Неджми Али е роден на 16 юли 1972 г. в с. Устрен. Народен представител на ДПС от Кърджалийски избирателен район. Женен, владее английски, руски и турски език. Зам. председател е на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. Член е и на подкомисията за парламентарен контрол върху Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана и служба „Военна информация“. Бивш зам. министър на отбраната в правителството на Симеон Сакскобургготски.

- Г-н Али, проектозаконите за Националната служба за охрана, за Държавна агенция „Разузнаване“ и за военното разузнаване, както и общият устройствен законопроект за националната сигурност са вече готови. Каква е оценката на ДПС за тях?
- Парламентарната група на ДПС винаги е отстоявала позицията, че системата за сигурност и специалните служби трябва да бъдат уредени законово. Нека припомня, че ние подкрепихме и стратегията за национална сигурност, която беше и база за разработването на тези законопроекти. Първите опити за съставяне на закон за националната сигурност бяха направени преди десетина години по време на управлението на Симеон Сакскобургготски, но поради липса на единна политическа воля за същността и целите на подобен законов акт, не се стигна до решение на въпроса. Тогава изпълнителната власт беше на една позиция, а президентската власт на друга. Управляващите в момента заслужават да бъдат поздравени, защото беше положено началото на изработването на нормативната уредба. Струва ми се обаче, че схемата беше сбъркана, защото всички законопроекти бяха започнати едновременно. Според нас първо трябваше да бъде изработен този за националната сигурност, който следваше да преуреди редица важни действащи устройствени закони като ЗОВС, ЗМВР, за ДАНС и др., за да бъде съставен конструктът на цялата система за сигурност. Оттам нататък нещата щяха да бъдат по-стройно подредени.

- Можем ли да очакваме някакви сериозни промени в сферата на сигурността и в работата на тези служби или новите закони просто регламентират наличните практики?
- Общо взето в случая се регламентират начините, по които са функционирали системите - няма нещо кой знае какво ново. Основното е, че за първи път се въвежда законова уредба на тези обществени отношения. Осигурява се възможност за парламентарен и граждански контрол, чрез преминаване на службите към изпълнителната власт. Очаквам да се учреди постоянно действаща комисия към Народното събрание, която да осъществява наблюдение върху дейността на тези служби.

- Депутатите на ДПС в последно време активно говорят, че малцинствата не са интегрирани в специалните служби. Откъде имате такива наблюдения и как може да се реши проблемът?
- Това е факт. Надяваме се, че чрез тези законопроекти ще се положи началото на отваряне на службите и към всички представители на малцинствата, защото и те са пълноправни граждани на тази държава. Факт е, че и в тези законопроекти отново има въведени ограничителни критерии като десетгодишен стаж в системата за заемане на ръководна длъжност, военизирани структури и т. н., което създава пречки за реформирането и отварянето на системата като цяло. Тези наши виждания ги изразих и по време на общественото обсъждане, което се проведе в академията в Симеоново. Удовлетворен съм, защото се получи разбиране, идеите ни бяха споделени и подкрепени и от представителите на МВР, и от неправителствения сектор в сферата на сигурността. Ние най-вероятно ще предложим да отпаднат ограничителните критерии от такъв род.

- Т.е., вие искате и ръководни постове за представители на малцинствата?
- Защо не? Вижте, ние говорим за реформиране и отваряне на системата. Към настоящия момент няма представители даже и на най-ниските нива, като редови служители - почти няма никакво представителство на хора от малцинствата.

- Има ли оплаквания от такива, че са кандидатствали, но не са взимани на работа в службите на етнически признак?
- Преди няколко години в София се проведе конкурс за служители в структурите на МВР, в който участваха 65 представители на малцинствата и се оказа, че на един етап всичките 65 кандидати са отпаднали. Когато още в начален стадий бъдат демотивирани по такъв начин и не се даде възможност за реализация на тези млади хора, няма как да не приемем, че е налице субективният момент.

- Но никой не е подал жалба в Комисията за защита от дискриминация?
- Не са подали жалби, обаче тогава ние бяхме сезирани като парламентарна група и отправихме нашите въпроси. За съжаление не се постигна никакъв ефект.

