Човекът, предизвикал скандала с ген. Делов, разчиствал сметки в ДПС

 

Кърджалиецът, който предизвика скандала с почетното звание на ген. Васил Делов, е гонел само лично отмъщение. Той целял да предизвика вътрешно-партийна криза, вследствие на която да има нова серия наказани в кърджалийската организация на ДПС, в това число и уволнения. Заминалият за Одрин местен политик не е допускал, че скандалът, за който вчера писахме пространно, ще добие такива размери.

Това разкриха за „24х7 Родопи" източници от централата на ДПС...

 

Пълният текст - в печатното издание на "24х7 Родопи"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

53 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/10/12 23:11

    значи какво излиза-не е виновен този който дава баницата,а този който я яде!защо хората от дпс се поддават на външно въздействие!?значи работят за турски интереси-показаха,че са партия на религиозна основа,че и повече-излагат се яко!резил и селяния!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/10/12 23:20

    muzeki GOLEMIYA SOFIOR

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/10/12 23:28

    За мислещите хора беше ясно, че е този скандал е провокиран от някой от нашата територия. Аз лично го окачествявам като автогол, но в крайна сметка реферът Доган ще реши дали ще покаже червен картон. Дано всички от ДПС да са си дали сметка, че това, което се случи не е в тяхна полза. Така не се печелят избори и авторитет. Дайте работа на хората, докарайте инвестиции в града и областта, защитавайте интересите на всички и халал ще са ви изборните победи!

    ОтговорИзтриване
  4. Дон Кихот22/10/12 23:57

    ДПС не можа да предвиди скандала.Самите съветници бяха страшно объркани. В опита да се замаже положението,сега ще жертват някого. Не очакваха такъв отпор и нямаха време да реагират. Реакциите продължават и БТВ го отрази. Опитват се да потушат напрежението с участието си в предложението за удостояване еа ген. Делов с орден"Стара планина". Обаче най-трудно е да върнеш загубено доверие.

    ОтговорИзтриване
  5. я да видим сега ,какво ще каже Сокола,ако репортерите на 24 успеят да разберат,ще е много интересно...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/10/12 00:10

    TOI MUZEKI E 4OVEK NA HASAN AZISSSSZZZZ!!!!NEKA DA SE PREDADE NA PROKUROR (no s prevoda4,4e ne znae balgarski)!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/10/12 00:14

    nyakoy tryabva da si ponese politiceskata odgovornost.i tovasa kmeta hasan aziz i negoviya licen FOTOGRAF I NAY GOLIYAM VINOVNIK ZA SLUCILOTO SE V GRADA

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/10/12 00:16

    HASAN TRYABVA DA PONESE ODGOVORNOSTA.ZASTOTO SIM SIGUREN CE TOY ZNAESE CE MUZEKI OTIVA V TURCIYA ZA DA RAZDUHA PROBLEMA NO NE OCAKVASE DA SE STIGNE DO TUKA

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/10/12 00:19

    r osman e v dinoto na vsicko slucvastose.ne zabravyaite ce idvat izbori.muzeki e pionka v tehnite race.ta toi nyma tolkova akil za da znae koy e general DELOV.TOI ZNAE SAMO ZA GENERALA OT MINZUHAR

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/10/12 00:35

    "какво щял да каже сокола" тц тц изобщо не ме интересува какво щял да каже един бъдещ труп

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/10/12 00:42

    zna4i ima dva varianta v tazi rabota izmislena ot Dogan edinyat e kakto beshe na izborite prez 2005a i togava byaha sizdali partiyata ataka !!! zashto zashtoto togava golyama 4ast ot turtsite v Kirdjali i regiyonite 50 protsenta nyamashe da glasuvat za dps no kakvo stana sizdadoha partiya ataka i dogan kaza na turtsite vijdate nali kak govoryat ataka i ako ne glasuvate za dps pak shte vi smenyat imenata i sega naro4no sizdavat nyakakvo izkustveno naprejenie za da mogat pak na izborite da izlajat djahilite po selata razbirate li zashtoto pak v momenta sotsiologi4esko prou4vane pokazva 4e pak nyama da glasuvat 50 protsenta ot turtsite v oblast Kirdjali !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/10/12 00:58

    a drugiyat variant e pak izmislena ot dogan tova e edin znak za obshtinskite sivetnitsi na dps v Kirdjali.vijte ne me slushate a slushate nyakoy si tam djahilin ot ODRIN i v kakvo se zabirkahte stanahte za rezil !!!!!!!! zashtoto onya ot Odrin mnogo mu puka za Kirdjali amaaa agata kato mu dade nyakoy lev utre i za evropeyskiya siyuz shte govori 4oveka pari polu4ava v kraya na krayishtata !!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/10/12 01:17

