Гюнер ШЮКРИ
Мъжкият отбор по тенис на маса „Юнак 2005” от Ардино в състав Ертан Еминов, Севал Муталибов, Бейхан Хайрула, Атанас Хаджиев, Радослав Бозов и Юксел Исмаил постигна четири победи в първия турнир от първия кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в южната „Б” група. Надпреварата се проведе през уикенда в Пловдив и в него взеха участие осем отбора. Отборът на „Юнак 2005” след 4 победи от 4 мача е лидер във временното класиране с 8 точки.
В първите две срещи възпитаниците на Бахри Юмер постигнаха убедителни победи срещу тимовете на „Златен Драгон” от Несебър и бургаския спортен клуб за глухонеми
с 4:1 и 4:0.
В третия мач „юнаците” измъкнаха трудна победа с 4:3 над състава на „Оптик” от Панагюрище. Двубоят продължи над три часа. В решаващата среща Атанас Хаджиев победи с 3:2 гейма Николай Мазников, въпреки че губеше с 1:2 и 5:7 в точките.
В последния си двубой ардинци надиграха категорично с 4:0 тима на „Торнадо” от Стара Загора.
Старши треньорът на „Юнак 2005” Бахри Юмер сподели, че е останал много доволен от представянето на тима. „Вярвам в момчетата, има колектив и усмивки. Целта е първото място в групата, което ще ни осигури директно участие в „А” група”, коментира Бахри Юмер.
Този сезон ардинският отбор се подсили с класно попълнение Бейхан Хайрула (Майкъла), който се завърна в родния си клуб след 12 години. За последно Хайрула облече екипа на Неделинo, заедно с други двама възпитаници на ардинската школа – Милчо Узунов и Ерхан Салиев (Пухчо).
Следващият турнир от първенството на южната „Б” група ще се проведе в началото на декември отново в Пловдив. В града под тепетата „юнаците” ще мерят сили с отборите на „Стоянстрой” (Пловдив), „Съединение” и „Астра” (Димитровград).

Временно класиране:
1. „Юнак 2005” 16-4 8
2. „Оптик” 15-7 7
3. „Стоянстрой” 14-4 7
4. „Съединение” 9-13 6
5. „Аста” 13-10 6
6. „Торнадо” 6-14 5
7. „СКГБ” 5-13 5
8. „Златен Драгон” 3-16 4

На снимката: В решаващата среща Атанас Хаджиев победи с 3:2 гейма Николай Мазников от „Оптик”, въпреки че губеше с 1:2 и 5:7 в точките
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/12 09:49

    Браво момчета!!!По много достоен начин представлявате града.Успех за напред.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.