- Бихте ли настоявали за квотен принцип за приемане на лица от различните етноси?
- Ние никога не сме настоявали за квоти. Нашето разбиране за нещата е по-различно и то е, че ние живеем в една демократична държава и искаме да живеем по правилата на демокрацията. Това е философията, въз основа на която е създадена нашата партия. Вече над 20 години имаме едно сериозно представителство в националния парламент. Това, което ние желаем, е да бъдем третирани като пълноправни български граждани, да имаме нашето адекватно присъствие като съотношение и в съответните структури. Считаме, че това ще е от полза и за самите системи за сигурност, защото по този начин малцинствата ще бъдат приобщени, интегрирани. Така и самите служби ще имат възможност да направят по-добър психоанализ на различните етноси, защото виждате, че напоследък се получиха доста разминавания, и според нас това се дължи основно на непознаването на психологията на различните етноси.

- Вероятно обаче има страх от внедряване на лица, които биха работили за чужда държава, примерно за Турция. Тези страхове не са ли оправдани?
- Нашият най-малък проблем е Турция , тя е наша съседна страна - „комшия“, съюзничка в северноатлантическия алианс НАТО. Нека припомним и един факт – през 2004 г. Турция беше първата и единствена страна-членка, която със специален закон подкрепи членството ни в НАТО. А и аз не знам още колко десетилетия ние трябва да се доказваме, че сме лоялни български граждани на нашата Родина. Струва ми се обаче, че въпросът за лоялността би следвало да се отнася с еднаква тежест както за представителите на малцинствата, така и за етническите българи. Не бива да се правят внушения, че престъпниците и предателите са представители на само един етнос. Нека да не заиграваме на тази струна, за да не преиграем.

- Тук все пак говорим за една специфична система за национална сигурност...
- Точно защото говорим за една специфична система за сигурност. Не считам, че представителите на малцинствата досега сме давали поводи за такива изводи . Нека да видим в най-отговорните моменти как сме реагирали всички ние – представителите на тези малцинства.

- Какви други проблеми виждате в новите проектозакони за службите?
- В основния закон за националната сигурност вместо система от способности се предлага система от структури. Рационалният подход би бил определяне на системата за защита на националната сигурност чрез система от способности. Освен това се оставят извън уредбата някои министерства и ведомства, които по Стратегията за национална сигурност имат съответните ангажименти в сферата на сигурността – това са например Министерство на транспорта, на финансите, МРРБ и др. Друг съществен и много важен момент е, че не е уредена възможността за преминаване на служителите от една структура в друга, не са уеднаквени званията в различните агенции. На практика този законопроект е устройствен акт за Съвета по сигурността. Тази проблематика заема три четвърти от съдържанието на проекта. По отношение на военното разузнаване следва да се постави въпросът – доколко на законово ниво е осигурено взаимодействието му с ДА „Разузнаване“ с оглед синхронизиране на дейностите и недопускане на конфликти помежду им, както и избягване на дублирането и липсата на резултати, вследствие на припокриване на дейностите. Що се отнася до закона за НСО, там е дадена опция президентът да определя числения състав, което по принцип не е в неговите функции – работа е на изпълнителната власт да решава въпроси, свързани с бюджета и структурния състав. Неправителственият сектор има доста забележки, които ми се струват удачни и трябва да бъдат взети предвид при по-нататъшното приемане на тези законопроекти. Да се надяваме, че между първо и второ четене неяснотите ще бъдат изгладени.

- Имаше идея цивилното и военното разузнаване да бъдат обединени. Това удачно ли е?
- Не, според мен военното разузнаване трябва да си остане отделно, защото то е в структурите на Министерство на отбраната.

- Армията обаче доста силно се сви през последните години и ще продължава да намалява. Не е ли редно тогава военното разузнаване да стане просто елемент от общото?
- Нужен е дебат по тази тема, но към настоящия момент така са уредени системите, така е възприето и от управляващите. Може би по-нататък времето ще покаже дали са необходими толкова много служби в сферата на контраразузнаването най-вече.

