Лек автомобил пропадна в шахта на кръстовището в кърджалийския квартал „Веселчане" рано сутрин в понеделник и остана без ходова част. Повече от 2 месеца в района на ремонта липсват указателни табели за МПС-та и пешеходци.
„В началото на кръстовището, като се влиза в него от автогарата, има една отводнителна шахта по дължина на целия път. Водачът влезе в кръстовището с ниска скорост, но въпреки всичко счупването се случи", разказа Петър Димов, свидетел на инцидента. Според него, десетки автомобили са спукали гуми в района на ремонта, имало и други инциденти, но да се „скъса" ходова част, досега не било се случвало.
„Кръстовището във "Веселчане", освен опасно за преминаване се оказа и причинител на пристъп от кашлица и хрема у алергичните", категорична е Минка Пенкова от квартал „Гледка", която всеки ден минава през ремонтиращата се отсечка.
„Питаме: Защо от 1 август до днес се работи единствено и само за оправяне на тротоарите? Защо няма пешеходни пътеки?  Защо никой не изми улицата, а се носи пясък и прах като при пясъчна буря? Има още много защо, но ще попитаме контролиращите органи къде са?", заявиха жители на кв. „Веселчане".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/12 23:20

    Защо ли? Откраднаха парите и толкова. То бива, бива ама и толкоз не бива. Егаси, не може колко месеца вече да не могат да завършат един булевард. Срамота! Ами кръговото, разкопаха, свалиха горния слой и толкоз. Ами стърчащите шахти по булеварда, ами нагоре към Гледка? Пародия, всичкото ни е такова.Започваме нещо гръмко, многото обещания,надежди, тупане в гърдите и накрая - осиране!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/12 23:40

    Тц тц тц тц...Пълна излагация,неможаха да завършат ремонта,като чели асвалтират целия град!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/8/12 23:40

    Сега кмета да плати щетите. Нещастник.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/12 00:11

    Нещастници са тези "държавни фирми", които работят като костенурки, а познай на кой е пътя и кой е възложител. Не е кмета нещастник!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/12 00:25

    Трябва собственика на колата да съди общината до дупка!Свят да им се завие на тези нещастници!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/12 07:58

    Това е работа на държавата. Министерства отпускат парите на верни на даден министър фирми, които видя се че за нищо не стават. Важно е да се усвоят парите и да се дадат 15 процента на министъра.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/12 08:20

    Кмете Кмете Кмете заспа лятен сън !!! Тръгвате гръмко и наперени като Аслани и кака завършвате като Насрани. Писна ни вече от прахоляци дупки и разбиване на колите . То не е само парк Арда . Такава отсечка в Европа се прави 10 -20 дена. Виж и дъждовете започнаха какаво спите там цялата Орда крадци с оня черният мангал Трингов . Или се хващайте за работа или ще хвърчат тъпи управленски глави.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/8/12 08:48

    пътя се ремонтира не от общината или кмета а от държавата от бойко нещастника затова бойко и герб да платят разбрахте ли бе малоумници първо разузнайте всичко после отворете човките за да плюете.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/8/12 08:52

    Едва ли има друга община, която така да нехае за хората.Пред автогара 21 век е дупка до дупка, умишлено ли е отавено така?Като завали ще се върнем в 19 век, дупките ще са пълни с вода и няма да се виждат.Да дойде Хасан Азис за лоцман и на всяка дупка да застане по един общинар, имаме си ги предостатъчно, и дупки, и общинари.

    ОтговорИзтриване
  10. Идиота28/8/12 09:52

    До КАТ - Кърджали
    Уважаеми Катаджии,
    ако минем на червен светофар, хоп глаба! Ако смачкаме тенекиите на някого, хоп глоба...!Обаче като притърчаме като хлебарки по кръстовището във "Веселчани" и не знаем дали ще стигнем живи от другата страна, ВИ НЯМА НИКАКВИ!????
    До отдел "Екология" към Общината
    Уважаеми Еколози,
    Вие чували ли сте нещо за Фини Прахови Частици /ФПЧ/?
    Ако не сте, елате на кръстовището във "Веселчане" и нагледно ще добието представа за какво става върос. Кой ако не Вие трябва да следите за този апсолютен пясъчен хаос в целия град. Два язовира, едно "Огледало" И НЯМА КОЙ ДА ИЗМИЕ УЛИЦИТЕ.....АЛОООО, ПИСНА НИ ОТ ВАС!!!
    ТЕЗИ КОИТО КОПАЯТ, НЯМАТ ЛИ АНГАЖИМЕНТ ОСВЕН ДА АСФАЛТИРАТ СЛЕД ТОВА И ДА МИЯТ С ВОДА?
    При 40 градусова температура от три месеца не се сетихте да измиете?
    До Община Кърдажли
    Ако на Вас не Ви пука за нас, то означава, че тотално се разминаваме жители с управа! А за да разберем дали Ви пука, Моля дръжте се отговороно и ни го покажете!
    До Министерството на Екологията
    Уважаеми Дами и Господа,
    в очакване да спрете цианидната технология в "Горубсо АД", Ви молим да се справите и с ФПЧ... Решението на ВАС /за цианидите/ е от 16 август тази година, но до момента няма реакция! Ако НЕ ВИ ЗАТРУДНЯВАМ, МОЛЯ СПАЗВАЙТЕ СРОКОВЕТЕ!!! защото следим внимателно действията Ви!

