Всички членове на Централния съвет на ДПС са силно амбицирани да дадат принос към тази задача, която стои пред българската демокрация – свалянето на ГЕРБ от власт и реализирането на алтернативно, демократично управление. Това обяви председателят на ДПС Лютви Местан след заседание на Централния съвет на партията.
"Аз и моите колеги от централното ръководство на ДПС регистрирахме един изключително висок политически градус във всички членове на Централния съвет на партията. Онези, които имат очаквания  за процеси на отслабване на ДПС, е добре час по-скоро да коригират тези очаквания, защото ДПС се намира в изключително добра кондиция", каза Местан.
Според момчилградчанина  следващото управление ще бъде коалиционно, без да е задължително да бъде от партийни функционери.
Както вече 24rodopi писа, само 4-ма заместници ще има новият лидер на ДПС Лютви Местан. Това са досегашните Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов, Христо Бисеров и Рушен Риза.
Помощниците на Доган бяха 5-ма. На мястото на Местан няма да има друг заместник, решиха членовете на ЦС на ДПС на днешното заседание. Възможно е 5-тия заместник да бъде определен и след парламентарните избори.
20 човека влизат в Централното оперативно бюро. Остават 18-те човека, които и досега бяха в бюрото. Нов мандат получи и депутатът Ремзи Осман, който е и зам.-председател на ПГ на ДПС.
Новите имена са в ЦОБ са Джейхан Ибрямов и момчилградчанинът Исмет Исмаил, който е координатор за Турция.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

46 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/13 15:52

    Няма кой да гласува за доносник като теб и мазник като Христо Бисеров ! Касим Дал ще ви разкатае фамилията !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/2/13 16:22

    "алтернативно, демократично управление" В ПРЕВОД , ИСКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПАК НА КРАДЦИТЕ - ДПС+БСП = КОМУНИСТИ!УРА ЩЕ КРАДЕМ ПАК ,НО ДЕМОКРАТИЧНО.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/13 16:38

    Resmu murat kmet na ardino e sledvashtiq deputata ot kasim dal

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/13 17:19

    недей да си клатиш краката преди да си се качил на магарето.Заради изказването на Доган на пияна глава ГЕРБ дойде на власт,по добре мълчете ако искате да свалите ГЕРБ от власт,народа се дразни от всяко ваше изказване,защото досега освен за себе си не сте работили дори 1 час за тоя народ,да знаете много,много дължите на тоя народ,от гърба на народа станахте милонери вие и вашите роднини до 6 коляно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/13 17:20

    hahahahaha.nikoga poveche KOMUNISTI

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/13 17:26

    Този като гледах с каква истерия говореше и ръкомахаше от трибуната на конференцията на ДПС се доближаваше до някой член на Политбюро и на някой от компанията на Хитлер в близкото и по-далечно минало.Съжалявах го, защото знам че не го харесват репресираните турци, а и не само те, но той наистина си беше помислил, че му вярват и че ще може да промени ДПС.Нямя как, той е следващия агент - лидер на ДПС, а и ще остане в сянката на Доган.Каква амбиция за власт само преди три години бяха цели осем години в управлението и още две, три в служебни правителства.И вижте го, нахалника, иска експертно управление без партийни вождове а не коалиционно.Иска още по-голяма безотговорност, иска да дърпа конците в сянка. Агента мисли, че ще излъже жертвата, както я е дебнал преди 89 година.Няма как да стане това.Турците вече си отвориха очите.Искат хляб и работа.А ДПС няма как да им ги даде.Разбира се не хваля управлението на Бойко, защото то е на три години.И те имат много грешки.Народа е мъдър и няма да допусне ДПС и комунистите във властта скоро.И така трябва да стане.Ако народа допусне обратното, тогава сме загинали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/13 17:26

    Колко е трудно да си турчин в България се разбра по целия свят но напатките дето получаваме не сме заслужили дори от турци нападки има играят на хорото на другите какво може да се каже остави ги на Аллах той е велик.След Аллах в Бзлгария е ДПС за нас кой както така да го възприеме.Но броени дни останаха Управляващите ще си отидат завинаги ще се изтрият от политиката тога ще ми е жал за патереците сателитните партии не искам да ги споменавам имената защото край великия Политик Ахмед Доган се прочуха и сега и те за винаги ще се изгубят.Аллах бавя но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/13 17:30