- Лично аз имах случай, при който служители на НСО ми забраниха да снимам президента, понеже и тях щяло да ги има на снимките. Те имат ли такива права, след като това са едни охранители, които дори всеки ден виждаме по телевизията?
- Не знам какви са били правомощията им, досега те функционираха на база вътрешно–нормативни уредби, които не бяха публични. Ето защо е добре на законово ниво да бъде уредена тази система. След приемането на тези законопроекти ще трябва да бъдат изготвени и съответните подзаконови нормативни актове – правилник за приложение или наредба, на база на която ще функционира системата като цяло, тогава ще има и пълна прозрачност за правомощията им.
Лъчезар Лисицов, Класа
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

66 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/10/12 22:15

    Stava6 nagal.za6toto ste malcinstvo tapak i pak ste tam,tq 4e darjava primer za malcinstvata da,no 4ak tam......e da te e.a i naglqra,4ukai tazi ot zemedelieto isi glei kefa,umuvaneto ne e tvoi prioritet!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/10/12 22:15

    Как ще има шефове от малцинствата в службите, като всички са предатели.Циганите са крадци, а турците мислят само за Турция. На тях изобщо не трябва да им се позволява да заемат отговорни длъжности.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/10/12 22:17

    Защото ако има шеф от малцинство в разузнаването,то той ще работи и за майка Турция.Доказаха го вече,че не може да им се има доверие.Отдаде ли им се случай и ще прегърнат знамето с полумесеца а ще стъпчат трибагреника.Не случайно на времето малцинствата служиха само в КЕЧ и др. подобни войски.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/10/12 22:20

    INTERESNO KOLKO KURDI V TURCIA SA SEFOVE V SPECSLUJBITE

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/10/12 22:21

    22:15,прав си напълно!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/10/12 22:30

    ......breiii vie mislite mnogo za Balgariq .......za tova sme na tova polojenie ot 23 god smeshnici ......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/10/12 22:32

    togava pomatsi da sa

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/10/12 22:36

    Тоя нормален ли е? След вчера за овчари не ставате бе, не разбрахте ли? Башибозуци мръсни, отивайте си в Турция. Акъла ви е все в Турция. Тоя наистина е ненормална пача. Виж са к'во грозно турско прасе си.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/10/12 22:39

    Неджми Али пак ще е депутат от Кирково!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/10/12 22:43

    Що не пита колко българи има в турските служби?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/10/12 22:46

    Да ви имам мозъците на коментиращите горе. Вие не знаете ли, че голяма част от турците са били сътрудници на ДС преди демокрацията, така че те са доказали своята лоялност към България.
    А сега сериозно, мисля, че г-н депутатът е абсолютно прав. Не трябва да ни делят по етнически признак, а по можене. Навремето Сюлейман Великолепни е направил един грък Велик везир на Империята - Ибрахим Паша. Но султанът е бил мъдрец. Политик от неговата величина още не се е родил в България, за съжаление. Така че, турците в България засега ще си останат само с мечтите за постове в спецслужбите.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/10/12 22:48

    Що да пита бе, то е ясно че няма защото колцина българи живеят в Турция?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/10/12 22:53

    Г-н Али,след тоя срам с ген.Делов,не знам дали трябва да има даже и полицаи от малцинствата. Малко нагло и не на момента,не мислите ли?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/10/12 22:54

    22:36 ПРАСЕ Е МАЙТА ТИ ПЕНДАЛ МРЪСЕН

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/10/12 22:58

    ЩОТО НЕ СИ В УПРАВЛЕНИЕТО, ДА БЯХТЕ НАЗНАЧИЛИ 2001-2009 г.,АКО УПРАВЛЯВАХТЕ ДОБРЕ СЕГА ЩЯХТЕ ПАК ДА СТЕ ВЪВ ВЛАСТА, НО СЕГА САМО СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ, ЗА 20г. ДА СТЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО ПОЛЕЗНО НИ ВЪВ ВЛАСТ НИ В ОПОЗИЦИЯ?ТАЗИ ГОДИНА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ЗАПОЧНА МНОГО РАНО,КАКТО ВИНАГИ СЪС СКАНДАЛИ И РЕЗИЛ!КАКТО И ДА Е ,НО ЗА ТЕЗИ 4г. ДОКАЗАХМЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА И БЕЗ ВАС "БАЛАНСИОРИ","ОБЕДИНИТЕЛИ","СЪЕДИНИТЕЛИ" И т.н. КОЛКО ПЪТИ СТЕ СЕ ИЗКАЗАЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА 7г.?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/10/12 22:58

    до 22:43,абе охлюв,ти в час ли си?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/10/12 23:01

    До 22:36! Сто на сто е по-хубав от теб,това, че е турчин не го прави нито прасе,нито пача. Пък тоя тъпизъм "турско прасе" можеш да си го навреш в цепката, която разделя гърба ти на две. Ако имаш аргументи против депутата, моля, изложи ги, не се прави на отворко с тези обиди, защото нищо не постигаш, глупако!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/10/12 23:02

    Пази Боже..Дотук с доверието....

