Дали в градовете ще се кара с 30 км. в час е въпрос на дискусия и дебат с гражданите, коментира в Рудозем вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"За мен е важно да спрем войната по пътищата, да няма жертви на пешеходни пътеки", коментира Цветанов. Той съобщи, че благодарение на мерките, предприети от ГЕРБ срещу войната по пътищата е постигнато намаление на жертвите при катастрофи от 300 души. "Това е значително постижение и в момента статистиката отчита, че сме на нивата от 1964г. с 1050 починали при ПТП-та на година със 300 спасени човешки живота, което е сериозно постижение", добави Цветанов. Според него трябва да се чуе мнението на всички, включително и на майките на загиналите деца по пешеходни пътеки, с които МВР е в постоянен контакт.

"Аз съм за намаляване на жертвите при катастрофи. И ще продължим да прилагаме успешните мерки", подчерта вътрешният министър. Той посочи някои от знаковите дела за убийства на деца по пешеходните пътеки и изрази учудване от статия в днешен вестник, които описва как на делото за убитата Лора, съдията е попитал шофьорът, блъснал детето, кога му е удобно да насрочи заседание по делото.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/12 17:17

    СЛЕД ГЛУПОСТТА С ЦЕЛОГОДИШНИ СВЕТЛИНИ , СЕГА И С 30 КМ./Ч. НА ВТОРА СКОРОСТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ГРАД ! А РАЗХОДА И ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ ? ДА СИ КАЖАТ НАПРАВО , ЧЕ ИГРАЯТ ЗА ЛУККОИЛ - ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И БОЙКО БОРИСОВ ! ТИЯ ОТ ГЕРБ НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА С ПРОСТОТИИТЕ СИ !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/9/12 17:51

    Цветанов, абе амсалак мръсен, по добре забрани въобще движението на автомобили !
    ...30 км/ч...???
    що за тъпотия, ако не можете да се справите с лошите водачи - си ходете, марш от тука...!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/9/12 18:10

    ЛУККОИЛ - ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ - kolko li e dal mangi za da priemat takiva zakoni nqmam dumi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/9/12 18:14

    БРАВО ЦЪФТИ ! НОВО ПРОЗРЕНИЕ ТЕ ОБЗЕ ! 30 КИЛОМЕТРА В ЧАС, ЗАЩО НЕ 3 КИЛОМЕТРА, КОЕТО СИ Е ХОДЕНЕ ПЕША ?
    ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМА КОЙ ДА ПЪЛНИ КАСИЧКАТА НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ. ЕДИН ЛИТЪР ОТ НЕГОВИЯ БЕНЗИН СТАНА С ЦЕНАТА НА ИВАЙЛОВГРАДСКОТО ЧЕРВЕНО ВИНО ! АМИ АКО РАЗСЪРДИШ НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ И ТВОЙ НАЧАЛНИК - НЕГОВО ПОЖАРНИКАРСКО ВЕЛИЧЕСТВО ?
    ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ? ПАЗАЧ НА НЯКОЙ ПАРКИНГ ИЛИ УЧИТЕЛ ПО ФИЗКУЛТУРА В НЯКОЕ ТУРСКО СЕЛО ПО ГРАНИЦАТА ! СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ, ДОКАТО НЕ ВЛЕЗЕШ В ГРАФАТА НА "ЛОШИЯ МАТРАЛ"...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/9/12 18:46

    С тези тъпи решения вече прекаляват.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/9/12 19:00