    Вие може да сваляте, ама гащите си! Амъна койдумун гьотверенлери!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/13 17:41

    ЩЕ СВАЛИШ НА ШИРИН ПРАШКИТЕ ! ДОЛУ ДПС И ГЕРБ !
    САМО НФСБ И ТВ. СКАТ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/13 17:59

    Този като го гледах с каква истерия говореше на конференцията след случилото се с Доган го съжалих.Приличаше на оратор от татово време и от компанията на Хитлер.Искал власт, та той беше само преди три години.Не искал коалиция и партийни вождове в управлението.Искал експерти , отговорно правителство да се крие и от там да дърпа конците.Всъщност иска безотговорно правителство.Иска държавата да потъва още и агентите като него да не ги пипат.Да, ама не!Турците искат хляб и работа.Постепенно започват да роптаят вече явно.Не че Бойко е безгрешен, но е на три години управление, а ДПС 10 години.Какво направиха за обикновения турчин.Щял да промени партията и да я отвори.До сега къде беше?.Пооедния агент-лидер и то в сянката на Доган.Каква амбцшя да не повярваш, а той горкия си вярва.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/2/13 18:09


    Смях в залата.
    ДПС и демокртично управление. !?
    Вие по-скоро сте за крепостничество, така се държите със своите избиратели- като към крепостни селяни.
    Единствената ваша цел ,е да сте балансьора, да
    диктувате ,без да носите отговорност.
    Яхнали сте Възродителния процес и плашите скромните и трудолюбиви хора, но те вече не Ви вярват .
    аторе.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/2/13 18:17

    "свалянето на ГЕРБ от власт и реализирането на алтернативно, демократично управление. "

    Хубаво бе Лютви ефенди,според теб излиза,че сега няма демокрация,но тези хора дойдоха на власт чрез избори и то когато не бяха на власт.
    Доколкото помним нямаше преврат,та да се изкачат ей така на власт.
    Вие каква гаранция давате,че няма да сте по различни а?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/2/13 18:35

    Ние пък сме амбицирани да не даваме властта на такива крадци и мошеници като ДПС и БСП. Нека всички се обединим против злосторниците,които вилняха и ограбваха народа години наред.Изпиха кръвчицата на хорицата и пак щели да управляват.Да, ама НЕ. Няма да стане! Надявайте се:)))))))

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/2/13 18:38

    mishki dupesari vie zaminavate svarshi vashto kradene mnoga va e qd 4e ve4e ne mojete da kradete balgarskiq narod ve4e neka naroda da jivee be kradci

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/2/13 18:54

    do gornite dva komentara kolkoto i da ne vi se iska dps 6te e v sledva6toto pravitelstvo sega6nite milicioneri ne kradatli be tikvi bezmozaci takiva a do fanaticite na dal ne zalagayte na kuci magareta za6toto nyamat i minikalni 6ansove gotvereni i prodajnici za jilti stotinki

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/2/13 18:58

    Л. Местан не говори за ДПС да са в управлернието.Той и гилдията около него знаят,че немогат да прескочат 4% -та граница и се надяват БСП да ги покани в управлението.Гуле гуле ДПС продажници.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/2/13 19:02

    Защо ДПС допусна такава глупава грешка.
    1.При гласуването на повече от българите и при ограничен електорат,ще имат малък брой депутати.Как ли не разбраха това.
    2.Всички депутати от ДПС трябваше да са хора за пример в страната и да мислят за електората,защото са турци и тяхната грешка 1=100
    3.Бизнесмените в смесените райони са хора поставени или близки до партията,това не е лошо нека да е така.Грешката им е че парадират с богатството си с джипове и скъпи коли,вместо да развият бизнеса си дадена от партията и по тоя начин да подобрят стандарта на живот на хората гласували за тях.
    4.Разбира се това става само в един идеален свят…където не живеем.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/2/13 19:42

    Колко е трудно да си турчин в България се разбра по целия свят но напатките дето получаваме не сме заслужили дори от турци нападки има играят на хорото на другите какво може да се каже остави ги на Аллах той е велик.След Аллах в България е ДПС за нас кой както така да го възприеме.Но броени дни останаха Управляващите ще си отидат завинаги ще се изтрият от политиката тога ще ми е жал за патереците сателитните партии не искам да ги споменавам имената защото край великия Политик Ахмед Доган се прочуха и сега и те за винаги ще се изгубят.Аллах бавя но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/2/13 20:00