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/10/12 23:08

    До 22:36 тя и майка ти така ме наричаше,да й предадеш много поздрави!Целувки.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен22/10/12 23:11

    ПИТАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЩО,ТОЛКОВА МНОГО МРАЗИТЕ НАС ТУРЦИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен22/10/12 23:19

    тоя от 23:11 пък се скъса да поства едно и също под всички статии тука,кой ви мрази бе, не виждаш ли че се водят словесни войни от няколко дни заради политическите неразбории,аре споко, никой не те мрази, лека нощ.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен22/10/12 23:22

    23.02 часа: К`во доверие,никога не сте имали доверие на нас, турците без, значение колко сме умни и колко много можем...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен22/10/12 23:26

    до 23:11 - никой не ви мрази, а се мразите сами - защото сте потурчени навремето и не може да разберете, че исляма няма нищо общо с националността - защото не може да приемете това - освен това: защото няма нормален човек, който е бил на власт преди 100-200-300 годин и повече и да засели по тия чукари - щото е много хубаво ли? що не са се заселили в Пловдив, или Стара Загора, например, нали са били завоеватели - от кого са се крили по тия чкари и са мъкнели от Стара Загора на гръб по една торба жито, за да има какво да ядете зимата - това ли е завоевателя на власт - е, отговорете си на тия въпроси и тогава се правете на политици "на власт" - анадънму?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен22/10/12 23:30

    до 22:48 - има, има българи в Цариград - само че не са с двойно гражданство като т. нар. български турци - освен това отда-а-а-вна са с турски имена - а между другото турските служби отда-а-а-а-вна, още от първите изселвания, са пълни с такива кадри - с изселници - анадънму?

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен22/10/12 23:32

    Най краткият виц:Умен турчин . Тва е:))))))))

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен22/10/12 23:32

    Ибрахим паша драги 22:46 е доказал своята лоялност към Сюлейман. А пък ДПС в Кърджали доказа своята лоялност към Турция. Така че чакайте от тях да ви назначат в службите за сигурност. Още малко лоялност и може да ви дадат и министерски пост.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен22/10/12 23:52

    Първо, най-краткия виц е Арменец миньор :))))) Така че, изобщо не си оригинален с тази тъпня, която си написал в 23.32!
    Второ, за да докажеш лоялност трябва да имаш шанс да го направиш, нали? Сюлейман е дал шанс на Ибрахим, който всъщност, впоследствие се отказва от лоялността си към султана, защото му порасват ушите от цялата власт и богатство, която му предоставя Сюлейман Великолепни. Та, по този въпрос можем да спорим до утре. Но е факт, че не дават никаква възможност на турците да се доказват, говоря за специалните служби в случая. И защо реши, че съм от ДПС? Не понасям политиците, говоря като обикновен гражданин от Кърджали, който е наясно с всичко и в страната, и в района. Трябва ли непременно да съм депесар?

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен22/10/12 23:59

    турска наглост,акъла им и парите им само към турция решили и в службите да бъдат мръсниците им мръсни

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен23/10/12 01:47

    Този не става за нищо!

    ОтговорИзтриване
  30. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 06:43

    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  31. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 06:48

    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  32. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 06:50

    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  33. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:04

    АЛОООУ,МОДЕРАТОРА ПАК СПИ,А;)
    ЧАКАМ СИ КОМЕНТАРА КОЙТО НАПИСАХ ПРЕДИ 15 МИН.!(СЕГА Е 07:05 ч .)

