Общинският съвет на на БСП в Кърджали твърдо стои зад позициите изразени от централното ръководство на БСП като остро осъжда Провокацията от страна на общинските съветници на ДПС на 21 октомври. Това обявиха от местната структура на партията след свое заседание вчера провокирано от отказа на групата общински съветници от ДПС, в последния момент да подкрепят предложението за удостояване на ген. Васил Делов за почетен гражданин на Кърджали.
От ОбС на БСП считат, че предложението на ИБ на НС на БСП за незабавно обявяване на указ за присъждане посмъртно на ген. Васил Делов с най-високото държавно отличие "Орден Стара планина с мечове" е единственият път да се покаже държавническо отношение към скандала „Кърджали". Социалистите настояват в най-кратък срок правителството да отговори на обществените очаквания.
От съвета на левицата обявиха, че на този етап няма условия за участие на групата съветници на БСП в работата на Общинския съвет при така нанесения от тях удар върху държавността. Настояват виновния за случилото се да понесе своята политическа и морална отговорност. Очакват и ясни отговори на редицата въпроси: „Кой е внесъл подписката? Кой е подготвил листовете? Кой в групата на ДПС е предложил да се гласува „Въздръжал се".Социалистите очакват всички институции в най-кратък срок да дадат точна оценка за случилото се и с тези си действия защитят държавата и държавността, добавят още от щаба на БСП.
Ще припомним, че в 41-местният разпоредителен орган на Кърджали БСП има 7 човека.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/12 14:44

    Голмайсторът е Мюзеки ..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/12 14:52

    MUZEKI TOYA PIT ITI OTIVAS PRI EHLIMANCO VIV FRIZERA OT NE OBRAZOVAN COVEK VSICKO SE OCAKVA

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/12 15:02

    ABE ZASTO NIKOY OT DPS NE IZLEZE I KAJE CE MUZEKI E INICIYATORA I DAGO NAKAJAT OT DPS ZARADI NYAKOLKO SUSUMIGI TAKIV SKANDAL I NYAKOY DAMO NAPISE OSTAVKATA CE TOY NE MOJE DASIYE NAPISE NA BILGARSKI COVEKAE NE OBRAZOVAN HASAN TVOY LIZACE A SEGA TVOY RET HAYDY HAYDE PRI PALOVA

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/12 15:03

    СЪЩОТО ДА НАПРАВИ И ГЕРБ И НЕЗАВИСИМИЯ Д-Р МУХТАРОВ,АКО СЕ ЧУВСТВУВАТ БЪЛГАРИ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/10/12 15:06

    как кой това е мюзекито предателя на ДПС

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/10/12 15:15

    ЕЕЕЕЕЕЕ,браво на БСП!Нека наистина се чуе държавническа позиция по въпроса!Нещо правителството много мълчи!!А и нека виновника за скандала си понесе вината!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/10/12 15:45

    Общинският съвет на БСП да поиска отговор от този нещастник-ЧЕРКЕЗОВ ако все още той е член на общинския съвет на БСП-какъв чеп е търсил в ОДРИН с ХАСАН АЗИС и с МЮЗЕКИ.ЧЕРКЕЗОВ е един двуличник следващ само лични интереси.Да бъде установено дали той е знаел за този заговор и въобще по какъв повод е бил там,с какви средства и с кого се е срещал този нещастник.Какъв е той за да се среща с лидери на изселническа организация.ЧЕРКЕЗОВ политик ли е или директор на болницата.Няма длъжност която той да не заема-даже е и църковен настоятел.Веднага трябва да бъде отстранен като изпълнителен директор на болницата.Той е политически хамелеон-нагажда се на всяка партия която е на власт.Той води болницата към фалит.Прокуратурата трябва да се самосезира за безобразията в болницата.На целия град е ясно по какъв начин става снабдяването й с продукти и консумативи-без възлагане на обществени поръчки-от едни и същи фирми и от един човек-БАЙРЯМАЛИ МЮМЮН с който полицията трябва незабавно да се заеме.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/10/12 15:49

    Ами такава е Демокрацията. Едни предложили, други не се съгласили. Какво сте ревнали.
    Tова е свободен избор, в който всеки изразява собствените си виждания за това как трябва да се управлява. Пропагандата премахна това, като зареди обществото с емоции, поляризира го, създаде до известна степен дори истерия. А както всеки знае по себе си, емоциите са враг на разумния избор.
    И докато вие тука раздавате "правосъдие", "бедните стават все по-бедни, а богатите – все по-богати!"

