Огнеборци и спасители бяха отличени с грамоти и награди от областния управител Иванка Таушанова.
Признание и благодарност получиха служителите на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението", участвали най-активно в спасителни действия за овладяване на последствията от тежката зима в региона, както и екипите, които бяха командировани веднага след бедствието в с. Бисер. Сред отличените бяха и двамата братя от Крумовград - Румен и Огнян Моллови, които гасиха пожара в общината.
„Тъкмо ще пиша повече актове при нередности", коментира с усмивка пожарникар №1 в Кърджали комисар Христо Тодоров. Наградите за него и служителите му бяха комплекти, съдържащи стилна писалка и фенерче.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/12 19:55

    Това са им професионалните задължения , за това което вършат вземат заплати .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/12 19:55

    какъв пожар са гасили тия лапета бе хора , те пожарникари ли са. помогнали малко да но не и гасили.стига с тая политика бе тавшанка, не те ли е срам да политизираш драма.дъщеря ти като митничар май ще олрави цялата митница. нямящли други роднини да ги назнациш на постове където се краде най много или са назначени вече.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/12 22:10

    Колко рушвети дадоха да влезнат на работа там ?И на колко работи работят тия връзкари ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/12 22:29

    Заслугата им е че са гербери и не са помагали само те таушаноофалНа герб им ттрябват герои

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/3/12 22:50

    Тези "лапета"(единият бивш пожарникар)участваха в гасенето на пожара, така както и пожарникарите, разпъвайки маркучи и гасейки с тях. За това, че са се отзовали първи и са помагали,докато дойдат други пожарни коли, можем единствено да благодарим.Сега вие кажете какви са и какво са правили.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/3/12 23:02

    ей хора жалкото е ,4е които и да бяха от ,която и партия дори и да не са от партия коментарите ви пак щтяха да са същите! ние булгарите просто сме си такива не оби4аме да признаваме нищо! жалки сме!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/12 23:12

    комисаре по на колко работи ба4кат твоите красавци,от снимките маи само ти не знаеш, или ти се от4итат добре?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/12 23:16

    jтия лапета откакто герб са на власт са в дърводобива

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/12 23:19

    като признават да признават всички а не да подбират

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/12 23:26

    rabotil sam pri tqh i da ti kaja baq predi gerb sa v durvodobiva ako be6e nqkoi ot rzs naprimer pak li taka 6te komentirate ?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/3/12 23:30

    baaaaaaa kvo gi napravihte tiq mom4et to 4ovek da ne pomogne za ne6to az ako se naloji da napravq ne6to takova baq 6e se zamislq:))) 6e mi trqbva golqma havliq baq pluete:)))))

    ОтговорИзтриване
  12. Най добрият пожарникар е инж Делиев дайте му награда тиквен медал той го заслужава

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/3/12 05:36

    Освен да плюете друго какво правите,нищо.То човек да реши да помогне вие ще го окаляте.
    А пък,кой на колко работи работи си е негов проблем ДА ХОДИ ДА КРАДЕ ЛИ? Не вие срам да петните ДОСТОЙНСТВОТО НА ТЕЗИ КОЙИТО ВИ ПОМАГАТ.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/3/12 08:53

    Бая преди Герб не са били в дърводобива, а в транспорта.Поне като говорите не говорете измислици.Оги има камиони, които извършват превози,включително и на дърва,но в дърводобива е от скоро

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен14/3/12 09:37

    жив свидетел съм на случая когато пожарникар А.....р слезна от покрива около 19,40 целия мокър и черен от сажди и пепел и един техен шеф му предложи да го закара да си смени пожарникарските дрехи, и го закара , и като се върна пак се качи на покрива да гаси пожара.Хора отправяйте благодарности на такива хора на такъв пожарникар и шеф.Наистина това им е работата, благодарности за всички,но тези хора се откроиха с храбростта си.неможе да бъде пренебрегнат и Крумовградския шеф на пожарната.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/3/12 10:32

