Мащабна проверка е извършена в ДАИ-Кърджали, съобщиха отлично осведомени източници. Вече е готов докладът с констатираните нередности, има и наказани.

В инспектората на Държавна автомобилна инспекция (ДАИ) постъпили сигнали за закононарушения на територията на ведомството в Източните Родопи. Именно заради тях в града край Арда били командировани най-добрите експерти на автомобилната инспекция.

 

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/12 19:15

    В ДАИ Кърджали корупцията е на средно ниво. Колкото се рушвети се взимат в хасково, толкова и тук. В Кърджали обаче работят най-дебелите даиджии в цялата страна.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/12 19:53

    tiya rusvetcii ot dupeseli be deto vzimat ot avtobusi pari..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/8/12 20:26

    всички са корумпиране, ако не даваш пари не може да минеш....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/8/12 20:36

    vulgarnite, maroderski, terorizirasti bg narod s izmislitzi bg medii ...duma... ne kazvat za bg jelezopatni gari v regiona - za architekturata im, poddrajkata im, "podobreniata" ...za bg j.p.vlakove v regiona...nito snimka...nito film!!! kriyat istinata ot bg narod...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/12 20:42


    Публична тайна е какво правят служителите на ДАИ на пътя... странното е че нито една силова структура с вменени по закон задължения за борба с престъпността не е реагирала до сега...може би не е чувала за подобни неща и не знае ако е така ... въпроси много.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/12 06:47

    Cambaza e nay korumpiran

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/12 07:22

    Браво!!!!! Най-после се сетиха и за тях, но трябва да разбутат години назад, да се види какво нещо е ..Ужас !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/8/12 10:59

    vsi4ki gepiat zdravo, hele tozi s ka6tata na mosta vbazrojd. da ne mu kaja imeto...proverete gi

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/8/12 15:29

    За каква мащабна проверка говорите, аз не мога да разбера.От няколко години се подават сигнали в ИА "АА", но от там нито виждат нито чуват.Здравко Кехайов-далаверата беше под чадъра на НДСВ, сега е под чадъра на ГЕРБ. Като ведяха последнитете в Кърджали, че става напечено от началото на м.август го назначиха далаверата като главен инспектор.Пак държавен служетел, пак ще взема комисионни, с тази разлика, че е на по-сигурно място - длъжността му не е политическа.Това му е бонус от ГЕРБ, за това, че е станал перфектен крадец.Преди години постъпиха по същия начин с Юсеинката, като го преназначиха от директор на главен инспектор.Мястото му е скатано и той се чуства мн.добре. Завлядял е цялата автогара с бизнеса си, а отскоро е и консултант(събирач на комисионните по подходящ но незнам дали е законен начина). Юсеинката не го претеснява това, че той е и държавен служител.За инспекторите какво да кажем? Как да не вземат, как да не ядът и пият всеки ден, като виждат какво вършат кегашния и предишните директори.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/8/12 16:38

    А ми да че то за това памака ВАЛЮ Дебелия и Милен Тюлена са станали по 300 кила. Като се качат в колите и автомобилите се изкривяват. А само това ли е нека Тюлена да каже как всяка година си сменя от нова по - нова кола.И как изяжда на Автогарата в барчето на Юсеинката по 20 кебачета. Ще пукнете от лой и лакомия бреее Китове! ! !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.