    ОтговорИзтриване
  11. a na i- vajnoto e ostanaha 15 dni do na4aloto na u4ebnata godina.Pitam az otgovornicite " Koi 6te sledi za bezopasnostta na decata ni na tova boyno pole- krastovi6teto na vasal4ane?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/8/12 10:30

    09:52 Тея всчики дето си ги писал са за изритване. Браво на тебе.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/8/12 10:32

    Защо жителите на града не реагират? Нали те ще живет в по-добри условия?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/8/12 10:52

    Писна ми от този път.От 4 месеца е в ремонт и до никъде не са я докарали.Пълен резил.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/8/12 12:06

    Отново гербаджийски недомислици одобрени и узаконени от областната управителка се извършват на кръстовището във Веселчане. Вместо да се направи кръгов остров пак със светофари ще се регулира движението, което е предпоставка за задръствания. Умните глави отговарящи за транспорта в областта решили, че е малко пространството за кръг. Интересно влизайки в Хасково по-голям ли е теренът на кръговото, че хората го решиха по този начин, или те са по-глупави от нашите управници? А колкото до бавното ремонтиране и окончателното завършване до края на октомври е договор одобрен и подписан отново от областната, като и избраната фирма да извърши ремонта.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/8/12 12:54

    до 28/8/12 08:48 . малоумник си ти разузнавачо комунистически

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/8/12 13:51

    Браво на Идиота! Питай да видим кой ще ти отговори!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен28/8/12 14:46

    ТАЯ ОТКАЧАЛКА 9:52 Е ПРАВА ЗА ФИНнИТЕ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ , НО ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ "ЕКОЛОГ" И ДА НЕ СИ ПЪХА ГАГАТА ЗА ЦИАНИДИ , ГОРУБСО И Т.Н. , ЗА ПРОЦЕСИ КОИТО НИКАК НЕ И СА ЯСНИ ! ТОРМОЗА ВЪРХУ ГОРУБСО Е С "ДРУГА" ЦЕЛ !

    ОтговорИзтриване
  19. Идиота28/8/12 17:48

    14:46
    ти си последния който ще ме стреснеш... аз ти казвам, че със цианиди няма да работите...ясно...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен28/8/12 21:27

    ДО ОТКАЧАЛКАТА ОТ 17:48.
    ТЕБ ЛИ ЩЕ ПИТАМЕ .... ЯСНО... !

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен28/8/12 21:50

    Към 17:48.
    Ясно , Ясно .... Пий хаповете и лягай !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен28/8/12 22:07

    До 17:48.
    Кой те пита ? Пий хапа и лягай , че утре пак ще те удари кризата и ще ни досаждаш във форума . Айде лека нощ !

    ОтговорИзтриване
  23. Идиота29/8/12 13:51

    Същите лаладжии имаше като коментирахме и за ОЦК!? И сега мълчат, дааа! Аз хапчетата си ги пия редовно, а ти гледай да си намериш работа навреме за да не писнеш като металурзите!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/8/12 15:30

    13:51.
    Никога не съм имал нещо общо с ОЦК и ГОРУБСО !
    Дори не съм прекрачвал порталите им ! Имам си съвсем друга работа .
    А ти за портала на "оная" болница над Байкал , нещо да кажеш ? Даааа !
    Между впрочем , какви хапчета пиеш ?

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен30/8/12 12:22

    До днес няма никаква реакция от нито една институция по повод тази статия. Нито улицата е измита, нито има маркировка за пресичане. А на такива като 15:30 ще им кажа, че освен да спамят темите и да се разправят с коментиращите нищо друго не правят. Това не е градивно, и след като не работиш в Горубсо, защо не искаш да живееш на по-чисто място, а питаш коментиращите какви хапчета пият? Да не би да искаш да му купиш хапчетата на Идиота. Между другото Идиота е прав!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен30/8/12 12:29

    Реакция няма и няма и да има, защото собственикът на фирмата казва на работниците си:
    Бачкайте спокойно, да не ми се правят на интересни. Аз съм си платил комисионната от 12 процента, така че да не ми се бъркат как работя.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен30/8/12 16:03

    ДО 12:22.
    КАКВО ОБЩО ИМА , ЧЕ НЕ РАБОТЯ В ГОРУБСО И "НЕЖЕЛАНИЕТО" МИ ДА ЖИВЕЯ НА "ПО-ЧИСТО МЯСТО" ! С КАКВО ЗАМЪРСЯВА ГОРУБСО МИ КАЖИ ! ТИЯ ЦИАНИДИ СА ИЗМИСЛЕНИ , НЕ РАЗБРА ЛИ ? АЗ НА ЕДИН ИДИОТ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА МУ КУПУВАМ ХАПЧЕТА , НО ТИ ЩЕ КУПУВАШ ЛИ НА ДЕЦАТА НА РАБОТЕЩИТЕ В ГОРУБСО ПОНЕ ПО ЕДИН КРОАСАН , АКО ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА ?
    "МЕЖДУ ДРУГОТО" ИДИОТИТЕ СА КАТО КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА - ПРЕЗ ДЕВЕТ ДОЛА СЕ НАДУШВАТ!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен30/8/12 16:40

    Към 16:03 Не му се впрягай на 12:22 . Това е един и същ ИДИОТ .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.