Под заглавие „Добре дошла, комшу!" независимият седмичник „Гюнюзю" / Günyüzü / публикува пространен репортаж за визитата на народния представител от ГЕРБ Цвета Караянчева Караянчева и срещите й с представители на управляващата партия  и опозицията, с предприемачите, изселниците и организацията на жените в Люлебургас. Изселниците от квартал „100 Конутлар" окачествиха като изключително полезно гостуването на Караянчева. За първи път при нас идва депутат извън Движението за права и свободи, което гледа на нас само като на гласоподаватели, коментираха те. По думите им, Караянчева ги е впечатлила с това, че не си е позволила да прави политическа агитация, а е споделила, че управляващото мнозинство уважава всички български граждани и тяхното право на избор.

На среща с членовете на бизнес-сдружението ЛИАД в Люлебургас тя се е запознала с инвестиционните намерения на тамошните предприемачи по отношение на България и ги е призовала да ги реализират в региона на Кърджали. Според нея, двустранните икономически връзки могат да се развиват много по-интензивно.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/3/12 20:34

    Най красивата депутатка.Бъди здрава Цвети!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/12 20:52

    аз съм твърд ДПС-ар ама тази мадама работи много добре наистина много е добра браво

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/12 20:57

    Bravo,Karayancheva udari golqm plesnik na dps deputatite koito se borichkat za kokala,a hazqinut na boyanskite sarai g Dogan, na vapros ot mladejkoto dps zashto nqma investicii v Karjali otgovoril ami da gledat jabi i ohluvi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/12 21:37

    Защо няма превод на новината във в-к "Гюнюзю"?
    А може би,защото има разминаване.
    Нека да се прави реклама,но барем да отговаряше на истината.
    На лъжата краката са къси.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/3/12 22:27

    Турския народ и шайката богопомазаните депутати ДПС-ри нямат нищо общо.Нека ние българите развиваме все по добри отношение с нашите турски съседи.Те са добри и добронамерени хора и бизнесмени.Имат добро и положително поведение,за разлика от ДПС,които като няма какво да кажат вадят етническата карта и напомнят за Възродителния процес и единствената им е опора са старитите баби и дядовци,защото по младите не знаят за какво става въпрос.
    Браво Цвети,ти си един много дълновиден политик и прекрасен човек.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/3/12 23:02

    браво тази дама зарадва манафина . яко д..е евала манафи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/3/12 07:15

    Нащ'то Цвете най-хубаво

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/3/12 09:20

    от кои ДПС активисти беше придружена тази с...и дама там, просто ми е интересно.Какъв подарък голям си донесе Цветеееее.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/3/12 10:42

    браво на депутатката ама ако си отвори и очите какво с случва в кърджали ще е чудесно няма ли кой да и отвори очите на тази жена или тя просто иска да ги държи затворени иначе поздравление ходим при съседиде апък в града правим чистка на дпс с назначения на герб

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/3/12 11:15

    нали бяхте големи националисти, а сега защо ближите ..... на турците

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/3/12 16:57

    Да се надяваме,че си е задоволила любопитството г-жа Кара-Чернаянч..Тя изявила желание до ходи в РТ след като разбрала,че собственика на в-к"Гюнюзю" е жена.Е,те се оказали по-гостоприемни от Катар.
    Günüyzü Gazetesi-nin son derece kaliteli ve dolu bir gazete olduğunu dile getiren Milletvekili Karayençeva: "Gazetenizin Bulgaristan temsicisi Nahit Doğu ile bir röportaj yaptık.Gazete sahibinin bayan olduğunu öğrenince ilgimi çekti.Ziyaret fikri de öyle gelişti.Dünya kadınlar gününde bir bayan gazete sahibi ile tanışmak istedim.Programın geri kalan kısmında da yine bölgedeki hanımlarla ve Kavaklı-daki hanım belediye başkanı ile görüşmeyi arzu ettim"dedi.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/3/12 17:13

    do 09.20-beshe pridrujena ot: sipruga si \BIZNESMEN\,korespondenta na v-k Gunuyuzu v RB i lidera na gerb b djebel\hodja li bil-dalaveradjiya li\
    May vse LICNI interesi...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/3/12 19:55

    изпревари кмета на Крумовград. ГЕРБ -ерите стигнаха до Анадола по-бързо. Как да не завидиш.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.