За втора поредна година цирк „Феникс" от София  зарадва с две представления малки и големи в град Ардино. Кучета, понита, котки, гълъби, камерунски кози, гьотенбергско мини прасе бяха част от спектакъла. Спиращи дъха номера показа Даниела Валоскова, собственик на пътуващия семеен цирк. Тя възхити присъстващите с антипот ( жонгльорство с крака), въртене на обръчи и изключителният номер, с който тя е рекордьор въртейки обръчи висяща изцяло на собствената си коса.
Малчуганите се смяха от сърце с клоуните Смешко и Пешко. Аплодисментите на публиката накрая беше награда за всички участници в богатата програма на цирка.
Венета Илиева от Ардино сподели, че за втори път посещава гостуващия цирк.
 „Заедно със сина ми Румен и дъщеря ми Даниела останахме много доволни от представлението. Всяко дете имаше възможност да поязди понито и да направи снимка за спомен с него. Надявам се подобни атракции да идват по-често в Ардино, за да се забавляват децата и да се запознаят с цирковото изкуство", каза г-жа Илиева.
„Цирк „Феникс" е създаден през 2008 година. Ардино е поредният  град от турнето ни през тази година. Впечатлени сме от сърдечността и радушието на родопската публика.
Обичаме да сме по-близо до хората. Искаме да възвърнем любовта и уважението към цирковото изкуство. Преди да създадем цирк „Феникс" заедно с родителите ми сме представяли България в четири континента и повече от 20 страни по света. Номерът „коса" се работи от мен вече от 20 години. Това е атракция, която рядко се среща по световните сцени и е единствена у нас. А изпълнението на въртене на обръчи, висяща изцяло на собствената си коса, е единствено в света", сподели Даниела Валоскова.
Цирк „Феникс" скоро ще гостува още в Джебел, Момчилград, Крумовград и Кърджали.
Гюнер ШЮКРИ


-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/12 16:03

    стига сте ни тормозили

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/12 16:11

    Козите не са камерунски, а са от стадото на Фахрито в Женда!

    ОтговорИзтриване
  3. инж Илиев18/6/12 17:51

    Той Фахрито наистина е шеф на цирк Кърджали , а ние сме козите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/12 18:49

    abe dobre priemam , 4e raznoobrazyavate jivota v grada ni ,ama kakvi sa tiya cenii be kojoderii takivaa va6ta mama cirkadjiyskaa kak 7 leva za 5 god. dete i 9 lv. za vuzrastenn...aha yasnoo polovinata sa za ob6tinataaaa sramotaaa..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/12 00:27

    Zasto psuvash horata be?! Nestiga,che sled tolkova godini samo te se sestat da doidat tuk,nali za da doidat vsichko im e razhod da ne gi izdurjash ti,che da opredeljash cenata.Kato ne ti iznasja ne hodi.Na men i na sina mi ni haresa i edin put v godinata moga da prejala 16 lv.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.