С два бронзови медала се върнаха състезателите на „Арда Бокс" от турнира за Купа „България" в Русе. Крайдунавският град бе домакин на турнира за юноши до 16 години. Атанас Ламбрев в категория 54 кг. и Руси Петков 46 кг. спечелиха третите места в много силната конкуренция в надпреварата. Кърджалийският тим се представи с общо трима файтъри, като Вичеслав Добриогло застана на пето място в категория до 44 кг.

„Тренирам отскоро и това бе първият ми турнир. Трябваше да се справим в конкуренцията с възпитаници на спортни училища. Лично аз бях доста развълнуван, но треньорът ми Стоян Узунов каза преди сблъсъците: „Излизаш и играеш!", разказа за „Родопи voice" 15-годишният Руси.

Двете момчета са възпитаници на Езиковата гимназия в Кърджали

 

На снимката: Атанас (вляво) и Руси (вдясно)

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/13 20:19

    браво, пичове, само напред!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/3/13 22:00

    Bravo momcheta,edna hubava novina ot mnogo vreme.Jelaem vi ochte mnogo medali i kupi!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/3/13 22:36

    ебати пичовете!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/3/13 11:15

    Браво бе,жалко за Вячитислав защото ми изглеждаше,че на неговите килограми ще са някви лапета и ще ги претрепи на ринга ама уви!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/3/13 11:18

    Шшши ги еба тия селски пръчки в тва Русе само наще дано сте ги счупили тези пeда*и в тва Русе "грозно" :D

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/3/13 15:32

    БРАВО!
    Лично аз бях доста развълнуван, но треньорът ми Стоян Узунов каза преди сблъсъците: „Излизаш и играеш!"..надявам се да е така а не като на приятелкта ми момиче с големи възможности да печели на едно от състезанията той и каза "не става нищо от тебе бе боклук" и то заради него понеже тя имаше да свали 3 кг а нямаше как за 1 ден той и даде хапчета тя имаше гърчове и на него му беше през оная работа за нея

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.