Това е най-коментираната снимка в социалната мрежа Фейсбук в първите часове след уволнението на вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, който е в САЩ. Както вече 24rodopi писа, вицепремиер става министърът на строителството Лиляна Павлова, а финансов министър – Томислав Дончев.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/13 13:14

    Бойко Борисов:
    Е, шегувам се, разбира се.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/13 13:35

    Тази промяна не е достатъчна, трябва ново правителство и нови правила. И да се проверят на Дянков колко пари е превел по другите банки в Щатите или швейцарските банки.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/2/13 13:50

    kade sa Karayanceva i ostanalite gerberi koito ni ubejdavaha ce horata jiveyat dobre i sa mnogo shtastlivi ot ot upravlenieto na B.B

    ОтговорИзтриване
  4. Марин18/2/13 14:32

    Към 13:50 каквото и да си мислиш, вече не се краде а се строи. Доколкото за хората на улицата, ДПС и БСП също не са невинни за това. Пуснете ги Местан и Станишев сред тълпата в София и ще видим кой е виновен. А това дали живеем по добре нека го оставим на избирателите да решат. Но в Кърджали няма да забравим Водното огледало, Цанков камък и имотите на Местан в Момчилград. Не коментирам по малките кражби в общините.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/2/13 14:59

    ГЮЛЕ ГЮЛЕ - ГЮЛЕ ГЮЛЕ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/2/13 15:20

    Тоя пъЪ Кадрите на ГЕРБ ,които са 50-60 % ОТ сдс.одс.И 40-50%СА ОТ бсп .НИКОГА ПО-.ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА ,ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ТАКАВА КРИЗА .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/2/13 15:32

    БОЙКО ,БОЙКО СИНАПОВ ,ТОЯ ЛАКЕЙ КОГА ЩЕ СМЕНИ мИРО НАЙДЕНОВ ,ЗА ДА ПАДНАТ ЦЕНИТЕ НА АГНЕШКОТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ .И ТОЙ СЪЗДАДЕ СУМА ТИ ФАЛШИВИ СТАНДАРТИ НА ХРАНИ И МЕСТНИ ПРОДУКТИ ЗА ДА СЕ ИЗПРАЗНИ ДЖОБА НА НАРОДА

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/2/13 18:52

    Хайде Борисов всички вън!!!Щом и македонците и сърбите са по-добре..Некадърни сте цялото правителство

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/13 02:33

    Натискай яко правителството господин Л.Местан ние сме с Вас само ДПС .Виж Борисов как маскира положението нали са смотани българите вярват Дянков излиза на платен отпуск за 4 години не е използвал годишнините си до изборите щял да е в отпуск а Борисов казва че го е остранил за успокои народа да не протестират. Това е ревулютция браво само така до оставката на правителството иначе те срам нямат и да се сетят за народа.Ако сега неможем да подадат оставката никож няма да се отървем от Б.Боклука

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/2/13 11:45

    AGENTE PAVELE-MESTANE YURUSH NA MASLINITE!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.