Създаването на нови работни места ще е основният приоритет на БСП,  обяви депутатът от "Коалиция за България" инж. Димчо Михалевски по време на отчетно-изборно събрание на левицата в златоградското село Старцево.

"Вече 2/3 от мандата на Борисов премина в една заблуда на населението за един нов модел на управление. Правителството изхарчи спестените пари, увеличи инфлация и безработица, крадат от бюджета с контрабанда, мачкат несъгласните с тях", анализира Михалевски. Той заяви, че основната цел на левицата е спечелването на парламентарните избори, за да има ръст на доходите. "Ние ще спрем контрабандата на петрол, алкохол и цигари, от които губим около 2,5 млрд. лв.", заяви Михалевски и посочи, че само от там ще има ръст на доходите с 10% годишно. Провал Михалевски нарече и усвояването на еврофондовете. До една година той прогнозира държавата да не може да изплаща заплати и пенсии, заради лошото управление. "Ние от БСП си поставяме три основни задачи – работа, преди всичко да създадем максимални работни места за всеки, за да се успокоят хората. Правим изчисления за възможностите на държавата- инвестиции, финанси за създаване на работа и обещаваме, че загубените над 350 000 работни места ще се върнат защитени от държавата", заяви инж. Михалевски. Ще се въведе и нова данъчна политика с по-високо облагане на банките и хората с най-високи доходи.

 

На снимката: Петима младежи получиха партийни книжки на БСП лично от областния председател на партията Дора Янкова и депутата Димчо Михалевски

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/3/12 20:33

    Създайте нови работни места другарю и пари за пенсии ще има.Пенчо,пенчооо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/3/12 22:04

    БСП ВЕЧЕ ОТИДЕ НА КИНО,НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/12 22:22

    "БСП ВЕЧЕ ОТИДЕ НА КИНО,НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ" Така си мислиш ти просттодушнико....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/12 22:36

    "за да има ръст на доходите."

    Димчооо Димчо! и господ бог да дойде не може да увеличи доходите байнооо байно...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/12 23:00

    БСП бяха на светлинни години пред тия тикви сегашните.Който си мисли че никой няма да гласува за тях,значи е завършен кретен!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/3/12 09:03

    Ако върнеш откраднатите пари ще има за всичко. Скрий се

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/3/12 09:23

    Огледалце, огледалце. Ах ти Буратино.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/3/12 09:52

    Ами плащай ги ти бе, Димчо. Нали си много отворен и имаш отговор за всичко - от строителство до пенсии. Ти си един невероятен лъжец и измамник!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/3/12 09:55

    Точно ти ли ще говориш за провал в усвояването на еврофондовете?! Нали ти персонално беше цитиран в един от евродокладите като зам. министър, който не само нищо не е направил с еврофондовете, но и е крал от тях? Нали затова беше махнат от вашето правителство от тази позиция като отговорник за еврофондовете? Спри с лъжите и демагогията и не разчитай на това, че българинът помни от ден до пладне. Има и такива, които помнят по-дълго.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/3/12 17:39

    KAKVO STAVA V BULGARIA? KAKVATO I STATIYA DA PROCHETA,ZA KOYATO I DA E PARTIYA TAKA DORI SLAGAM I LUPA PRED OCILATA SI,DA NE BI DA SIM IZTIRVAL NESHTO NAPISANO I MEJDU REDOVETE.GLEDAM VNIMATELNO S NADEJDA DA NAMERYA PONE DVE DUMICHKI KAZANI ZA NAPRAVENO NESHTO HUBAVO,NO UVI NYAMA DORI DORI I SRICHKA,da ne govorim za dumi.NE SIM ZLONAMEREN I NYAMAM JELANIETO DA VINYA KOGOTO I DA E ,ili KOYATO I PARTIYA DA E,S OBIDI I PLYUYENE i TOVA NE E RESHENIE,no KATO EDIN GRAJDANIN i GLASOPODAVATEL na BULGARIA,SLED KATO GODINI NARED NI MOLEHA S LIJLIVI OBESHTANIA DA GLASUVAME ZA TYAH i NE NAPRAVIHA NISHTO ZA NARODA,MISLYA CHE E REDNO PONE DA IZKAJEM NASHETO NEGODOVANIE i DA POPITAM "KAKVO STAVA S BULGARIA" i Nakide virvim? VSE NARODA E POTIRPEVSH.MISLYA CHE E KRAYNO VREME UPRAVNITSITE NI DA NAMERYAT NACHIN DA SE OTBLAGODARYAT NA SVOITE GLASOPODAVATELI,na NARODA.IZBRANNITSITE NI SA MOLESHTITE da im davame glasovete si.AKO VSEKI IZPILNYAVASHE ZADILJENIYATA SI NYAMA DA SME NA TOVA DEREDJE.NARODA NE ZASLUJAVA TAKAVA UCHAST.BLAGODARYA VI.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.