    ОтговорИзтриване
  34. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:05

    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  35. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:09

    ОП-ПАААА..И КИДЕ И МАГИ :о) МОДЕРАТОТА ПАК СПИ МАЙ ;)
    07:10 ч !!!!!!!!!!!
    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  36. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:31

    И КИДЕ Е МАГИ БЕ :О) ..МОДЕРАТОРА,А ЗЕМИ СИ ВЬРТШИ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ДЕ!07:32ч>>>>
    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  37. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:39

    Е АЙДЕ БЕ,...КИДЕ Е МАГИ ;)...07:39ч ....КОМЕНТАРА МИ ГО НЯМА ;)
    МОДЕРАТОРА Е МАЙ "КИКЛИК" - НЕ ЗНАМ КАКВО ОЗНАЧАВА ДУМАТА,НО НАПРАВО СИ МУ ПОДХОЖДА ;)))))
    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  38. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:49

    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен23/10/12 07:49

    Нджми не си прав, имаше, даже на най-високо място имаше, ама го хванаха !!!

    ОтговорИзтриване
  40. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 07:57

    ДУБРУТРО ДУБРУТРООО ...И КИДЕ ЕМАГИ ;) 07:57ч ?МОДЕРАТОРА,АЙДЕ БЕ ;)
    ...???"ВЛАДЕЕ :АНГЛИЙСКИ,РУСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК"" ????
    МИ ТО ОСТАВА ЧОВЕК ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ДАНЕ ВЛАДЕ И ТУРСКИЯ!.. ЗА АНГЛИЙСКИЯ МОЖЕ И ДА ГО Е ПОНАУЧИЛ,НО ЗА РУСКИЯ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ ПОСПОРИ,КОЛКО ГО "ВЛАДЕ"..ТОВА КОЕТО МУ Е ОСТАНАЛО КАТО СПОМЕН ОТ УЧИЛИЩЕ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА РУСКИ ЕЗИК,НЕКА ДАНЕ ГО СМЕСВА С РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ И РАЗГОВАРЯНЕ НА РУСКИ!.. ТАКА ЧЕ,ДА СИ ОСТАНЕ С АНГЛИЙСКИЯ САМО!... НЕ ДА ГО ПРАВЯТ 'ЗОРЛЕН" ГРАМОТЕН И ГОВОРЕЩ 'НЯКОЛКО'ЕЗИКА!..
    НЕ ЧЕТОХ ЦЯЛАТА СТАТИЯ,НО КАТО ГЛЕДАМ,ТЕ ОТГОВОРИТЕ СА МУ ПО-КЬСИ ОТ САМИТЕ ВЬПРОСИ МАЙ.. ТОЛКОВА МУ Е 'БАГАЖА' НА ЧОВЕКА С ПРЕТЕНЦИИ!
    И НАИСТИНА,ВСЕКИ ЕДИН "БЬЛГАРИН" ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД,ВИНАГИ МИЛЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРЦИЯ И ВСИЧКО СВЬРЗАНО С ТУРЦИЯ! ЛОШОТО Е,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ,НО ГО ОТРИЧАТ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТА В БЬЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕВРОПА! НЕОСПОРИМ ФАКТ!
    НА ЗАДНИТЕ СТЬКЛА НА АВТОМОБИЛИТЕ СИ ИМАТ ПОДПИС - К.АТАТЮРК!?!?!?! ЩО НЯМАТ НА НЯКОЙ БЬЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ БЬЛГАРСКИ ИДОЛ?..ШЕ ИМАТ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЬТ!ТУК ГОВОРИМ НЕ ЗА РЕЛИГИЯ,А ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И СЬЗНАНИЕ! ТАКА ЧЕ,ТУРЧИНА СИ Е ТУРЧИН,БИЛО ТОЙ ОТ ДПС,БСП ИЛИ СДС,ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПО ДУША ТУРЧИН! НЕКА ВСЕ ПАК ДАНЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЯ ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ,И ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ДАДЕНАТА ДЬРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ,ДА СЕ УВАЖАВА КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИИТЕ НА ТАЗИ ДЬРЖАВА,ЗАЩОТО...!?!?... АКО АЗ ЖИВЕЯ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЬРЖАВА,ЩЕ СЕ СЬОБРАЗЯВАМ С НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ И НЕЙНАТА КУЛТУРА!... ЖИВЯЛ СЬМ 'НВЬН',И ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ НЕЩАТА В ДАДЕНА ДЬРЖАВА - ПРОСТО СЕ МАХАШ ТАМ КАДЕТО ТИ ИЗНАСЯ! ЗАЩОТО ,НЕ ДЬРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВА С 'ТЕБЕ'А ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАШ С ДЬРЖАВАТА!
    АЙДЕ СЕГА МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ 'БЬЛГАРИ' С ПРЕТЕНЦИИ!
    п.с. ПОНАУЧЕТЕ 15-16 ГОДИШНИТЕ СИ ДЕЦА ДА ГОВОРЯТ БЬЛГАРСКИ,А НЕ ДА СРИЧАТ КАТО ПЬРВОКЛАСНИЦИ НА ИЗПИТ! СРАМОТА Е!
    СРАМОТА Е СЬЩО,ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА ДЬРЖАВА ЦЕЛИ 30-40 ГОДИНИ,И ДА РАЗГОВАРЯШ НА БЬЛГАРСКИ ТАКА,КАТО ЧУЖДЕНЕЦ ОТ ЗАПАДА,КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ ДА ЖИВЕЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ В БЬЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен23/10/12 08:11