    tova se otnasya za jilistnite kvartali, jilistnite zoni, mestata okolo uchilista,detski gradini,sportni plostadki - i izobsto ne e nikakva novost!...a savsem prosto 25 godini zanemarena rabota na kmetovete,architekti,injeneri,politzai, poradi bezrazlichieto i dalgoto tarpelivo malchanie na horata ot bg narod...naposledak horata ot bg naroda zabelyazvat, che , kogato sa aktivni i si otvaryat dobre ochite, ushite i ustite i izrazyavat reshitelno svoite jelania, jivota im moje samo da ima polojitelni dobri promeni v jelana posoka...kogato si malchat, dupkite po ulitzite stavat vse poveche i po-golemi, razruhata vse po - ogromna i grozotata vse po-strashna v sobstvenata im Rodina...kmetovete i drugite darjavni slujiteli stavat vse po-nagli za visoki nezaslujeni zaplati i vse po-marzelivi i neefektivni za bg naroda - tehnia pryak shef...kogato sa aktivni i se obedinyat horata ot bg naroda pomejdu si, sa mnogo golyama demokratichna sila, koyato moje da napravi jivota v republika BG po-radosten i po-stastliv...ima dostatachno myasto za razlichni vidove skorosti v darjavata i za razlichni vidove patista - za peshehodtzite, ta domashnite jivotni, za velosipedisti , za detski kolichki, za traktori i drugi bavni mashini, za mototzikleti, avtomobili,tramvai, tovarni kamioni,podzemni i nadzemni vlakove, trolei,lodki,karutzi .... na vsekigo ot bg naroda spored meraka,vremeto,rabotata, djoba, nujdite, tzelite...myasto v BG ima mnogo i dostatachno kato ima organiziran dobar red i spravedliv zakon !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/9/12 19:20

    ДАЛИ ПЪК НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ЛУДИ И ПРОСТОТИЯТА НА ТОЗИ АМСАЛАК НЯМА КРАЙ,ОТ ТАКИВА СИ ОТИДЕ ДОКТОР ГЕТЕВ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/9/12 21:05

    19:00. СЪГЛАСЕН БЕ БРАТКО ,НО ПОНЕ КАТО НЕ ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА , БЪДИ ПО-КРАТЪК . ЕДНА РАКИЯ МЕТНАХ ДОКАТО ТЕ ПРОЧЕТА . ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ !!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/12 00:00

    Дами и господа , вече напълно се убедих, че ни управляват ненормални ! Не мога да се побера в кожата , че гласувах за герб , та и подведох семейството и приятели !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/9/12 01:30

    Най-добре е да бутаме автомобилите - хем икономии, хем и за природата добре !

    ОтговорИзтриване
  11. кърджалиец2/9/12 09:52

    По определени участъци -да.Но не тотално из целия град.По моста за Възрожденци например-защо трябва да се спъва движението ,като е безопасно за пешеходците,няма места за пресичане,има мантинели.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/9/12 10:09

    Тъп и прост ВИФ-аджия !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/9/12 10:44

    Искаме синя зона няма да ни делите от Софиянци я

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/9/12 12:51

    ТОЯ ГЛУПАК ЦВЪ. ЦВЪ. НЕ ВИЖДА ЛИ , ЧЕ ПРИ ТИЯ РАЗБИТИ УЛИЦИ , ОСОБЕННО В КЪРДЖАЛИ СКОРОСТТА И СЕГА СИ Е 30 КМ/Ч. ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/9/12 15:37

    do 21.05:
    jamas, santé! slojihte li veche tabelite za 30 km do bloka, ami kameri slojihte li - ottam mnogo bg levove ste ripnat v darjavnata hazna...dneska tuk kamera do /Tab. 30 km/..utre tam kamera /do Tab.30 km/...kamerite hvastat vsichkite , deto hvarchat nad 30 km - avtomobilisti,koloezdachi,karutzari...da pazim reda i spokoistvieto na milionite trudovi bg hora i na miliardite bg turisti, doshli da se poradvat na hubavoto chausse v kvartal Perperikon i na bg standart moderen WC !

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/9/12 17:53

    ДО 15:37. НИТО ГОСПОД , НИТО АЛЛАХ МОГАТ ДА ТИ РАЗБЕРАТ ГЛУПОСТИТЕ ! КАКЪВ КВАРТАЛ ПЕРПЕРИКОН ТЕ ГОНИ , БЕ БАЙО ? ПИШИ ПО-КРАТКО И ПО-МАЛКО ГЛУПОСТИ ! ТИ СИ ОТ СПОРТНАТА ПЛАЩАДКА "СПАРТАК" , НАЛИ ? ВАЗКО !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/9/12 14:03

    Поредната тъпотия.Тези които трепат са джигитите, кажете, че не можете да се справите с тях и се махайте, и без туй за нищо не ставате.И 10км./ч. да приемат, едни ще спазват правилата, други ще ни мачкат.Както и с късите светлини.Наистина благодарение на ГЕРБ сме в това положение.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/9/12 17:08

    Аз предлагам да забранят автомобилите. Както би казал др. Сталин: Няма коли - няма катастрофи/ няма загинали при катастрофи/.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.