    вие сте амбицирани, ама нас вашите избиратели как ще ни амбицирате,градуса как ще ни вдигните,този път с лъжи няма да стане ,и с кондицията на 20 крадеца пак няма да стане. и незнам то4но какво ви шашка герб, ние обикновенните хора, тоест вашите избиратели ве4е сме объркани, идеята преди 23 год беше друга, трябваше да мразим бкп, тоест бсп, а сега ни карате да мразим герб, обърквате ни, yani pek i anamadyk, bu dostluk bsp len , nie yaratiursunuz,kardes gibi olduk,sozde onar soktular beni belene e,извинявам се на тези които няма да ме разберат с латинския, ама по добре, защото много ще ни се смеят. няма да ни разберат,

    ОтговорИзтриване
  20. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ;)8/2/13 20:07

    бе 19:42 >>>>>>>>>> твоя велик политик си е май велик бандит! повече от 70 % са корумпирани гладници в ДПС! Фанатизирани на 100% ! айде чао ,и да не забравиш да издоиш ТЕЛЕТО :О)

    ОтговорИзтриване
  21. Картал8/2/13 20:07

    Лютфи Местан е рядко интелигентен човек и политик.
    За разлика от другите си колеги, той е подготвен, има визия, поведение, познания. Пожелавам му много успехи.Вярвам, че ще успее.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/2/13 20:10

    Тези, които гласуват за ДПС не са турци и мюсюлмани. Те са комунисти биячи във "възродителните процеси" техни синове и внуци. Да не говорят от наше име. Carpilirsiniz it oglu itler. Serefizler, dinsiz imansizlar.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/2/13 20:12

    19:42 pislik Allah'i anma domuz encegi ,carpilirsin.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/2/13 20:13

    Господин Местан, направихте голяма грешка. Старите муцуни трябваше да ги изчистите, не разбирате ли, че хората не ги харесват и за народа те са крадци и мошеници? Не знам какво ви говорят разни делегации, които ви посещават, но ако не направите промени в кандидат депутатската листа, знайте, че само от моето семейство ще загубите 7 гласа. Знаете нали, че със стари круви не можете да направите нов бардак? Мислете, има още време, но ако продължавате така, може и да не минете 4%, които са нужни за парламентарно присъствие. Да не осъмнете лошо изненадан на 7 юли!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен8/2/13 20:39

    До 18:54 :Първо се научи да пишеш на български език,пък после прави коментари.Научи се с да се изказваш правилно.Пълно е с неграмотници..........

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен8/2/13 20:47

    Ама моля ви се! Защо само турците да гласуват за ДПС! Къде тук са човешките права и свободи?! "Братя, на оружие!Въздухът трепери!" /Ив.Вазов/

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен8/2/13 20:53

    Силата на българския етнически модел до момента бе именно в това, че имаме единна организация на българските турци и Ахмед Доган освен най-умният, той е и най-силният ни политик в прехода и сега !
    Доган е бил полезен и ще бъде. Не се съмнявайте, че ако този политически ресурс ДПС беше в ръцете на крайни полуграмотници като Касим Дал, етническият мир щеше да бъде в други измерения.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен8/2/13 20:54

    ДПС НЯМА ДА ПРЕСКОЧИ 4%БАРИЕРА И ЩЕ СЕ КОАЛИРА С БКП .

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен8/2/13 20:57

    И гъзовете да си дерете пак ще си гласуваме за ДПС страх вие ГЕРБ ери идват избори тогава ще си видим и без сателитни партии иначе няма да можете да минете 4% ако Ви стиска подайте оставката да идем на избори

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен8/2/13 21:01

    SIKTIR BEEE.toz pat az si znam za kogo 6e farlim glas.artak se oadohte.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен8/2/13 22:10

    s takiva ob6tinski savetnici kato kolio ribata, ni6to 4udno gerp da zagubqt izborite, ei ot takiva kato nego trabva da se otarve gerp, koleeeeeeeee sram si za gerp i vzemi 4e si nameri nakoi moma 6toto taia jenenata 6te ti ....

