Кметът на Ардино Ресми Мурад подписа договор за срочно изпълнение на проекта „По Дяволския мост - към райските пътеки в Ардино". Той бе сключен с ръководителя на строително обединение „Дяволски мост Ардино" Иван Михайлов.

Общата цел на проекта е да обособи и развие интегриран културно-туристически продукт на базата на най-конкурентноспособните и търсени културно-исторически атракции на територията на община Ардино. Изпълнението на изключително важния за родопския район проект е с одобрен бюджет 3 204 784 лв. от Оперативна програма „Регионално развитие".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/13 15:28

    Да живее дружбата между ГЕРБ и ДПС. Обекта е даден на фирма на ГЕРБ, а изпълнители ще бъдат депесари. Този там, дето главата му е в олио е слуга на Юнал Лютви. Нали доносника Лютви Доган го изхвърли от листите, защо не махнат и крадците по места.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/13 16:28

    Кой е ръководител на проекта?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/13 22:44

    Kuket Eren may bese poiskan za rikovoditel na proekta, no sivito mu ne e odoreno ot Kmeta i e izbrana druga firma za upravlenie na proekta.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/4/13 08:58

      Селяните ги уважавам, но селяндурите-агенти ми миришат :)

      Изтриване
  4. Анонимен24/4/13 01:23

    Novoto ime na dalaverata e proekt. Tozi ardinski maznik e zalizan ot teleta i e golqm stroiel polovinata sa za kmeta che e bednichak.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/13 10:24

    za 3 miliona do lunata vi vodq, i zvezdi svalqm...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/13 11:19

    Ceteyki komentarite covek ostava s ubejdenieto ce tova sa cernogledi,nepoznavasti v deystvitelnost nestata hora,zelyasti zlepostavyane i obijdane.Avtorit na statiyata pise za turizim,a nyakoui govoryat gluposti.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/13 16:24

    Mejdu statiq i informaciq ima razlika kakto pri magareto i kosmosa. Statiqta dragi/a e izcherpatelna informaciq za sybitie ili situaciq, a informaciqta e nagledno byrzichko informirane(kakto vyv sluchaq). Nishto protiv reportera nqmam, no kato cheta vashite ubejdeniq mi e tyjno, zashtoto sa vi spestili istinata.Ili moje bi vie ni q spestqvate?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/4/13 16:54

    11:19-Много заблуден ахмак си. Слуачайно да не си на ясла в ОА :))). Какъв туризъм какви пет лева бе джахил ? Това си е класическа далавера.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/4/13 20:30

    А за заглавието какво ще кажете!?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/4/13 09:20

    Tova e odobren proekt povsicki iziskvaniya i sis spazeni zakonovi protseduri.Ne sim na yasla.No ravnisteto na komentarite e pod morskoto nivo,sirec prostaski.Ne se proiznasyayte za nesta za koito nyamate dostoverna informatsiya.Ako izlezete ot anonimnost i ako horata koito gi obvinyavate si potirsyat pravata za naneseni moralni steti ste vidite za kakvo stava vipros.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/4/13 11:24

    Ne se pritesnqvaite za nashata anonimnost dragi. Shte se pokajem ga mu doide vreme sa. Vie gledaite izpylnenieto na proekta da e efikasno, a ne samo efektivno! Nadqvam se pravite razlika mejdu dvete ponqtiq?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/4/13 12:56

    Еее Хафко Хафко една биричка не почерпи за спечеления проект.Язък!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/4/13 11:46

    Браво на кмета за положените усилия.И е крайно време да прогледне и да не се подава на доносниците,около него!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.