    един умен коментар , браво брато жив и здрав да се изядат простаците

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/3/12 11:48

    G-n Todorov e za primer, s povedenieto si i vzaimootno6enieto kam pod4inenite slujiteli.Dano vinagi se namerqt takiva dobri xora.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/3/12 12:17

    a kakvo pravi tam g-n. Aidun Aptula ?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/3/12 12:57

    И КАК ТАКА СТАНА Г-ЖО ТАУШАНОВА ВИЕ ДОЙДОХТЕ В КРУМОВГРАД ОКОЛО 17 ЧАСА А ПРЕДИ ВИЕ ДА ИДВАТЕ ДО 17,00 В РОДОПИ ИЗЛЕЗНА ЧЕ СТЕ БЛАГОДАРИЛИ С КМЕТА НА ОБЩИНА КРУМОВГРАД ЧЕ КОГА ГИ ВИДЯХТЕ А ПОЖАРА ПРОДЪЛЖИ ДО 24,00ЧАСА СЪЩИЯ ДЕН И КОГА УСПЯХТЕ ДА ИМ БЛАГОДАРИТЕ И КАКВО ВСЪШНОСТ НАПРАВИХА ТЕ ОБЩИНАТА СИ ИЗГОРЯ ДО ВТОРИЯ ЕТАЖ АРХИВА СИ ИЗГОРЯ А В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ Г-ЖО ТАУШАНОВА ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ СПРАВЯТ В ТИЯ СИТУАЦИИ ВОДАТА НЕ ПОМАГА МНОГО ВИКАТ ХЕЛИКОПТЕР С ПЯНА ОТГОРЕ И КАТО НЯМА ВЪЗДУХ НЯМА И ПОЖАР ИЛИ ТУКА САМО РЕКЛАМАТА Е ВАЖНА МАЙ А АКО ИСКАТЕ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА НАКОГО БЛАГОДАРЕТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ФЕИМ И ЧАКЪРОВ/ ТОЙ Е С ЕДНА РЪКА/ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ СПАСИХА КОМПЮТРИТЕ ОТ ДАНЪЧНАТА СЛУЖБА А КМЕТОВЕТЕ И НАМЕСТНИЦИТЕ ИМАШЕ И СЪВЕТНИЦИ ОТ ДПС ОТ ВТОРИЯ ЕТАЖ СПАСИХА КОМПЮТРИТЕ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ОТГОРЕ ИМ ГОРЕШЕ ТЕ ИЗНАСЯХА А БРАТЯТА ДА ОПЪВАХА МАРКУЧИТЕ ВЪНКА /А ТОВА МАЙ БЕШЕ РАБОТА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ ТЕ СЕ БАРКАХА И ВМЕСТО ДА СЕ СПАСИ ПОНЕ ЕДНАТА ЧАСТ НА ОБЩИНАТА ОТИДЕ ЦЕЛИЯ ПОКРИВІ И НАЙ МНОГО ОПЪНА БИВШ ПОЖАРНИКАР И АВТОИНСТРУКТОРА ГОШО СЪС СИНА СИ И БАРМАНА НА КАТАЛПА МЮМЮН ТЕ БЯХА ЗА ОРДЕНИ ЗАЩО ЗА ТЯХ НЯМА НИЩО И ЗАЩО СЛЕД КАТО НЕ Е СПАСЕНО НИЩО ПРАВИТЕ РЕКЛАМА САМО НА ТЕЗИ ЗАЩОТО СА ОТ ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ ЗА ТОВА ЛИ ВСИЧКИ КРУМОВГРАДЧАНИ ПОМАГАХА ВЪНКА СТИГА РЕКЛАМА ЗА ЩЯЛО И НЕ ЩЯЛО ГОСПОД ВИЖДА ВСИЧКО АКО ТЕ БЯХА ИСТИНСКИ МЪЖЕ ДНЕСКА НЯМАШЕ ДА ВЗЕМЕТ ТЕЗИ НАГРАДИ

