100 години след Балканската война хората в България живеят по-добре и животът им ще става по-добър, заяви в Смолян вицепремиерът Симеон Дянков. Той бе в Родопите за празника на Смолян, посочват колегите от 24smolian.
Дянков поясни, че причина за мизерията и проблемите, които съществуват и днес, са 60-те години социалистическо управление. „Затова да не връщаме социализма на власт", призова Дянков.

На снимката: Дянков на инспекция на прохода Маказа
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/10/12 20:06

    ne zablujdavai horata bukluk...dolo GERBADJIISKATA pasmina samo BSP !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/10/12 20:21

    Какво знаеш ТИ за РОДОПИТЕ бе Дянков?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/12 20:39

    Е, то оставаше да живеем като преди 100 години. Смешник! Като говори дали мисли?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/10/12 20:57

    ето решение на проблема кой да бъде почетен гражданин на Кърджали.Вместо някакъв си ДЕлов аз предлагам за почете гражданин Дянков.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/10/12 21:20

    po proizvodstvo na meso, ovtze, kravi,magareta, kozi,valna, kone, mlyako,sirene... pokazatelite im kak sa pri sravnenie? ami po danachni zadaljenia na glava ot naselenieto / neotsechena glava/ kak sa pri sravnenie? sega i predi 100 godini?
    e, za spravkata e nujno da pitame komshiite - nali predi 100 godini te sa pravili dannite i si gi pazyat moje bi v nyakoi neosvoboden ot voiskite na general Delov konak?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/12 21:21

    Аз предлагам Дянков да вземе едни 120 лева и да изкара един месец - януари или февруари в някое родопско селце, отдалечено от град, без лекарски и зъболекарски кабинет, само с едно магазинче и да остане затрупан в снега...-без ток, вода, хляб, с външна тоалетна и "всички екстри". После/ ако оцелее ще си говорим как е живота на родопчаните, каква е инфраструктурата и подобренията, които са направили ГЕРБ за годините управление...

    ОтговорИзтриване
  7. Дянков,ти още малко ще ни вьрнеш в тези години -гладните хора станаха много,а за безработните да не говорим-ще блокират компютрите в Бюрото по труда от безброй регистрации-на тебе ти е широко около врата...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/10/12 23:27

    te zaplatite ne sa ot predi 100 godini a ot predi 1000 godini

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/10/12 04:03

    Аз предлагам заради заплатите на българите почетен гражданин на град Кърджали да бъде Симеон Дянков.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/10/12 10:00

    Няма нужда ние да връщаме социализма на власт.Ако продължаваме да живеем както сега,т.е.да оцеляваме на предела на възможното, социализмът сам ще се върне при нас-неизбежно е. Сегашното ни дередже и най-прекрасната му реклама!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/10/12 10:28

    ДЯНКОВ НАЛИ НЕ Е БИЛ В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИЗМА.ЖИВЯЛ Е В ЧУЖБИНА.ОТКЪДЕ ЗНАЕ КАК СМЕ ЖИВЯЛИ НИЕ ТОГАВА.МИЗЕРНИК.ДА СИ ХОДИ В АМЕРИКА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.