„Ще платим, няма никакъв проблем. Не съм знаел, че има такова дело. Става въпрос за помещения, които БСП отдавна не ползва", заяви лидерът на социалистите в Кърджали Милко Багдасаров.
Както вече 24rodopi писа, Областна администрация е спечелила дело, което задължава БСП в 14-дневен срок да заплатят сумата от 1 313 лева.
„ Нали и те трябва да спечелят нещичко. ГЕРБ печелят дело за боклука, ние печелим референдуми", коментира с усмивка Багдасаров.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/13 15:09

    Е като стана ясно, че не си плащате сметките тогава се сетихте да си ги платите. Ами Вие сте в общинският съвет,там ако не се лъжа се гласува колко да бъде такса смет. Когато ви излезнат посраните гащи на яве, тогава се сещате, че не сте платили, ама нар ода вече не ви се връзва. ПС:Референдум не се печели с 12процента

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/13 15:10

    Багдасаров пак иска да ни разсея от темата кажи защо не си плащате.А белене Станишев иска да го построй защото си е взел комисионните заедно с Р-овч.от руската енергина мафия и ако не я построят трябва да връщат пари а те естествено са го похарчели, а тези момчета не се шегуват и ще им светят маслото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/13 15:14

    Олелеееее, Багдасаров, Милко, още ли вярваш че някой спечели?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/13 15:15

    нормално е за комунягите да не плащат, те са свикнали да прибират, не да дават. родопито нали бяхте пуснали дето Станишката немал пари да си плати доматите на пазарчето до "Осетия", е те цялата пасмина са таквиз

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/13 16:05

    Referendum v kurdjali neimformiran choveko

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/13 16:19

    То каквито и избори да има ,всяка партия казва че е спечелила

    ОтговорИзтриване
  7. Марин31/1/13 16:38

    Така кажи бе човек бяхме тръгнали да събираме пари от пенсионерите. Не са те осъдили ГЕРБ а Областна администрация но не можах да разбера какво си спечелил, референдума ли? Аз гласувах с да, да не си мислиш че на следващите избори ще гласувам за БСП. Защо имам чувството че на изборите пак ще охлаждате таратора.

    ОтговорИзтриване
  8. Иванка Зайчева31/1/13 16:49

    Марине, по стила ти на писане прозира, че ти разбираш предимно от охлаждане на таратори ! Твоите политически и лични пристрастия нямат абсолютно никакво значение ! И на децата вече стана ясно, че по некомпетентно и мутренско управление никога не е имало до сега !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/13 16:59

    На бат Милко , който никога не е печелил , тази малка загуба в печалба !! ЧЕСТИТО !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/13 18:23

    Време е да се сложи край на този тормоз. Време е да се отърсим от страха. Време е да се откопчим от задушаващата се прегръдка на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/13 19:23

    помак ли е?

    ОтговорИзтриване
  12. Мартин31/1/13 20:17

    Моля симпатизантите на БСП да охладят реактора. По време на тройната коалиция ставаха безброй безобразия,а за Виденов и Лукановата зима няма да пиша. И преди да завалят плюнки,ченета и петолъчки,ще ви кажа,че не съм привърженик на ГЕРБ,Атака,ВМРО,ДПС и т.н. Просто не мога да понасям,когато крадеца вика дръжте крадеца.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/1/13 23:52

    Багдасара ми помогна. Да е жив и здрав. С негова помощ купих парцел за 10 хил.лв. А струваше 30 хил.лв.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/2/13 00:00

    Хващайте оръжията.Време з
    е за бунт.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/2/13 00:06

    Не си прав глупако.

    ОтговорИзтриване
  16. Марин1/2/13 08:47

    Зайчева може да е това управление мутренско но не е крадливо и се правят пътища и парите си остават на хората. Червеното немутренско крадливо управление за което ще гласуваш, какво ти обещаха? - че няма да крадът. Михалевски ли го каза. Ако го е казал му вярвам. Михалевски ако не крадеш си велик. Може и за Доган да гласувам ако почерпи поне един първак. Не само ще гласувам може да му подаря и пистолетче от ония дето се пръска вода с тях.

    ОтговорИзтриване
  17. Марин1/2/13 09:23

    Към 16:49 - Изглежда имаш нещо против името на Облъстния управител. Това наистина и е голям недъг - накарайте я да си го смени, в това имате опит. Може да се посъветвате и с депутатите от ДПС те може да Ви кажат как са го правили и как мислят да го правят. Но не можах да разбера какво намекваш с това да я засегнеш ли или си е чиста проба заяждане.

    ОтговорИзтриване
  18. Марине, като подаряваш пистолетче на Доган, вземи подари и гранатомет на Борисов, като оня използван срещу Чакъра-дето осъдиха България !
    А за кражбите, то е ясно ,че всички крадат, но тези се оляха...!Нима не знаеш за кръга "Котараците", нима не знаеш как се строят магистрали, паркове в Кърджали, фирми на кумове и кумци, братя и сестри ! Позаинтересувай се защо беше спряно финансирането на новия парк в Кърджали и след това беше пуснато отново-заради изпълнителя ! Само последното е достатъчно тези да бъдат забравени завинати !И други примери мога да ти посоча, но това всичкото става вече много досадно !

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен1/2/13 10:12

    До 19:23-Питай жена си, тя знае всички какви са!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен1/2/13 13:43

    Турчин е.Истинското му име е Мюмюн и е родом от Сюрмене.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен1/2/13 18:26

    милко на 07.02 . като взема пенсията и ще внеса 100 лв.в офиса на бсп.всички коментарии за лукановци и т.н. са букладжииски истгории. само се дърлят в кометариите .защо не се занимавет с нещо друго.те повече от дължината на носа си нямят предсава. вижте какво става в този град;.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.