплатите в Кърджали са платени и предстои плащане на заплатите в Мадан, но това няма да е достатъчно. Концесионерът трябва да изпълни всички задължения – по осигуровки, ДОД и подобряване условията на труд", отговори Добрев.
Малко по-късно в центъра на Кърджали започна протестът на металурзите заради …. неизплатени заплати.

На снимката: Докато министър Добрев говори за изплатени заплати, металурзите протестират заради неизплатени заплати
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/12 14:56

    Не забравяйте, че министър Добрев е от Хасково...това значи много!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/12 15:15

    hubava rabota ama balgarska

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/12 22:51

    a be toi kato e ot haskovo trqbva da se zastupi za horata kato pomogne za koncesiqta

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/3/12 10:10

    удари единия, ще падне другия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/3/12 13:34

    олигофрени...!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 11:20

    моля ви се не обиждайте хората!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.