Между 40-50 жители на село Църквица, махала „Гъбарника" са били оставени без улично осветление ден след местните избори. Оттогава до днес тази „екстра" за местното население не съществува. Причината за това било, че голяма част от тях са гласували за ГЕРБ, обяви общинският лидер на партията в Джебел Мюмюн Исмаил. По този повод групата на общинските съветници в местния парламент са отправили питане до кмета Бахри Юмер. „Едномесечният срок, в който трябваше да получим отговор изтече миналия петък, но никой не благоволи да ни даде отговор. В община Джебел продължава тоталитарният стил на управление. За първи път в местния парламент имаше такъв пробив на общински съветници, различни от ДПС. С това си поведение Движението ще продължи да губи гласове и на следващите избори", добави Исмаил. По думите му за проблема в Църквица ще бъдат сезирани институциите. Според него това не е частен случай на „наказания" заради политическите възгледи след местния вот. Исмаил даде за пример и кандидата за кмет на село Жълъдово, който бил уволнен непосредствено след изборите от частна фирма, но с упражнен от ДПС натиск.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/12 13:16

    Вие отрязохте цял регион, какво останало за ламбите на една махала.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/12 13:37

    DO 13;16 A DPS KVO NAPRAVI ZA 22 GOD OSHTE SHTE BADE OTRQZAN REGIONA SHTOM SELQNITE NE ZNAQT ZA KOI DA GLASUVAT

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/12 13:45

    този Мюмюн Исмаил не спря да лъже,като построи магазините до джамията и лапна паричкити беше от ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/12 14:01

    Edin bivsh DPS plue tezi koito sa go othvirlili normalno za Kardjali

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/12 16:40

    скрий се някъде шибан такъв

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/3/12 18:29

    takiva snimki na pusnali koreni do burata slujiteli ot marzel da si mradnat gaza na studenoto vanka
    ne vi li omrazna da slagate na infomasata?!
    koi mislite , che yade takiva bezvkusni mandji i bulamaachi, deto ni butate tuka?!
    bez da ste otishli i na myasto da vidite i snimate kakvo stava, ta da imate predstava kakva info blaskate na chitatelite po sveta?!?!?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/3/12 18:58

    А вие какво направихте Исмаил с вашите "политически" възгледи:!1.Неразумно шефско назначение на Социално подпомагане в града;2.Глупави назначения на ваши хора във ВиК,бюро по труда и редица други постове на членове на ГЕРБ;3.Съсипахте единствената гимназия в града с некъдърни директори които налагате и вашите протежета там .Защо?Нали милеете за тази община?Кое е по-важно за вас-да ръководиш правилно една инситуци ли,или няма значение кой я ръководи ,но да е гербаджия?Не ,Исмаил,грешна ти е политиката.И този стил, както казваш с тези "тоталитарни" назначения ще ти изиграят лоша шега на теб и твоите избиратели ,които няма да разбереш ще се дръпнат от теб.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/3/12 20:39

    Прости и алчни хора...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/3/12 22:43

    крадеца вика дръжте крадеца

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/3/12 20:18

    като мислите много защо няма столово хранене за децата ни в у-ще,където има 500 ученици
    какво става с техните пари?
    Дано господ накаже всички ви!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/3/12 22:05

    А що не си признаеш с какви пари си купи колата, да са живи баламите от герб Джебел дето мълчат, като баламурници за всичко което се върши пред тях и то всеобщото одобрение и помощ от страна на караянчева... , а нали герб щеше да бъде по различна от други питам с какво...?!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/3/12 22:22

    тъпанар, измамник и лъжец--- главен келепирджия

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/3/12 22:28

    Браво само за 2 години успя да ликвидираш партията герб и да я превърнеш в придатък на дпс - събра баластрата на извергнатите от бившите ти ДПС съмишленици . А хората чакат промяна, как става това след като цели 20 години си бил на същата софра от където си научил само мръсотии и кражби.За това всичко е фалш и заблуда...!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.