    ОтговорИзтриване
  32. Sabahtin8/2/13 23:05

    A be det se pişete na turtsi i myuslumani,poglednete se malko nalyavo inadyasno.V internet samo Dps se kritikuva.Ami drugite politiçeski partiyi v Bg mnogo li sa prozraçni.Ama kato ima budali tuetsi tova vinagi şte e taka.Geri zekalı aptallar aklınızı başınıza alın.Milleti bölmeyin.

    ОтговорИзтриване
  33. Sabahtin8/2/13 23:10

    E za vas e vajno bivşite robi pak da robuvart.Tak mislyat i nakoyi budali turtsi,sıştevremenno i gyotvereni ama tova nyama da stane.Gladna kokoşka proso sınuva.Ama tezi turtsi deto mislyat taka Allah belasını versin.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен8/2/13 23:38

    vijte gospoda,,6te bada kratak,,iskam kardjali da e dobre,,pisha vi ot toronto/canada,dogan si e predsedatel v sianka,,a mestan e pionka,,kakavto vinagi e bil,,toi nemoje da pradne,,bez da popita dogan,,tazi partia,,da kajem 4e pravi malko za kardjali,,no tova malko mai i gerb go pravi,,dps e izpalnitel,,a firmite okolo dps,,sa pod izpalniteli,,niamat ni6to ob6to s pazarnata ikonomika,,te sa na principa,,davam ti i ti mi dai,,i za naroda da go duha,,naglia dogan,,vredi,,ako beshe stoka,,niamshe da ne go obi4a erdogan,,koito e velik 4ovek,,i napravi ot turcia mo6tna i uvajavana darjava,,ddoide li dps,,6te sprat evrofondovete,,za6to,,znaete,,korupcia,,dai za da ti dam,,bez evrofondovete,,umirame,,ako 2 miliarda sa malko na godina,,dps i bsp zaedno,,zna4i 6te izgubim,,a gerb e malkoto zlo,,tova e istinata,,razberete,,

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен8/2/13 23:40

    ГОРД е против Будистите и производните му.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен9/2/13 11:01

    Лютви,от моите наблюдения повечето ми познати и приятели се колебаят да дадат гласа си за ДПС.
    Омерзени са от цялостната ви политика до сега.
    Та,съветвам ви,да сте подготвени за изненада на изборите.Изненадата може да е за Вас....

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен9/2/13 11:45

    ТОГАВА СЕ НАГЪЗИ НА ГРАБ

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен9/2/13 12:03

    Vchera mishka stana, dnes hambara iska da izqde...

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен9/2/13 14:48

    Ами така е като 55% от българите не гласуват ще ни командват простите дпс-ри,защото си имат вярно стадо в нашия град.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен9/2/13 16:28

    Тези 55 процента не са в Б-я и не се надявай на тези, които само се водят тук, а всъщност са отписали Б-я ! Вие АТАКИСТИТЕ всичките ли сте ПЕДЕРАСИ като Волен Сидеров ?

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен9/2/13 23:50

    Можете да им свалите само циповете на панталоните,продължението го знаете сами.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен10/2/13 13:58

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен10/2/13 14:02

    ЕЙ , ТОЯ ОТКАЧАЛНИК 16:28 , ПРОЧУЛ СЕ С НЕГРАМОТНОСТТА СИ И НЕГОВИЯ "ПЕДЕРАС" !
    АБЕ "ПЕДРАЗ" МНОГО ЛИ ТЕ СЪРБИ ГЪЗА В НЕДЕЛЯ СЛЕДОБЕД ?

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен10/2/13 16:01

    14:02
    Както вървят нещата ще опиташ ПАЛАМАРКАТА май

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен10/2/13 16:57

    16:01.
    ПАЛАМАРКАТА СИ Я НАВРИ ОТЗАД , НО МЕ СЪМНЯВА ДАЛИ ВЪОБЩЕ ТИ СТАВА ! ИДИ В "69" КЪДЕТО ЯВНО СИ ЧЛЕН ЗА ДА ТЕ ОБСЛУЖАТ !

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен10/2/13 18:36

    16:57
    Чешиш се с Амет,ама внимавай да не ти го мушне целия отзад

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.