    Неджми акъл вunu yapmazsanız бе

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен23/10/12 08:23

    защото сте предатели и на вас не може да се разчита. отивайте в спецслужбитев турция.хамелиони.въобразихте си че сте някои като се окичите с вратовръзки

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен23/10/12 08:43

    22.46 казва, че част от турците били сътрудници на ДС и затова били лоялни към България.Ами Раиф Мустафа, кадър на ДС, изучен от тази държава,беше и зам. министър и се осра, колко е лоялен в момента.Даже е и председател на общ.съвет.Другите да ги изброявам ли?Какво ли не им се даде, ама не им стигна и продължават да лапат като невидели.И Неджмито, точно сега се сетил да пита за шефски места.Не е ли малко нагло Неджми?

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен23/10/12 08:47

    Г-х Али,не може защото работите за друга държава Турция!

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен23/10/12 08:51

    Неджми много се уяде трябва да даваш и на нас.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен23/10/12 08:57

    Това, че съществува двойно гражданство, не означава, че може да се работи и за две служби???

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен23/10/12 09:02

    а знаетели вашият народен представитвл от ГЕРБ Кърджали колко е корумпирана тъпанарчета поразпитайте за 3 години колко рушвети е взела и така си напишете коментарите от глад ще мрете

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен23/10/12 09:08

    Разбира се, Неджминчо. Веднага цялата група от съветници на ДПС в кърджалийския общински съвет, ще ги направим агенти на разузнаването в Турция. А теб ще те назначим да си им шеф. ;)

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен23/10/12 09:16

    Гледайте Великолепния век и ще видите какво става с Ибрахим

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен23/10/12 09:40

    Това не е ли този,който щеше да сгази с колата половин София,в онзи репортаж по БТВ ? Извърши един куп нарушения / преминаване на червен светофар,навлизане в насрещното движение и др. /,за да каже ,че бързал за важна среща.
    От такива умници акъл не искаме.Тези приказки може да минат в с.Устрен община Джебел.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен23/10/12 09:42

    Към анонимните, които наричат Турците предатели!
    Ей, боклуци! Не слагайте всичките Турци под един знаменател! Имам в предвид това, че вече 23 години Турци има и в другите партии, не само в Дпс!
    И вие големите патриоти-олигофрени, какво направихте за тях? Използвахте ги само за избори! Дори и един турчин депутат няма от друга партия? Нима Турците са гласували само за Дпс? Погледнете статистика и ще видите че много Турци са гласували за Бсп, Сдс, за разни безенета.....а и сега за Герб!
    Така че неуважаеми ЗОМБИТА, избийте си от главите че ще ви служим в разни строителни войски, кечове-мечове! И после защо Турците са гласували за Дпс? Ами, вие за тия 23 години не дадохте възможност на тия Турци, извън Дпс!
    Разбрахме че вътрешно ни мразите и ни ненавиждате, а ние въпреки всичко се мъчихме да се интегрираме и политически! Не стана! И като гледам и няма да стане в най скоро време!

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен23/10/12 09:48

    до Именития писател

    Абе атакистки хайванин марш в кефалния ви форум бе калтак! И си изпий хапчетата редовно!

