На 12 ноември председателят на НС на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, народни представители от Коалиция за България и членове на НС на БСП ще посетят област Кърджали. Целта на визитата е да се чуе мнението на гражданите по актуални за страната въпроси, както и алтернативните решения, които предлага левицата, съобщават от пресцентъра на БСП в Кърджали.
На срещите по общини ще участват:
• Крумовград – Евгений Желев, Светла Бъчварова, Явор Гечев.
• Кирково – Атанас Папаризов и Красимир Янков.
• Момчилград –Георги Пирински, Явор Куюмджиев, Сашка Тръпкова
• Ардино – Захари Георгиев, Петър Мутафчиев.
• Джебел – Дора Янкова и Георги Петърнейчев.
• Черноочене – Емилия Масларова и Назми Мюмюн.
Посещението на Сергей Станишев в Кърджали ще започне с поднасяне на венци на паметника на ген.Делов, след което ще продължи с пресконференция. От 16.00ч. в кафе „ Елта” ще се проведе среща – разговор с представители на Инициативния комитет за честване на 100 - годишнината от Балканската война и освобождението на Кърджали, интелектуалци и студенти на тема: „Позиции и мнения по случая „ген.Делов” и актуалната политическа обстановка в общината”. От 17.30 часа в конферентната зала на хотел „ Арпезос” ще се проведе среща с гражданството с различна тематика: „Бюджет 2013год.”, „Социална политика”, АЕЦ ” Белене”, изборът на Станишев за президент на ПЕС, както и други актуални политически теми. Ще присъстват и народните представители Михаил Миков, Димчо Михалевски, членовете на НС на БСП - Милко Багдасаров и Кристияна Арабаджиева. Социалистите приканват жителите на града да присъстват на срещата за да чуят истината от първо лице! Темите касаят нашия живот, нашето бъдеще. България повече от всякога има нужда от ново, компетентно, далновидно и мислещо за хората управление.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Марин9/11/12 12:49

    Не се краде в Кърджалийско този като идва да подкрепи Михалевси /еколога от Крумовград които не иска работни места и крадеца от водното огледало/ Идва да им каже как се краде ако може и ако позволчт по наедро.

    ОтговорИзтриване
  2. Като дойде да ми се обади

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/11/12 15:12

    Тази държава е продадена за 22 години от комунисти дойде криза заедно с ГЕРБ и искаме да върнем пак БСП за да продължи разграбването.Пра дядо ми е се е бил с турци а ти смешничко ме продаде на тях,да им работя за 300лв.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/11/12 15:27

    Интересно ми е кой ще ви писрешне в Джебел и Черноочене?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/12 15:42

    Мизерник , смешник , пухлио , паразит , алерген , ниша форма на политически разум и т.н.!!!! ..МАРШ ОТ ТУКА !!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/11/12 15:43

    Станишко и Назмишко---Президенти

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/12 15:55

    uj ste golqm vestnik, gledam vsi4ko drugo pi6ite, a nito ste v traur zaradi negovo svetei6estvo PATRIARH MAKSIM nito go spomenavate nqkade!!!!!!! besramie nqmate nikakvi 4ove6ki 4uvstva

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/11/12 16:12

    ZASHTO IDVATE?ZA DA UBEDITE HORATA OT RODOPITE DA SE SIGLASYAT ZA DA PODKREPYAT GEN.DELOV DA STANE POCHTEN GRAJDANIN NA KIRCALILI ? ILI IDVATE DA SE IZVINYAVATE OT DPS,VIE KAK SI MISLITE CHE TOZI NAROD E ZABRAVIL KOLKO MIKI IM PRICHINIHA VASHITE PREDCI.NYAMATE KAPKA DOSTOYNSTVO,VIE STE OBRECHENI NA GIBEL.DORI GERB SA PO TOLERANTNI OT VAS SPRYAMO HORATA OT REGIONA(TURCI,POMACI,CIGANI I T.N.)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/11/12 16:17

    щом ти трябват пари ще работиш

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/11/12 16:31

    15:55
    Аз виждам течащия текст е за траурния ден и погребението на Максим. Вчера и завчера също имаше материали.
    Май писаха и да бъдещия патриарх. Порови се малко да ги намериш, не знам как мога да те насоча към точните текстове.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/11/12 16:33

    Ей нагли долни комунисти. По много теми е компетентен тоя мишок.До сега къде бяхте крадци недни.Мястото ви е зад решетките а не сред трудолюбивите хора които вие продължавате да крадете и лъжите.Вие сте виновни за падението на България.Аз искам да ми отстъпиш твоето място в парламента а ти да работиш за моите 290 лв и без това 23 години се оядохте и олежахте.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/11/12 16:47

    ste idvat pak da smenyat imenata zaedno s donosnitsite ot dps ,sinetsite i yalamite....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/11/12 17:32

    То пък сега като не са комунисти на власт и доходите ни са мнооооооого големи.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/11/12 17:55

    тоя пък още ли се мисли за лидер

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/11/12 18:39

    Нормално другарите от БСП да са инициатори на инициативата.Тя /исторята /е написана така че да им слугува 45 години.Метла на политическите структури в РБългария.Съжалявам, че за толкова години не се появиха едни истински държавници,които да гарантират сигурноста и здравето на народа.За да може всеки от нас с кеф да си плати данъците и да не на интересува кой какво прави.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/11/12 19:12

    по добре да не идва Станишев. само дразни хората като Михалевски. красиви лъжи и нищо повече. нали знаете БСП=ДПС. предатели ,крадци и т.н...)

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен10/11/12 11:39

    Назмито го чакаме във Ардино и на връщане да се върне от Млечино и Горно Прахово да покаже местата на своя патиец където са убити нашите деди

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/11/12 10:43

    С радост чакаме С.Станишев

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.