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/10/12 15:51

    Инициатора на подписката е от БСП

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/10/12 16:24

    Той - Мухтаров затова е независим,щото нищо не зависи от него.Пък БСП няма какво да замръзява , ами да си ходят.Милко за каква държавност говориш в общината- това да не ти е чл.първи от старата конституция за ръководната роля на партията.Няма да гласуваме за вас, ако и да се правите на патриоти- като е така що крадахте заедно от водното огледало.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/10/12 16:27

    абе тия до вчера подкрепяха всяко предложение на ДПС в общинския съвет, включително и одобриха бюджета за миналата година, а сега изведнъж станаха обидена девственице ( сигурно го решиха на среднощно заседание).

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/10/12 16:40

    Няма значение кога са го решили,важното е че изразяват позиция и дано този път са твърди в решението си.Така трябва да постъпят и останалите.Стига пренебрежение и унижение!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/10/12 17:37

    А аз лично за разлика от теб 16:24 ще гласувам за БСП ,защото при тях имахме пари , а не гладувахме,защото имахме работа,бяхме по-спокойни и по-човечни!Днес всеки се е скрил в черупката от страх да не го уволнят или нарочат за нещо!А къде е днес държавническата позиция на правителството?Толкова организации, партии се обърнаха с различни предложения за излизане от създалата се ситуация, но до тук от Б.Борисов нищо.А дали в дъното не е някаква "приятелска целувка" между ГЕРБ и ДПС?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/10/12 17:42

    Забележете, замразяват, не излизат от общинския съвет. И Доган така си вдигаше цената, връзваха му се всички-и СДС, и БСП, и НДСВ, и си получаваше, каквото иска. Я да видим дали ще стане неговия номер, или на стар краставичар краставици ще продават

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/10/12 17:50

    raif rushvetciyata ostavka

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/10/12 17:52

    До кога ще се мисли по Живковски? Защо не искате да се примирите с ДЕМОКРАЦИЯТА.Вие комунистите никога нама да се върнете отново на тия дяволски години.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен25/10/12 20:09

    do 15:49 bravo tova e istinata

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/10/12 20:18

    Ако наистина Мюзеки е будният народен син, който е възроптал срещу награда за мародера заслужава моите поздравления и народната обич за тази си доблестна постъпка.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/10/12 20:19

    ГОЛ МАЙСТОРА Е ИНЖЕНЕР ХАСАН АЗИС

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен25/10/12 20:48

    kakav skandal?!?!?!?! imalo pismena reklamatzia ot mnogo hora - neka vidim koi kakvo ne haresva i zasto - slojete ni podpiskata i horata s vsichki litza ot podpiskata i tehnite razlichni mnenia tuk da vidim i chuem, djanam !!!! - moje da imat realno osnovanie, a moje i da sa kriminalno proyaveni! neka da gi vidim v mediite - pravo za real info imame bg narod ili imame samo pravo na savetnitzi?! i po-polekichka ! da ne katastrofirate s olimpiisko barzane pri reshavane na administrativnite deinosti!!! yavash, yavash!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/10/12 21:40

    НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА БСП ! ГОЛЕМИ МАЙМУНЯЦИ СА !
    ЕДНО ГОВОРЯТ , НО С ДПС СА ЗАЕДНО ! ДПС Е ПРОИЗВОДНО НА БКП /БСП/ !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен25/10/12 22:25

    най-добре е да се замразят във фризерите на общинския пазар - ама барабар с произведението си за прикриване на корупцията и великото крадене, създадено от тях - ДПС... там има място за всички корумпета, и без това не работят хладилниците!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен26/10/12 07:09

    ИНЖИНЕРИТЕ НА СКАНДАЛА С ГЕН.ДЕЛОВ СА ИНЖ.ХАСАН АЗИС И ИНЖ. МИЛАНОВ.РОДИЛНОТО НА ТОЗИ ГНУСЕН СКАНДАЛ Е КЛУБА НА БКП ПРИ КЪРМЪЗЪ НАЗМИ НА БУЛ.БЪЛГАРИАЯ.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен26/10/12 08:03

