Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, която снощи уважи 80-годишния юбилей на областната болница „Д-р Атанас Дафовски",  днес поднесе венец пред Паметника на Освободителите в чест на българските медици, загинали за Освобождението на Кърджали през 1912 г. Придружаваха я народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, директорът на здравното заведение д-р Тодор Черкезов и „Заедно с медицинската общност отдаваме дължимата почит на онези шестима военни лекари в отряда на ген. Васил Делов, които са загубили живота в боевете, както и на подвига на всички онези 17 лекари и над 180 души санитарен персонал, които са обслужвали разкритите по-късно две полеви болници", каза министър Атанасова.
Преди да отпътува от Кърджали тя се включи и в подписката за удостояването на ген. Делов с орден „Стара планина – първа степен".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/12 15:31

    Голям смях, този Черкезов няма ни свян, ни срам!!! Беше и на снимката в Одрин, сега се снима и тук. Ета ги лизача смотан, нищо не става от него. И като свършат проверката на Сейфи Неджиб, НАП да проведи и кожния доктор за хотелите по Златоград и черноморието.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/12 16:03

    големи патриоти бе

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/12 16:15

    не само тя а и цяла България ще застане зад подписката. трябва да се започнем и подписка за или не на двайното гражданство както и за смяна името на града с хубаво и звучно българско име,зъвършващо но ОВ а не на "АЛИ".например Делов град...звучи хубаво и гордо)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/10/12 18:07

    ДА,ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ СМЕ ЗАЩО? ВИЕ КАКВО ПРОТИВ ИМАТЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ЛИ? МИСЛИТЕ СИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАВИ В КЪРДЖАЛИ ТУРЦИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ ЛИ? НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ ,ТУКА Е БЪЛГАРИЯ.НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТУРЦИТЕ,А ПРОТИВ ТЕЗИ,КОИТО НЕ СА НА СТРАНАТА НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ,ОТ ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ ПЛОВДИВ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/10/12 18:17

    moje li vie turcite da mi kajete kakvo tolkova mrazite balgarite i imate protiv balgaria i zashto zashtitavate turcia?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/10/12 14:34

    госпожата от клипчето по- горе не спря да дъвчи дъвка ... пред камерите сте все пак госпожо ...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/10/12 16:59

    цяла България ще застане зад подписката. трябва да се започне и подписка за или не на двайното гражданство както и за смяна името на града с хубаво и звучно българско име,зъвършващо но ОВ а не на "АЛИ".например Делов град...звучи хубаво и гордо)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/10/12 18:13

    Интересно е ... въобще за какво са всичките тия ПР-и? Тия дето си имат пиари да не са глухонеми? Не стига че всеки ден ни облъчват с приказките си лично?!. . . В такъв случай какво правят пиарите - контролират изказващите се началници ли? Ходят с тях, това са командировки, пътувания, разноски. . . Най-яко е при здравословната калинка. Около нея постоянно "бдят" хора, които са около здравните министри още от времето на Тройната?! Големи реформатори са значи!. . .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/10/12 18:53

    до 18:13 - верно, бе! че то чиновниците ни управляват !!!! и се изтипосали на първия ред !!!!! сигур сте забелязали на втората снимка първия ред най вдясно !!!!!!!1

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/10/12 07:49

    ГЕРБ да инициират референдум за или против двойното гражданство на турците!!!Къде го има това в Европа???? Да започнем подписка и за смяна името на града с хубаво българско име.Тук е България а не Турция)Защо се подиграват с държавата ни?Защо търпим това положение все още?????
    всички български граждани да изкажат мнението си и един път за винаги да се спрат тез провокаций от страна ДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.