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен23/10/12 10:09

    nejmi oglum stiga be malsinstva ,malsinsva viy kvo iskate da pravite ot 20 godini ,az sim turcin isi obicam milata rodina bg.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен23/10/12 10:11

    ТОВА Е СЪЩИЯТ КОЙТО ЗАВЪРШИ ЗАДОЧНО ПЛАТЕНО ВЕЧЕРНО ФИЛИАЛА НА СТОП.АКАДЕМИЯ В ХАСКОВО А КАТО ГО ПОПИТАТ ВИНАГИ КАЗВА ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ РЕДОВНО В СОФИЯ.
    ИНАЧЕ ХОРАТА ОТ УСТРЕН ОЩЕ ПОМНЯТ, ЧЕ В РОДА МУ ИМАШЕ ПРЕДАТЕЛ- АГЕНТ НА ДС, И ОТ ПРЕДИ КОЙТО ДС ЛИКВИДИРА ПО НЯКАКВИ СИ ПРИЧИНИ;
    СЪЩО КАЗВАТ ЧЕ БАБА МУ Е РИСУВАЛА КРЪСТОВЕ ВЪРХУ ПИТКИТЕ КОИТО ПЕЧЕ;

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен23/10/12 10:33

    Гледам 09,42 статистиката и знаеш ли какво излиза-от 588312 души от турския етнос заедно с децата-592381 гласа за ДПС.

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен23/10/12 12:27

    Гледам 09,42 статистиката и знаеш ли какво излиза-от 588312 души от турския етнос заедно с децата-592381 гласа за ДПС.
    ..................................................
    Гледал си, но си гледал с половин око, аркадаш!
    Тия гласове от кои избори са? Не забравяй че на последните ПИ за Дпс гласуваха над 70 000 етнически българи, над 100 000 помаци и повечето роми също.....я сметни де да видим, колко Турци са гласували за Дпс?! Да ти кажа ли? Не повече от 350 000!!!
    Поне 170 000 турци въобще не гласуват? Защо ли?
    И почти 100 000 Турци гласуват за други партии!
    Ако искаш да се басираме? Стиска ли ти?

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен23/10/12 13:41

    пълна глупост - хора от малцинствата шефове на служби - ако това стане - направо да разпущаме държавата

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен23/10/12 13:58

    Сам си противоречиш,драги 12:27. От 588 312 души да извадим децата до 18 г. ( да речем една трета- 196 104) извади и 170 000 негласували. Получава се 222 208. Прибавяме твоите твърдения за 100 000 помаци и 70 000 българи.. Резултат-392 208. До 592 381 има доста. Тази цифра ( гласове подадени за ДПС ) можеш да намериш в интернет. Може и на сайта на Народното събрание. С уважение към позицията ти,но обичащ фактите-един обикновен българин.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен23/10/12 14:04

    ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ДА ЗАПОЧНЕ ВЕДНАГА ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ДПС !

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен23/10/12 14:10

    амааа горкият
    Пази,Боже,сляпо да прогледа.

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен23/10/12 14:19

    Аман да има ама да не са като Раиф, че само излага турците!

    ОтговорИзтриване
  62. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)23/10/12 15:34

    ДО :
    23/10/12 09:48>>>
    КЬВ АТАКИСТ СЬМ БЕ,МАРУЛО!
    В ДЬРЖАВАТА СЬМ СИ,И СИ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ!
    ЗНАЧИ,КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ ДПС,ВЕДНАГА Е В ГРАФАТА "АТАКА"...ТЦ ТЦ ТЦ ТЦ... МИ СЬБУДИ СЕ МАЛКО И ГЛЕДАЙ РЕАЛНО НА НЕЩАТА... АРЕ ВЬЗИРАЙ СЕГА.

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен23/10/12 17:58

    raif e nay golemiyat dalavereciya

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен23/10/12 20:49

    А защо да няма шефове от малцинствата?Че то има....освен ако не съм разбрал правилно.......Малко ли началници на РПУ-та са турци?Крумовград например!Това в нашия район........В другите сигурно също има.Ако са се присъединили към правилната партия-шефове са,ако не са.....ами що се сърдят?Кога е било другояче?

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен23/10/12 20:56

    OSTAVETE toq kradetz prokuraturata kade e da ne spi....

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен24/10/12 03:28

    necmi necmi nezamana kadar devam et4ek bu yalanlar toya pit na koe myasto 6te te slojat ili umra tsigankata sled edna godina ste se moli6 na GERB da te vzemat no da se nadyavame 4e KARAYAN4EVA nyama da napravi takava gre6ka

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.