Масово снимат с телефони как бият преподаватели и ги замерят с предмети

Скандален клип, в който ученици се изгаврят с учител, като му свалят панталоните и го оставят буквално по долни гащи, е хит сред тийнейджърите в интернет (виж видеото вдясно). Въпреки че е качено преди няколко години, видеото набира популярност едва през последните няколко дни. До този момент никой не се е сетил да реагира по някакъв начин, да проучи в кое точно училище се е случил възмутителният инцидент, или поне да направи постъпки как да бъде свален от мрежата. За сметка на това коментарите под клипа се множат. 57 са кликнали, че го харесват, а само 7 – че не го одобряват.

Идиотчетата искрено се радват на видяното и коментират неща от рода на: “Хахаха, искам да направя това на учителката си по математика, но не искам да видя какво има отдолу!”, пише Телеграф. Модата ученици да заснемат с телефоните си различни и често изобретателни издевателства над учители набира сили сред тийнейджърите не само у нас, но и по цял свят, признават дългогодишни преподаватели. На един от клиповете е показано как тийнейджър се цапа с червена боя и ляга като умрял, само за да изкара акъла на учителката си.

На друг ученици замерват преподавателя с каквото им попадне, а той се прави, че не вижда (последните два не са български). А сред най-бруталните е друг клип, в който както учителят си преподава, момче става от мястото си, отива до него и го удря с юмрук в лицето. Докато ошашавеният даскал се чуди какво се е случило, пуберът стоварва раницата си върху главата му и си излиза от стаята.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/10/12 13:55

    Да започнат да ги изключват от училище, а не да си затварят очите за да си запазят бройката ученици в училиеще, заради щатове и пари. Голяма вина имат ръководствата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/12 14:19

    Който не става за нищо да го изключват.Както беше едно време.Щом не иска да стане човек да ходи да сади тютюн,а не да пречи на другите да учат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/12 14:24

    ДО 13:55.
    ЧЕ ТЕ 80% СА ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ , КЪДЕ ЗА ОТСЪСТВИЯ "ИЗВИНЕНИ" , КЪДЕ ЗА СЛАБ УСПЕХ И НАГЛАСЕНИ ОЦЕНКИ . И ПОСЛЕ КАКВО ПРАВИМ С 20 % ЧИТАВИ УЧЕНИЦИ В ШКОЛАТА ?
    ТО АКЪЛ ЛЕСНО СЕ ДАВА И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ , НО САМАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА Е СБЪРКАНА .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/10/12 14:24

    Този смотан "учител" да не ходи с анцузи на работа, а да се облича, като сериозен човек, браво на ученика друг път да си върже и гащите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/10/12 14:35

    до Анонимен каза...
    27/10/12 14:24

    той е с анцузи понеже е бил при майка ти...говедо такова. а преди това тя беше при директора и си се пръкнал такъв идиот.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/10/12 14:37

    гледах липа в интернет и аз се чудя какви са тея панталони свалиха му ги с едно движение тоя с панталони с ластици беше

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/10/12 14:43

    TEZI PUBERTETI AKO IADAT BOI OT DASKALA_VINOVEN E DASKALA.AKO MU SVALIAT GASHTITE,PAK E VINOVEN TOI.ILI NE MOJEM DA SI VAZPITAVAME DECATA ILI SE RAJDAT "IZRODI"

    ОтговорИзтриване
  8. клипьт е качен в интернет преди 4 год;/по имформация на една медия/,но тогава никой от правителството не се помрьднал да го свали или най-елементарното да провери училището,то си личи ,че е стар клип по училищните мебели и от облеклото-сега стана "модерно"да има такива "геройства"по училищата и клипьт след като е изровен от интернет,печели голямо посещение от децата...трябва сьответните органи да го свалят от нета...!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/10/12 15:26

    Трябваше да хване тва лапе и да го спука от бой.Както беше едно време"за да има уважение трябва да има напрежение".По големите си спомнят с какъв страх и уважение се гледаха учителите.Моите родители бяха учители по турските села,знаете ли че местното население ги боготвореше.Бяха на такава почит.И всички си караха децата на сила да учат,понеже виждаха на къде вървят нещата.А сега,пълна анархия.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/10/12 15:34

    До Анонимен каза... 27/10/12 14:35

    Ти си учителя от клипа нали? Обличай се, като образован и културен човек за пример на учениците си, а не като ограничено борче. топли поздрави на дъщеря ти и сестра ти.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/10/12 15:41

    Не знам колко трябва да си малоумен за да заставаш зад постъпката на такъв ученик.Учителите са жертва на системата,която даде власт на директорите,които на сила ги карат да бутат всякакви гаменчета на пред,не зависимо от знанията им.Сопата е дадена от Господ,така че........... .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/10/12 16:10

    TRIABVA DA SE VAVEDE TRUDOVO VAZPITATELNO U4ILI6TE.

    ОтговорИзтриване
  13. прав си 15:41,но методьт на Макаренко отдавна не е в употреба/жалко,когато има случаи като този/,но цялата работа идва от делегираните бюджети на училищата-и най-големият гамен не го гонят,защото бройката е ценна,какво стана с момчетата,които се подиграха с портретите на историческите личности-останаха в училище,макар и като частни ученици-просто скапана ни е системата,както на управление,така и на обучение...учителите са безпомощни-много жалко...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/10/12 16:58

    ДО 15:34.
    ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН СЪВЪРШЕН ПРОСТАК !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/10/12 18:00

    tova e produkt na sistemata.taka 6te e dokato parite sledvat u4enika,ne6to koeto e izmisleno za dr. vizpolzvaniya ot srana na d........e

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/10/12 01:56

    Чак сега ли се сетихте,че те не стават за нищо.От както дойде псевдо демокрацията в България,всичко е само разруха.Бате Бойко усещаш ли накъде вървят нещата,докато правиш МАГИСТРАЛИ?ГЕРБ КЪРДЖАЛИ не е зле да го запознаете с нещата!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/10/12 16:28

    V kakva darjava previrnaha BG ! TYA NE SE UPRAVLYAVA, A TE4E LI TE4E VLA4EYKI SE S TAKIVA UPRAVNITSI. V TOVA PREVARNAHA OBRAZOVANIETO. A zdraveopazvaneto! Zahvashtat se koy ne bil glasuvan za po4eten grajdanin ! Gleday obrazovanieto ni na kakvo nivo e!
    Taka ne e bilo po osmansko.......

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен1/11/12 23:23

    Izklu4vane ot u4ili6te...i globa!Da 4isti ulicite zaedno s mangalite enda godina!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.