Ако крумовградчани гласуват за БСП и левицата дойде на власт, ще бъде блокирана възможността за добив за злато на хълма Ада тепе. Този анонс направи на събрание с еколози от столицата и крумовградчани народният представител от БСП Димчо Михалевски.


След партията на Волен Сидеров „Атака“ и евродепутата на националистите Слави Бинев, Михалевски също се обяви срещу мегаинвестицията в Крумовград.
„По най-бързия начин ще внесем предложение за връщане на наредбата, която гарантира над 2 км отстояние за такъв вид производство, което ще блокира инвестиционното намерение на златодобивниците“, обеща пред еколози и съмишленици в Крумовград Михалевски.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/9/12 12:28

    Крумовград, да ви е честита новата коалиция
    Волен Сидеров-Бургуджана-Михалевски.
    Говорител: Слави Бинев

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/9/12 12:29

    Това пък защо -стига пиар акции -създавайте " господа политици" работни места - в тази държава икономиката трябва да работи ,а не да расте безработицата господин Михалевски!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/9/12 13:36

    Пак ли ти, бееее? Остана ли нещо, до което да не се наредиш? А какво съществено направи за хората освен само да приказваш и да даваш акъли?! Писна ни от мазната ти физиономия!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/9/12 13:58

    Гласувайте за БСП и Крумовград ще си има Водно огледало. По Крумовица ще има състезания по кану-каяк - Европейско, Световно.
    Фирмата за злато няма да даде 12 процента комисионна на БСП, ама Станилов, Саварона, АБ Хасково и Ардастрой - дават

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/9/12 14:52

    ЕЕЕ, най-после се разбра ,че еколозите не били "зелени", а червени!ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МАЗЕН ДИМО, КЪДЕТО СТЪПИ - ГОЛЯМА УСТА ОТВАРЯ! НИЕ ГО ИЗГОНИХМЕ ОТ КЪРДЖАЛИ, ОТИДЕ В СМОЛЯН, СЕГА ПАК ОБИКАЛЯ ГЛАДНИКЪТ! А ПЪК СЕ ВЪРТИ МАЗНИКЪТ ТАМ, КЪДЕТО ИМА МИЛИОНИ!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/9/12 15:34

    Това за водното огледало е много хубава идея. трябва да помислят отговорните лица.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/9/12 15:44

    TIA OT B S P GOLEMI TARIKATI BE DA GO D....XAT

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/9/12 16:29

    Alo Kardjali edin nqma ot vas koito da stapi i na malkiq prast na Mihalevski!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/9/12 17:41

    В най-скоро време Димчо ще се изкаже и по проблемите на глобалното затопляни и магнитните бури. Този човек е като зайчето Бъни, винаги изкача от някъде. Няма ни срама, ни достойноство.
    Имам роднини в Смолян и те разказват, че и там бил на всяка манджа мерудия. Хората обаче си предпочтат Дора Янкова, а на наше Диме гледали с насмешка.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/9/12 20:42

    mnenieto na nyakakvi si 240 bg deputati, deto daje ne sa izbirani ot bg naroda majoritarno, e nistojno! dnes sa tuk, utre sa patnitzi v usa, uk, fr,es,en... mnenieto na 8 000 000 dushi ot bg narod e vajno s referendum da kaje - da ili ne na zlatodobiva!
    stava duma za prirodnite nationalni resursi ot kapitala na tzyalata bg darjava i na tzelia bg narod, a ne za 240 bali slama i trani!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/9/12 02:58

    toq kakwo obsto ima s krumowgrad

    ОтговорИзтриване
  12. Аркан Мехмед24/9/12 10:04

    Господа гласоподаватели обърнете внимание кой мисли за работни места и за хората като цяло и кой мисли само как да се докопа до гласовете Ви. Това тук което се случва в Крумовград е много показателно. Хората близо до ГЕРБ ни подкрепят искат населението тук да имат доходи и постоянни работни места - колкото и да са ми били неприятни това сега е така. От другата страна хората на тройната коалиция точно обратното, продължават да блъскат района към батака, да унищожават вариантите им за доходи както унищожиха и тютюна, сега това искат да направят и с добива на злато. Гладния се държи по лесно в подчинение и до кога ще продължава това? Това не са никакви еколози това са мизерници не само, че не правят нищо но и когато някой се опита да направи нещо хубаво му пречат. Гласувах за ДПС но с тях до тук.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/9/12 11:49

    МИХАЛЕВСКИ - МеНтЕ

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/9/12 13:43

    ABE MIHALE, ZA OSK TE INTERESUAVA6E BEZRABOTITSATA , SEGA SI SE SETIL ZA EKOLOGIA. AKO O6TE NE SI RAZBRAL OSK NI E.A MAIKATA OT OTROVI...STIGA SI SE DARJAL KATO RъB, A ZASTANI NA EDNA POZITSTIA I IA SLEDVAI. NE VEDNAJ TAKA, DRUG PAT INA4E. I TAKA I TATA SI OLEKNAL, VZEMI SE STEGNI, 4E NI PISNA OT TVOIATA DEZORGANIZIRANOST...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/9/12 17:07

    до 11:49
    Вярно е. Само дядовците и бабите може да лъжи.БСП е в историята да не се показват повече.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.