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/3/12 13:01

    Г-ЖО ТАУШАНОВА А КАК НАГРАДИХТЕ ТОЯ ГОСПОДИН КОЙТО БЕШЕ ДОШЪЛ ПРИ ВАС НА ПЛОЩАДА С ЧАША КАФЕ НА РЪКА И ВИ КАЗА ДОБРЕ ДОШЛА

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/3/12 13:05

    ИСКАМ ДА ИЗКАЖА КАТО ГРАЖДАНИН НА КРУМОВГРАД ИСКРЕНИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ НА НАШИТЕ ПОЖАРНИКАРИ СЪГРАЖДАНИ И НА ТЕЗИ КОИТО ДОЙДОХА ОТ КЪРДЖАЛИ ПОЖАРНИКАРИ ТОЛКОВА МОГАТ ТОЛКОВА ИЗГАСИХА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НЯМА ПОСТРАДАЛ ЧОВЕК ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО НАЛИ

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/3/12 15:22

    За награда г-жо са огнеоборците от крумовград първият който се качил и видял огъня на 3 етаж вече е било късно огънят е бил до стълбите на 3 етаж а те са дошли още на 2 ра минута защо ги забравихте тези мъже огнеборците ако не са за награда това за какво са или те не стават за реклама на герб

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/3/12 17:57

    Г-жо,мислите си че светът се върти около вас с кара... ли беше черна... ли...
    Кога ли ще видим свястна реклама!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/3/12 18:49

    До 12:57 явно си гледал много телевизия, но и там хеликоптерите не носят пяна,а химикали и се ползват за пожари от съвсем друго естество:):):) За твое сведение пяната се прави с пеногенератор, и не всичко се гаси с пяна. Изобщо тактиката на гасене на пожари няма нищо общо с това което си мислиш:) Освен това там от където са изнасяли компютри не гореше и изнасяха имущество доста по късно, след като пожара беше овладян, не загасен а овладян,има голяма разлика:)И запомни маркучи се опъват само в градината, по време на пожар се прави водоснабдителна линия, която пък е от най важните неща. Защо? Отговори си сам:)

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен14/3/12 20:09

    до Анонимен каза... 14/3/12 18:49 Сред отличените бяха и двамата братя от Крумовград - Румен и Огнян Моллови, които гасиха пожара в общината и какво правиха според теб пожарникарите сигурно пиеха кафе отсреща а братята гасяха пожара те да не са пожарникари защо ги изгониха от вътре пожарникарите ще ми кажеш ли аз знам защото пречеха и какво щеше да стане ако като тия братя бяха влезли всички хора да помагат щяха да пречат нали

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен14/3/12 20:10

    до 12,57 и каква беше тактиката да гори архива ли

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен15/3/12 08:22

    По бързо да идват изборите и всички гербери вън от държавната софра!!!!! А от тая, даскалица ми се повръща!!!!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен15/3/12 10:56

    г-жо тав/у/шанова , има свободно място при дъщеря ви в митницата ли та им правите такава реклама на тези лапета за да ги назначите там. вашите дни във властта са преброени да знаете. не се мислете за вечна там, ако имате други роднини и приятели назначавайте ги та апетитни длъжности за да имат работа тия които ще дойдат след вас, то е с чистка с голямята метла.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен15/3/12 18:09

    Не знам аз какъв пожарникар е комисар тодоров защото няма нищо общо какъв пожарникар е той цял ден се вози и се чуди и той от каде може да изкара някаква далавера. Какъв пожарникар е още повече пък № 1 че я го вижте бре той прилича на лоена топка а се води началник на цялата област трябва да изглежда представилтелно той прилича на морж. А на този който е написал това " G-n Todorov e za primer, s povedenieto si i vzaimootno6enieto kam pod4inenite slujiteli.Dano vinagi se namerqt takiva dobri xora" мога да кажа по добре като не си запознат не се обаждай. За никакъв пример със последните си действия отново доказва че не става за началник защото изобщо не се грижи за подчинените си.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен9/4/12 22:41

    I love you so much!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.