Първото важно назначение в редиците на ДПС след парламентарните избори е за хасковлията Христо Дамянов Бисеров.

Парламентарната група на ДПС ще предложи Бисеров за зам.-председател на 42-ото Народно събрание, обяви лидерът Лютви Местан след първото заседание на ПГ на ДПС. Бисеров заемаше този пост и в 41-вото Народно събрание.

„Няма да подкрепим евентуална номинация на ГЕРБ за председател на Народното събрание", обясни той.

ДПС ще подкрепи кандидатурата на Михаил Миков от БСП за председател на парламента, ако тя бъде официално представена утре, каза още Местан.

7 души ще влизат в ръководството на ПГ на ДПС. Заместници на Местан ще бъдат Йордан Цонев, Алиосман Имамов, Камен Костадинов, Нигяр Сахлим и Тунджер Кърджалиев. Секретар на групата ще бъде Четин Казак.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/13 17:59

    Малиии....резил голям)Явно че скоро ще има избори)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/13 18:50

    Този не беше ли който на следващия ден след изборите в БТВ каза, че ще намерят общ език с АТАКА ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/13 19:28

    Политиката сама по себе си е общ език със всички... Ето за това наричат политиката "мръсна" работа. Който иска "чиста" работа да работи в титан...
    бъдете малко реалисти, а не мечтатели...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/5/13 20:32

    Аре багайте бе Касим Дал идвал...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/5/13 21:49

    Да, ама когато бат Бойко искаше да се разбира с АТАКА СТАНИШ ЕВ И СИЕ скачаха до НЕБЕСАТА! Значи те мога, а всичко останали НЕ! Каква е тази НАГЛОСТ, БРЕ ХОРА?!?!!? Къде се е видяло такова нещо. Само НАГЪЛ КОМУНИСТА МОЖЕ ДА ИСКА ТОВА! Старите комунисти са сълзичка пред ТОЗИ .. МЛАДИЧКИЯ. Не Ви ли прави ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТОВА, ЧЕ САМО КОМУНИСТИТЕ МОГАТ ВСИЧКО, а другите ... ще си траят. СТРАШНА РАБОТА! И нито един журналист не го попита за тези неща!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/13 01:07

    Ама,Христо Бисеров от Хасково ли е.Срам и позор.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.