    Преди 100 години 10 000-на армия, начело с Явер паша, свежда саби до земята и се предава доброволно на ген. Делов. До днес - 100 години свобода! 100 години по-късно ген. Делов направи така, че 23-ма съветници от ДПС в Кърджали си направиха доброволно харакири, незачитайки не политически и партийни принадлежности, а свободата на този град и неговите жители. Заплюха сами себе си. Политически самоубийци и мишки. Белязаха се!!! Глупаци. И сега вече не е нужна нито партийна, нито политическа чистка за тях. Нужна е гражданска такава - недостойни не могат да управляват този красив, спокоен и мирен град.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/10/12 07:19

    какво щял да каже джибрата ? от Турция пуснаха тъмни и студени облаци за ДПС бурната ферментация отминава на ДЖИБРАТА.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/10/12 07:59

    Създатели на ДС пак развяват байраците

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/10/12 08:21

    какво четкаге тези предатели -турците най вече които са в някаква псевдо власт. обикновените хорица са като стадо за съжаление колко години вече. Онзи дерибей в сарая - доган- няма ли да се намери власт да го искара от там с ритници и да му покажат от къде е излезал да го набутат там

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/10/12 08:24

    За съветниците от ДПС разбрахме, че са родоотстъпници, сега се разбира, че са и тъпи.И за едното и за другото, а може би и за двете заедно трябва да си ходят.Не само, че са ненужни, но и вредят.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/10/12 08:29

    създава се изкуствено напрежение между българи и турци. - не се поддавайте на приказките на тези хамелеони

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/10/12 08:35

    За съжаление нещата са много по дълбоки...Ситуацията е добре обмислена провокация от Анкара...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/10/12 08:43

    Сокола мълчи и Асфалт паша мълчи, какво значи това, задайте си въпроса

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/10/12 08:47

    Айде сега друг им виновен.Като са тъпи и не могат да мислят със собствените си глави,си търсят измислени виновни.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/10/12 08:49

    Сега, за да замажат полужението ще жертват някакъв нещастен неграмотник. Че то ако един малоумник може да диктува от чужбина политиката на ДПС, то тия са по-големи аптали и серсеми и от него. Да вземат да си напънат простите тикви и да измислят нещо по-така. Примерно да кажат, че Сокола им се е обадил , ама е бил пиян и после е съжалил или че някой по-начетен от Турция им е наредил да правят тия мискинлъци. Иначе ще излязат прави онези, дето твърдят, че депесарите в общинския съвет са основно прости чобани и трактористи с купени дипломи дори за средно. ;)

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен23/10/12 08:57

    Idvat izbori i pak se zaigravat s nasilenieto na Kardjali no ne se znae kak moje da sajeliavat edin den.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен23/10/12 09:05

    ДПС работят против България.доказаха го. това е самата истина. какво има толкова да се умува.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен23/10/12 09:11

    Мдаааа ,ПРЕХОДА се провлачиии, и видяхме истинските лица на тия които, смятат страната ни за своя Родина, а името сбъркано!! ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКО ЩО Е ЦИГАНИН И ПОМАК, ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАПОМНЯ ЗА БАТАК!! Османлиите не дораснаха до етнос, циганизираха се, и империята им се сгромоляса! Определението турчин са имали като обидна дума - като, циганин, но с времето тя се налага, в Республиката. Когато Ататюрк ги обявява - всичките им 80 етноса с обидната дума турци, щото в цял свят ги знаят и зовът така , вместо Османия , кръщава Республиката - Турция!! Сваля им фесовете и шалварите, решава уж светска държава да изгражда - да, ама не! Свидетели сме, че даже с помощта на армията им това не стана, а бащицата им не се решава да кара по Сталински, ами се пропива! И сега, в 21 век, в България, си разпасаха пояса?? "НАЯЛЯ СЕ ВЪШКАТА И ИЗЛЯЗЛА НА ЧЕЛОТО " ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПУКНЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен23/10/12 09:12

    на българите които не им изнася ,да се махат веднага !

