Днес кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на местния парламент Сезгин Байрям зарадваха над 100 деца, подарявайки им безплатни билети за увеселителните и атракционни съоръжения на традиционния есенен панаир. Инициативата е по повод апела на администраторите на групата „Ардински глас" в социалната мрежа „Фейсбук" Ерхан Салиев и Тунио Зафер от София. Миналата година, когато бяхме на Есенните празници в Ардино, имаше много тъжна картина! Люлките и катерушките бяха празни, разплакани деца се молеха на родителите си, а те с голямо разочарование и безизходица не можеха да си позволят цените от 3 лв за атракцион!!!Ето ви една чисто човешка инициатива. Организирайте раздаване на билети за атракционите на социално слабите семейства, които нямат възможност да зарадват своите деца. Предоставете им по 3-5-7 билета на дете за атракционите, се казва в техния апел във „Фейсбук", който беше отправен специално към кмета на общината, председателя на местния парламент, общинските съветници и служителите на общинската администрация. Администраторитe на социалната група "Ардински глас" се надяват към благородната инициатива да се включат и други.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/12 11:43

    Г-н Шюкри забравил си да споменеш г-н Месут Хайрулов, най-вече той заслужава - едно голямо БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/12 12:00

    i smyatam 4e tova 6te e samo v Ardino no ne i drugade....BRAVO NA ARDINO

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/12 12:12

    kakto vinagi na tehnite detsa sa dali komunisticeski layna ,dayte na siromasite..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/12 13:21

    браво, на Хйрулов и групата " Ардински глас" жеста на управниците е добър... браво ...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/12 13:45

    da ne e dal ot jboba be layno ot tvoy grib e..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/9/12 19:59

    кафява спретната къщурка
    с жълтеникав парапет
    вътре в нея мишитурка
    180 слуги отпред

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/12 09:17

    Раздават от парите на данъкоплатеца на общината, след това идват кисийки с помощи от червен кръст. Но простия електорат мисли,че това всичко го дава г-н ДПС.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.