    BSP ve DPS güven, tüm ajanları holigan ve yalancılar

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен26/10/12 09:38

    do 07,09 zabraviliste (injenera) praseto rasim

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен26/10/12 10:16

    Замразяваме дейноста си, сърдити сме, дайте си ни куклите, на ви парцалите! Я марш обратно в общинския съвет! Така не се отстояват позиции! Вървете и покажете на избирателите си, че работите за интересите на гражданите, а не абдикирате и оставяте на ДПС еднолично да управлява!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен26/10/12 10:24

    ЕДИН ТУРЧИН СИ ЖИВЕЕЛ СРЕД ДРУГИТЕ ТУРЦИ В КЪРДЖААЛИ ПРЕЗ 1912Г.
    ПО ЕДНО ВРЕМЕ ДОШЛА ЧУЖДА/БЪЛГАРСКА/ ВОЙСКА ДА ЗАВОЮВА ГРАДА, ИМАЛО Е БИТКА ИМАЛО Е И БИТИ ГРАЖДАНИ БЕЗ ПРИЧИНА, ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ БИЛИ ПРЕДВОЖДАНИ ОТ КОМАНДИР С ИМЕТО ДЕЛОВЬ.
    МИНАЛИ МНОГО ГОДИНИ ДРУГИ ХОРА/БУЛГАРИ/ ЗАСЕЛИ ЛИ СЕ В КЪРДЖА АЛИ СЛЕД 1913Г. СА ПОИСКАЛИ ПОЧЕТНО ЗВАНИЕ ЗА ДЕЛОВ.
    НО ПОРАДИ ДЕМОКРАЦИЯТА ТУРЧИНА ИМАЛ ПОСЛЕДНАТА ДУМА, ПОГЛЕДНАЛ КЪМ ДЕЛОВ ВИДЯЛ ЗАВОЕВАТЕЛЯ НА СВОЕТО НАСЕЛЕНО МЯСТО И ГЛАСУВАЛ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, МОЖЕЛ Е ДА ГЛАСУВА И ПРОТИВ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОПАГАНДА ТОЛКАВА ГО Е СМАЧКАЛА ЗА 100Г. ЧЕ СЕГА ВЕЧЕ КУРАЖЪТ НА ТУРЧИНА Е БИЛ СЛОМЕН!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен26/10/12 10:46

    до 10:24
    НЕ КУРАЖЪТ НА ТУРЧИНА Е БИЛ СЛОМЕН, А В ТУРЧИНА СЕ Е РОДИЛ И ПРОГОВОРИЛ ОСМАНЕЦА /НЕООСМАНЕЦА/! РАЗБИРАШ ЛИ РАЗЛИКАТА! И ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА НИ ДОВЕДЕ ТОВА?

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен26/10/12 10:55

    Направете кръгла маса по проблема , Покенете всеки ,който има становище по преблема. Ще дойда и аз и с факти и аргументи ще покажа ,че делов (с истинското име) делиев е убиещ и сатрап на невинни жени, деца и старци.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен26/10/12 11:59

    НА ТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА.НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖАТ.И ВИНАГИ СА ЗАЕДНО С ДПС.И СТЕФАН ДАНАИЛОВ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ СЕ КЪЛНЕШЕ, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРАВЯЪ СЪЮЗ С ДПС.И КАЗА ИСТИНАТА. НЕ ИМ ТРЯБВА СЪЮЗ С ДПС.ТЕ БСП И ДПС СА ЕДНО НЕДЕЛИМО ЦЯЛО.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен26/10/12 12:32

    Интелигентни хора сте, предполагам. Всичко това е една театрална постановка, за да може уж привидно партиите да се разграничат една от друга и да втвърдят избирателите си. Но това няма да мине. Както се посочи по-горе, до вчера всички плюскат от една копаня, гласуват заедно в ОС и т.н. а днес изведнъж били се разделили. Айде няма нужда. Чели сме достатъчно и комедии, и трагедии за да си направим изводите.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен26/10/12 13:54

    Само ДПС умрете от яд ПАРАЗИТИ.От кога станахте родолюбци.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен26/10/12 17:22

    ТУРЧИН = ДВУЛИЧЕН , ДОЛЕН ЧОВЕК !

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен28/10/12 08:09

    ВСП ако мисли за бъгарските граждани да инициира референдум вместо за Белене - за или против двойното гражданство на турците!!!Да се поеме от ГЕРБ, БСП ,ВМРО,СДС,АТАКА,всички български партий и не правителствени организаций . Да започним подписка и за смяна името на града с хубаво българско име.Тук е България а не Турция)Защо търпим това положение Българи?????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.