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен23/10/12 09:20

    Мюзеки и талибаните в ДПС заложиха капаните, но Хасан Азис и Раиф Мустафа спасиха ДПС. Щеше да стане страшно.
    Заради видния апашин и надъхан пещерняк Мюзеки паркът в Кърджали щеше да се казва Ген. Делов, което е много по-голяма чест отколкота някакво почетно звание.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен23/10/12 09:30

    Savetnitzite ot DPS v Kircali sa kato futbolisti, koito imitirat che igrayat, a sa prodali macha. Iskat s edna igra da spechelyat ot dve mesta.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен23/10/12 09:45

    РАЗЛИКАТА М/У ОСМАНЦИ И ТУРЦИ Е - ТУРЦИЗИРАНИ ОСМАНЦИ, тоест ЦИГАНИЗИРАНИ ОСМАНЦИ, които повлекли всевъзможна паплач башибозук на път към ЕВРОПА :- Марк Твен възмутен от ФИЗИЧЕСКАТА И НРАВСТВЕНА ГНУСОТИЯ през османско, не в провинцията, а за Истанбул пише: " Всяко робство е непоносимо, но няма по-отвратително и по-гнусно робство от турското", а като вижда варварските азиатски османлии как са унищожавали сътвореното от минали предишните цивилизации, как са избивали, насилвали, поробвали местното население, НЕВОЛНО ВЪЗКЛИКВА : -"Ще ми се Европа да не пречи на Русия да се разправи с Турция така, че, ако някой иска да види къде е била Турция, да му трябват кирка и лопата" КАКВО ГИ ДУНДУРКАМЕ ТЕЗИ ЦИГАНИЗИРАНИ ОСМАНЛИИ ?? КРИВОРАЗБРАНАТА ТОЛЕРАНТНОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ ВЕРОЯТНО ЩЕ НИ СПРЕТНЕ ПО ЖЕСТОКА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА "ШЕГА"!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! ЩОТО "НАШ,ТЕ" "ДЪРЖАВНИЦИ" НЕ МОГАТ !!!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен23/10/12 09:48

    Виновникът е Раиф Мустафа. Кой ще слуша Мюзекки. Ахмед Доган пък слуша само Раиф Мустафа и той с една дума изпълнява цялата заповед. В край на сметка Раиф Мустафа да си даде оставката!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен23/10/12 09:52

    Защо съветниците от ДПС гласуваха единодушни въздържали се, кой се пита? Аз да ви кажа, защото Доган заповядва от горе, а не някойси там!!! Много е лесно да седнеш на ниско магаре....

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен23/10/12 09:57

    09:48 Подкрепям думите ти! И аз искам оставката на Раиф Мустафа. Той дойде и всичко разруши. Мюзекки е съветник за втори мандат, а защо не го слушаха преди, че сега ще го слушат. Значи не е виновен той, а има само един виновник и той се казва Раиф Мустафа и неговите кучета...които лаят а немогат да хапят...Долу Раиф долу!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен23/10/12 10:02

    Много сте прости бе хора. Говорите като че ли живеете в миналия век. Има интернет вече незнам какво ви звучи тази дума. По интернет вече може да се научат много неща. Това скрито нещо ли беше че да отидат до Одрин и да дават скрита информация. Аз например знам какво става в Америка в Китай и т.н. защото имам интернет и следя целия свят. И нямам нужда от някой да дойде от Америка и да ми казва какво става там. Това го пиша за УМНИТЕ, които могат да мислят човешко и УМНО!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен23/10/12 10:04

    09:57 Браво
    Много точно казано с две изречения. И аз искам оставката на Раиф Мустафа.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен23/10/12 10:16

    ИМАЛО Е КОМИСИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БИЛ ХАСАН АЗИС ХАЙДЕ ДА КАЖЕМ ЧЕ СА ИСПУСНАЛИ ТОГАВА ДА МИНЕ ИМА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ МЯСТОТО НА РАИФ МУСТАФА КЪДЕ Е ЗАЩО Е ДОПУСНАЛ ТАКОВА НЕЩО ОБВИНЯВАТ МЮЗЕКИ ЗА МЕН ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН СЕГА ДА СЕ КОМЕНТИРА КОЙ Е ВИНОВНИКА ПРОСТО СИ Е ТЪПОТИЯ ИЗПУСНАТ Е ДУХА НА ДЯВОЛА - ПОЛИТИКА

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен23/10/12 10:16

    Вие трябва да целувате ръка на Раиф от днес до края на ДПС, че ви спаси от още по-голям скандал, бе.
    А оставка и по-тежко наказание трябва да има за неграмотника, който отиде да мъти водата в Одрин.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен23/10/12 10:19

    Да му целунем ръцете ли, ще му целуват .......? Ха познай де. Раиф играеш двойна роля, за това не те искаме. Долу Раи Мустафа, виновен си за всичко. Такъв си и затова те изгониха от София!!!!!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен23/10/12 10:22

