В центъра на Кърджали няма ново сметище, заснетите чували са от акция по почистване на чапловата колония и ще бъдат изводени днес. Това съобщиха от Общинска администрация по повод публикацията ни от неделя.
Ново сметище се появи в центъра на Кърджали, сигнализираха в почивния ден граждани. Наш екип засне чувалчетата, които бяха струпани до самия мост, който свързва кв. „Възрожденци" и централната част на града край Арда. Отпадъците бяха затворили пътечката от моста към хотел „Арпезос".
От администрацията поясниха, че в събота била проведена акция по почистането на чапловата колония, за която вече писахме. Понеже фирмата за чистота през уикенда била ангажирана за почистването на гробищата, било решено извозването на боклука от колонията да се извърши в понеделник.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/12 11:29

    Браво,похвално е,че е имало почистване на чапловата колона и добре, че кучета не са разкъсали торбите за да отиде труда на хората на вятъра и обратно там,откъдето е събран.Но такива инициативи би трябвало да се координират все пак и с Титан да се знае дали имат възможност за извозване на събрания боклук,а не хората да се чудят какви са тия чували в центъра на града.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/12 17:26

    Кой и защо лъже не ми е ясно?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/12 17:49

    Не мога да разбера кой си е присвоил тук правата да дава грешни изявления, че "фирмата за чистота през уикенда била ангажирана с почистването на гробищата"? ТОВА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!
    Поне да бяхте попитали, за да ви се каже как стоят нещата в действителност.
    Фирма Титан в петък влезе в гробищата, изсипа няколко контейнера и си тръгна с оправданието, че имали само 5 литра нафта в колата.
    ТОВА БЕШЕ! Хайде без такива изимислици на чужд гръб да пишете отново!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/12 17:58

    Лесен начин някой да си измие ръчичките.
    Грешка нямате в лъжите, убедих се!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/10/12 19:37

    Съграждани, да знаете, че през уикенда никога не са били чистени гробищата!
    Просто - поредното оправдание за несвършената работа!
    Вие преценете на кого е несвършената работа и кой има полза да хвърля такива лъжи на дребно!

    ОтговорИзтриване
  6. Моника Атанасова1/10/12 20:49

    Прощавайте, но това, което е представено като информация тук НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!
    Гробищата не са били чистени от "фирмата по чистота през уикенда"! Това е грешно инфо!
    Колкото и да не се казва истината, тя все пак ще излезе на яве. Не си измивайте ръцете по този некоректен начин.Кого лъжете?
    Свободни съчинения на заинтересовани!
    Нека читателите си извадят заключения, ако този коментар се появи въобще, за какво иде реч!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.