Златодобив в България трябва да има, защото само по този начин пенсиите в България ще скочат с повече от 100 лева. Това смята бившият външен министър на България Стоян Ганев. Той обаче настоя правителството да спре концесиите в Челопеч и Крумовград, като предложи своите услуги.
"Аз лично се наемам да осигуря публични финанси за производството на злато в България. Не трябва да има концесии от този род. Парите за пенсии могат да дойдат оттам", заяви Ганев в предаване по софийска телевизия.
По сметките на икономиста, всички 2,2 млн. пенсионери в България могат да се зарадват на допълнителни 128 лева месечно.
Стоян Ганев използва тв участието си, за да отрече информациите, че е покосен от тежка болест. Той обясни занемарения си външен вид с годините, изминали от последната му публична поява у нас. Според него съмненията са тръгнали заради старо заболяване от пневмония, което обаче преминало без сериозни последствия.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/9/12 14:45

    Този човек наистина се е преборил с тежка болест.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/9/12 17:58

    Този дето искаше да съди РУСИЯ

    ОтговорИзтриване
  3. Санчо Панса23/9/12 18:08

    Значи няма друг начин да скочат пенсиите
    Преподавател в школата на МВР,значи не е бил член на БКП
    Външен министър, напускащ България и заминава в Америка ,живее там с какви пари
    Тези ще си живеят още 100 год на наш гръб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/9/12 18:29

    Тоя па все иска нещо.Искаше да съди и Съветския съюз,а е съветски възпитаник и зет на бивш високопоставен съветски другар от КПСС.Па знае ли се,може да успее със златото.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/12 07:14

    Този цървул вмирисан да ходи да добива злато в независима Македония!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/12 09:22

    Пенсиите ще скочат, когато такива като СГ върнат заграбеното от българския народ през последните 22 год. криминален преход. Но първо трябва да бъдат изправени пред нов Народен съд, който да им потърси отговорност за всички щети, които нанесоха на България с безотговорната си политика.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/12 12:46

    Сам с кирка и лопата ли?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.