    Предлагам да се съберем днес в 14 часа пред читалището на Мюзеки и да му покажем, какво заслужава.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен23/10/12 10:27

    Аз предлагам да се съберем пред общината и да искаме оставката на Раиф Мустафа. Играещ главната роля!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен23/10/12 10:32

    09,57 pozdraviyavam mnogo tocno kazano raif doyde bsicko se obirna na opaki siyalata vina imat raif i rasim, sivetnisite se rikovodiyat ot tiyah dvamata mahat dr, i naznacat svoi hora za da mogat da prodiljavat da kradat spokoyno

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен23/10/12 10:32

    Достатъчно сме много за да бъдем и на двете места. :)

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен23/10/12 10:38

    AKO TRIYABVA PODPOSI dase sibere gotovi sme ot TURSIYA da vi podkrepiyame iskame ostavkata na dvamata raif i rasim vin ot dps te sa glavnite roli

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен23/10/12 10:39

    Всеки може да говори каквито си иска глупости, ама Раиф и Хасан затова са начело, да мислят , а не да се оправдават, че са подведени.Но те се наведоха и за пореден път доказаха, че им дърпат конците.Вече след всяка статия има един дето пита, защо ни мразите нас, турците.Да иде да пита Раиф и Хасан, преди като нямаше ДПС имаше ли разделение на българи и турци.Те хвърлят отровата, пък после викат - ама етническия мир....Затова да измислят нещо докато е време, иначе да не се сърдят, че ги мислят за стадо, едната овца тръгва, и останалите след нея.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен23/10/12 10:58

    Всички съветници от ДПС ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО. Таушанова да разпусне целия Общински съвет
    де да можеше да махне и гадния кмет който също е виновен за ситуацията.

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен23/10/12 11:47

    виновни са тези които са му дали диплома

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен23/10/12 12:45

    КЬМ 09:45 МАЍКАТИ Е ЦИГАНКА БОКЛУК;

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен23/10/12 12:54

    Ех Раиф , Раиф ... се си мислех, га та фанаха с подкупа , че не си толкова тъп ,колкото изглеждаш ,ама жестоко съм се лъгал . Мани , мани , ами и Омбусмана такъв , и Кмета такъв ,и общинските "съветници" такива , че и "народните " представители същите!!! КОШМАР - НАВСЯКЪДЕ ПРОСТАК ДО ПРОСТАКА, ТЪПЪНАР ДО ТЪПАНАРА - УЖАС !!! Прокуратурата да се самосезира и да отнеме мандатите на "българските общински съветници " маскирани в Общинския съвет - Кърджали .Да се ЗАКРИЯТ ОБЩИНА И ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ !!! Да се СМЕНИ ИМЕТО НА КЪРДЖАЛИ ,КОЕТО ВЕЧЕ СТАНА СИНОНИМ НА АНТИДЪРЖАВНОСТ И АНТИБЪЛГАРИЗЪМ !!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ПРЕЧУПИ НА ЗМИЯТА ГЛАВАТА !!! НЯМА ДРУГО ВРЕМЕ - ТУК И СЕГА Е МОМЕНТА !!! ДЪРЖАВНИТЕ МЪЖЕ В СОФИЯ СА НА ХОД !!!

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен23/10/12 14:02

    ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ДА ЗАПОЧНЕ ВЕДНАГА ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ-ДПС !

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен23/10/12 14:03

    Видният рушветчия и крадец на имоти Сейфи Неджиб от село Мургово изпрати Мюзеки Ахмед в Одрин, за да отмъсти на Раиф Мустафа.
    Имаме записи и снимки.
    Защо прокуратурата не проверява имотите на Сейфи Неджиб? Неджиб цял ден ровеше в техническия отдел в Община Кърджали, за да разбере кои са собствениците на имоти и после ходеше по селата да изнудва хората. Ще ви дам земята, но една трета ще прехвърлите на мен - това бяха думите на Сейфи Неджиб.
    На редакцията ще предоставим снимки на Неджиб с любовницата си на брега на язовир "Кърджали".

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен23/10/12 14:22

    ами този мюзеки слага портрета на ататюрк на работното си място в читалището юмер лютви той да не се намира в турция срам и позор .

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен23/10/12 15:50

    Мюзекито трябва да се смачка,тоя забогатял готованец който нищо не работи но пък създава интриги.Той наистина не може да говори нито български нито тирски но пък е винаги около Х.Азис.

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен23/10/12 18:20

    да се преименува града.например генералделовград това може да стане само с президентски указ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.