Кърджалийците Борислав Костадинов и Денис Христов изненадаха приятно феновете си и почитателите на българската рап музика. „Отново в играта" е последното им парче, чийто видео клип от няколко дни се върти в най-големия  интернет сайт за споделяния youtube (вижте видеото вдясно).
Музиката, текста, идеята за видеоклипа, монтажа са дело на двамата Тарикати. Клипът е заснет и монтиран само за два дни. В последния момент се наложи да сменяме готовия сценарий за клипа. Имахме идея да снимаме и мажоретки, но момичетата се отказаха заради натиск от страна на родителите им. Казали им, че не позволяват защото ние сме били…наркомани, споделят момчетата и се чудят как е възможно зрели хора да не разбират, че текстовете, които редят в парчетата си не отразяват техния живот. Правим рап защото ни харесва, а не защото се чудим кога и къде да се надрусаме или да се скрием да пушим джойнт. Пораснахме отдавна и целта ни е именно да предпазваме децата от дрогата, пеем за улицата, за капаните, които тя крие, заявява Борислав. Усмихнат обяснява, че не е спрял да работи вече от половин година, а само преди дни е записал да учи и висше. Денис пък работи към Центъра за младежки дейности-София като „отговорник терен" за областния град.
Третият от Тарикатите вече има все по-малко свободно време, за да прави любимата си музика и затова този път той не е в играта, продължават Борко и Денис. През месец май взеха участие в Майския фестивал „Бъдеще с традиции", който се проведе в областния град. И двамата отправят своята голяма благодарност към кмета на града инж. Хасан Азис и  Сабина Сюлюкчиева-началник отдел „ЕИРРАК" в областна администрация за поканата за участие и възможността да зарадват феновете си.
Не ни спря проливния дъжд, публиката също не си тръгваше, стояха по 3-4 души под един чадър, но не ни оставиха без аплодисменти, спомнят си Тарикатите и се надяват още много дълго да започват „отново играта" и да стават все по-добри в това, което правят с любов.

-----------------------------------------------------------------
Гражданска отговорност – Цените на компаниите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. тошко17/6/12 22:43

    Ало редакцията още утре сутринта да купите костюм,ще ставате кръстници,това не е Сабиха,а Сабина.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/12 11:54

    gotini sa mom4etata poznavam gii!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/12 13:10

    hm imat po dobri pesni poprincip

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/12 13:29

    браво момчета!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/12 13:37

    а някой да си направи труда да разбере Майския фестивал кой го организира? Господин кмета няма никаква заслуга....

    ОтговорИзтриване
  6. Денис19/6/12 13:56

    аз знам че организаторите са общинска администрация

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/12 14:24

    друг път общинска - ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/12 16:41

    kvo znachenie ima koi go pravi vajnoto e che ima festivali na koito se slusha bg muzika

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.