На извънреден областен съвет на ПП НДСВ КЪРДЖАЛИ, проведен на 22.10.2012г. в гр. Кърджали се прие единодушно следната ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ:

Остро осъждаме решението на общинските съветници от ДПС гр. Кърджали да не подкрепят избора на ген. Васил Делов за почетен гражданин на гр.Кърджали. Считаме това за опити за подмяна на историческите факти свързани с 100 годишнината от Освобождението на гр.Кърджали и Балканската война. С това решение те помрачиха дългоочаквания празник на жителите на Източните Родопи и цяла България.
Колко години са нужни на политиците от ДПС да осъзнаят думите на Апостола: „Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност.” Партията, която се определяше за един от основните гаранти за етническия мир в държавата, с тези си действия показа, че тя е използвала всичко това за обслужване на тесни партийни интереси.
За да възтържествува историческата правда, и за да няма повече провокации от подобен тип, ние от ПП НДСВ предлагаме на мястото на бившия паметник на Г. Димитров да бъде издигнат паметник на Цар Фердинанд - главнокомандващ Българската армия при Освобождението на Кърджали.

Областно ръководство
на ПП НДСВ КЪРДЖАЛИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/12 09:50

    Dragi balgari i balgarki, predlagam vi da napravite nesto za vas samite - da obichate sebe si i horata do vas dnes i sega, da se obedinite i da si izchistite parvo grada, vmesto nov pametnik - peiki i masi za piknik, grilove - sa segashnite hora i za utreshnite hora! V jivota ima nastoyste i badeste, ne samo
    minalo!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/12 09:55

    Аман от безмозъчни хора нароили се в нашия град. Тия от НДСВ живи ли са още, че и предложения правят. В 21 век паметник на цар ще вдигат, като е бил главнокомандващ да не е бил в Кърджали Фердинанд? По-добре на ген.Делов да е паметника и то в цял ръст, да се кръсти парка на негово име и по този начин ДПС да покажат, макар и със закъснение, че милеят за този край.

    ОтговорИзтриване
  3. И ловец съм и рибар съм23/10/12 10:08

    Паметник на Фердинанд докарал България до две национални катастрофи??? Тези от НДСВ съвсем изкукуригаха, ама така е като злоупотребяват с алкохола! За някои работи Дончев се иска и Акъл! То не екато да прикриваш бракониерите по полята!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/10/12 10:45

    Дончев да хваща пушката и ракията... без това само това може

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/10/12 11:18

    K.I.A


    По-полит'коретно би било Внука на

    Фердо....Хасан-Симеон :-)

    И Царистите от НДСВ да върнат влаковата

    композиция барабар с 4'те Локомотива от

    Германия с която е абдикирал Ферди..

    ОтговорИзтриване
  6. Дончев,направо ме разби с това предложение-на маса ли го измисли...?царя Фердинанд,който опропасти Бьлгария-за него паметник...?ние данакопладците ще даваме пари само за паметници-градьт ни има крещяща нужда от пари за благоустройство.За какво бяха дадени 6 500лв. за оправяне на паметника на Генр.Делов?,по нищо не личи,че е раставриран.Предложете нещо разумно като партия,ако още наистина сте такава.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/10/12 11:31

    Айдеее, и тия изтрещяха! Аз искам паметник на Бойко Борисов, Цеца Цачева, Искрето Фидосова и Цветанов. А да видим къде ще намерим толкова голямо място в града!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/10/12 11:49

    НА МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА НА Г. ДИМИТРОВ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СЛОЖЕН ОРФЕЙ. ОРФЕЙ НЕ Е ПОСТАВЕН НАЙ-ПОДХОДЯЩО МЯСТО.

    ОтговорИзтриване
  9. кърджалиец23/10/12 12:09

    Дончев, аре стига изпълнява поръчки.!!! Тези милиционерски прийоми ги знаем!!!
    Защо вие всички псевдопатриоти, при условия, че от минала седмица се знаеше за декларацията от Турция не взехте мерки овреме??? Криехте се като мишки и чакахте накъде ще задуха вятъра. Всички сте маскари, родоотстъпници, измекяри!!!
    И оня ямболски агуптин Кулов ще ми изпълнява поръчки за замазване на резила. Колкото са виновни 22 от ДПс, толкова е вината и на всички дето тези дни виете и търсите евтина медийна популярност. Стоите си под дюшемето и треперете, ние гражданите на Кърджали с подписка ще отвоюваме полагащото се звание на ген. Делов!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/10/12 12:15

    На мястото на паметника може да се сложи Реджеб от Лисиците с куфара
    През деня да седи там а вечер да се прибира на село

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/10/12 13:34

    най добре на бати БОЙКО паметник да се сложи с пожарникарска униформа да му се радваме че като падне от влас да ни гледа от високо раята да му е пот краката

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/10/12 13:35

    НДСВ от къде изпълзяхте,я пак обратно там, помним 800-те дни на царчето ви, взе си горите и имотите и забрави за народа, така че къш, къш къш бързо в дупката

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/10/12 13:55

    Ха ха ха цирк голям!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/10/12 14:01

    ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ДА ЗАПОЧНЕ ВЕДНАГА ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ-ДПС !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/10/12 14:10

    Тия влечуги от НДСВ още ли са живи,решили и те предложение да правят - паметник да изграждат,града красив да правят!!!Малоумници,потапяйте се надълбоко и повече да не сте се показали

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/10/12 17:46

    Тия глупаци от НДСВ съвсем изтрещяха.Хората са боси и гладни а те сега пари за глупави паметници искат да дават"цар глупаков"!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/10/12 19:39

    a be drug grad nyma li viv taya dirjava smotanysi mrisni kirdjali ta kirdjali

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/10/12 21:36

    до 11:31 - ти мани откъде толкова голямо място ще се намери в КЖ, ама представяш ли си колко бронз ще иде да се отлее такъв паметник?:)
    А тия НДСВ откъде изпълзяха с измислената си партия? Ние не сме забравили кой продаде БТК, кой вкара разните му ЕВН,ЧЕЗ и тем подобни, чий брат си построи хотели на морето и кой префасонира външния дълг и се нагуши яко.И сега не само ГЕРБ, но и никой не им дири отговорност за нищо... Ама щото гарван гарвану око не вади, а ние тук нека си лаем...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.