„От ДПС ли сте, пак ли дойдохте да ни лъжете?". Тези думи са били отправени към Мюмюн Исмаил и Цвета Караянчева при посещението им в Турция, при една от срещите с български изселници. Това съобщи на пресконференция в Кърджали лидерът на ГЕРБ-Джебел Мюмюн Исмаил. „На крака отидохме да им обясним. Нека да гласуват съзнателно, не под строй както беше досега с „екскурзиите", добави общинският председател на ГЕРБ в Джебел.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/12 13:44

    как може да се вярва на Мюмюн Исмаил,като лобира за фирми които му дават пари

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/12 14:24

    ЧЕ ОЩЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ИМ НАПРАВИ ДПС С ТЯХНА ПОМОЩ МОГАТ ДА ПЪТУВАТ ПО ЕВРОПА БЕЗ ВИЗИ НАЛИ СА ДВОЙНИ ГРАЖДАНИ КЪДЕ ПО СВЕТА ГО ИМА ТОВА НЕЩО ТЕ КАТО ВИДЯТ НЯКОЙ ДЕПУТАТ ОТ ДПС ТРЯБВА ДА ГО ПРОСРЕЩНАТ С АГНЕ И ТЪПАНИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/12 14:32

    gerb kirkovo=poma6ka partiya .ako ne vyarvayte vijte ob6tinskoto im rakovodstvo

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/12 17:51

    Че в Кирково какво друго ръководство да има?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/12 20:44

    Вай...
    Тия хора срам нямат,какво ли не правят за да гласуват хората за тях
    герб=дпс=лицемерие=лъжи=простотия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 20:50

    Ей,не се излагайте......В Кирково няма изобщо общинско ръководство........От кога има само един Сали Рамадан и .........няма заместници,няма ръководство.........никаква промяна.......старите си началници на отдели си си плацикат всеки ден в общинската.......неразбория.Що го плюете Кирково?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/3/12 22:23

    А вие случайно да не сте по-различни от дпс?!
    още повече бивши депесари
    прави са хората,веднага усетили,че са отишли да ги лъжат

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.