57-годишна пешеходка е пострадала тежко, след като  била блъсната от лек автомобил "Дайхацу" с водач А.С./51/, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Това е официалната информация на полицията за инцидента на кръстовището на Новия мост, за който първи 24rodopi писа в неделя.
Шофьорът извършвал маневра на заден ход на кръстовището между бул."Христо Ботев" и ул."Стефан Стамболов" в областния център и ударил правилно пресичащата жена. Пострадалата е била прегледана в Центъра за спешна помощ и настанена за лечение в болницата  с черепна травма. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Образувано е досъдебно производство.
Ще припомним, че водачът припадна, когато видя окървавената жена.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/13 11:02

    Първо е без опасност за живота, после пострадала тежко!?! Кое е вярно?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/13 11:03

    AZIM EDIN OT UCEVIDJITE NA INCIDENTA OKOLO 10 15 MINUTI NIKOY NE VDIGASE JENATA DA NYAMA SCUPEN PRESLEN ILI DRUGA KONTUZIYA TAM IMASE EDNA JENA I TYA KAZA CEYE MEDICINSKA SESTRA NIKOY DA NE BARYA JENATA DA NYAMA SCUPENO I KATO DOYDE LINEYKATA EDNA MEDICINSKA SESTRA VEDNAGA SE NAHVIRLI VIRHO JENATA DAYA VDIGA NO TOGAVA EDIN OT HORATA KOITO BYAHA PO BLIZO DO JENATA KAZA DA I SLOJAT NESTO NA VRATA I TOGAVA VECE SE SETI SESTRATA DA I SLOJAT NO I VSE PAK NE SLOJIHA PRAVILNO NA VRATA OSTE TOGAVA MOJESE TAYA JENA DA UMRE I KOY VINOVEN SOFYORA CE BIRZA POMOS NEZNAYE KAK SE OKAZVA PIRVA MEDISINSKA POMOS YAZIK CE HORATA IMSE DOVERYAVAT AKO TAYA SESTRA CETE TOYA KOMENTAR NEKA VECE DA NESI IGRAYE SIZ COVESKI JIVOT A GRUGIYA PIT MOJE NA TOVA MYASTO DAE TYA

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/13 13:54

    Жената е в много тежко състояние и това е заради "вечно бързащите шофьори"....много бензин ще изхарчат ако минат сто метра или бизнеса ще закъса, за да обърнат.
    В този град няма култура на движение, а претенции големи-все едно колата е по-важното нещо:"Пази колата" е принципа в Кърджали, затова колите са все на тротоарите , на зелените площи,под дърветата на сянка да не слънчасат, още малко и с юрганчета да ги покриват да не настинат....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/13 14:05

    maikoooo kolko seirdjii ima ..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/3/13 14:13

    kolko seirdjii ima..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/13 21:44

    ДА КАРАШ НА ЗАДЕН ХОД С МРЪСНА ГАЗ В ПОСОКА ОБРАТНА НА ДВИЖЕНИЕТО НА РЕГУЛИРАНО КРЪСТОВИЩЕ - ДО ТУК САМО КОЛКО ТОЧКИ ОТ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА СА НАРУШЕНИ, В ПОСЛЕДСТВИЕ УДРЯШ ПЕШЕХОДЕЦ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ПРЕСИЧАЩ НА ЗЕЛЕН СИГНАЛ - ТОВА ВЕЧЕ Е ЗА ЗАТВОР!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.