Таксиметров шофьор е задържан в РУП-Кърджали, след като е установено, че е управлявал автомобил след употреба на алкохол. С.Х./44/ бил спрян за проверка тази нощ на кръстовището между булевардите "Беломорски" и "Тракия". Тестът за алкохол с техническо средство отчел 2,70 промила. Шофьорът е отказал кръвна проба. В момента на проверката в автомобила "Шевролет" не е имало пътници. Образувано е бързо производство.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/12 10:33

    abe 6to ne pi6ete imenata a samo iniz.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/6/12 10:39

    Че като не ги дават от полицията имената кой да ги напише,още ли не разбрахте,че обикновено тези които нарушават законите тях най-много ги пазят да не излезнат от анонимност.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/6/12 15:00

    bravo na polistaite da se nagradyt

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/12 17:51

    kolko stotinki e produkta na tova barzo proizvodstvo, kolko stotinki e danaka za BG, za kakvo, kade,koga i kak ste badat izpolzvani /utilizirani/ tesi stotinki, koi nosi otgovornost/ ima li ime, firma, slujeben post????/ za tesi sabrani stotinki ot globite pri barzite proizvodstva? kade gi hvarlyate tesi stotinki ot globite?!?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/12 18:56

    TAXI № K 6143 A... - човека с байпаса,пие щото се нервира....С.Х.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/12 19:43

    Има много таксиметрови шофьори в града които ежедневно карат пияни и вие много добре ги знаете кои са,българи са има и един турчин дето никога не говори турски и се прави на българин.Самите таксиметрови фирми могат да им наложат ежедневни проверки за алкохол и дрога...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/12 11:56

    ех Пашкел пашкел няма да ти дойде акъла

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/6/12 14:13

    axxx Пашкел за кой път вече ти я взимат.. казах ти като пиеш да не караш.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/6/12 16:54

    До 19:43
    Този дето се прави на това което не всяка сутрин в 06:00 часа закусва с бира в ОМВ и от време на повръща вънка на тревите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.