Кърджали ще има в 42-рото Народно събрание трима депутати от ДПС. Това стана ясно след като лидерът на движението Лютви Местан избра мандата в 9-ти Кърджалийски избирателен район. Така в парламента влиза вторият в хасковската листа, където също водач беше Местан, Мехмед Атаман.
Ако Местан беше предпочел Хасково, Кърджали щеше да има още един депутат – Салиха Емин

-----------------------------------------------------------------
Почивка на о.Крит – екстремно ниски цени за 25.05! 8 дни– от 179€
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/5/13 09:59

    Не е справедливо. В Кърджали работят, в хасково намазват.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/5/13 10:04

    Справедливост в политиката няма, като че ли не го знаеш...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/5/13 10:06

    В Кърджали има по добри условия за далавери комисиони и подобни облаги,. В Хасково ще е безгласна буква.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/5/13 10:07

    s tozi hod mestan osidi k1rdjaliskite depesari da ne potkrepyat dps v kardjali

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/5/13 10:09

    Na 11 mai bg mafiotski medii, bg mafiotski partii, bg mafiotska sadebna vlast napraviha za rezil BG s edna glupava reklama na ruskata hartia.
    Imeto na republika BG stana mrasen partzal - koi ste go izpere? Turskata partia v BG li? S kakav sapun?
    Duru?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/5/13 10:13

    Ако Лютви не се бе кандидатирал от Хасково, а бе избрал друг избирателен район, хасковлии щяха да вкарат втори депутат, както винаги.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/5/13 10:43

    ne iskame nito mestan v kardjali nito mustafa.vsicki balagari turci cigani glasuvahme za SALIHA

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/5/13 11:15

    голяма грешка на Лютвито, ще е осъзнае скоро ..... хлопнаха му доста вратички към Турция, вратички които за Селиха бяха отворени

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/5/13 11:16

    Местан продължи порочната практика,листата да се подрежда в сараите. Резултатите се видяха. Слаба листа-слаб резултат. Кадърни и харесвани личности бяха пренебрегнати. Послушанието и протежирането са водещи. Дойде време да берете плодовете на политиката си. И по-лошо ще става. Хората се отвратиха от вас.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/5/13 11:29

    ДПС: Вечна дружба с АТАКА !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/5/13 11:54

    Собствениците на партиите както решат, много дупетати много политици. Но всъщност 4-5 души които са собственици на партии решават всичко останалите имат право само да подкрепят единодушно каквото нареди собственика на дадена партия.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/5/13 11:56

    Хасковлия : Хасковският депутат, който влезе от ДПС, не знае нито български нито турски език, за разлика от вашия кандидат. Още повече се убеждавам че в политиката няма логика, а само интереси и то икономически.По простия е по удобен. ДПС да отпише Хасково, на хората вече не им пука.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/5/13 12:11

    Тежко на българия.99% от турците и най евече на техният елит двата крака им ва в турция а тук само да лапат защото са некадърници и за нищо друго не стават освен за агенти на ДС но вече няма ДС. това заслужават българите.защото не ги затриха като партия-шайка

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/5/13 13:10

    За каквото и да става въпрос накрая е за пари , най подготвената беше поставена на 4 то място някой зададе ли си въпроса защо диви балкани сме ние това е братя и сестри деразайте

    ОтговорИзтриване
  15. Мартин17/5/13 13:22

    Айде сега! Какво е програмно правителство?Що е то?Същото като коалиция, само че под вънкашност чужда и под име ново. Нещо като съпруг в командировка, който си сваля халката, преди да забие мадама в бара. Което си е тъпо отвсякъде, тъй като мадамите в бара не ядат доматите с колците.

    Но това лято българският политик ще се прави на срамежливец. Нещо ново? Не, добре забравено старо.

    ОтговорИзтриване
  16. Иванчо17/5/13 13:25

    Браво! ДПС и Атака ще бъдат любовници,ама държат връзката им да остане обществена тайна. Да не скандализират роднините,извинете избирателите. Ама то да крият,да крият,колко да крият? Нали ще трябва да гласуват в парламента. И тогава ще трябва да покажат и чаршафа. Ама щом се харесват,нека се вземат младите. Само не знам,кой ли ще бъде булката?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен17/5/13 14:12

    а ние не гласувахме заради Салиха.Ние пък не искаме нея.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен17/5/13 14:27

    ДПС и АТАКА не са любовници, а единият е ЛЮБОВНИЦАТА, а другият- СЪПРУГАТА на БСП. Затова в парламента когато се гласуват важни закони СЪПРУГЪТ БСП ще присъства само с едната си жена в залата. Другата тихомълком ще напуска, за да не вижда омразната ДРУГА.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен17/5/13 14:37

    Az zatova ne dadoh glasa si za prodajnata agenturna partiya DPS,az sega pitam tiya koito mnogo revqha 4e viditeli razdelqli sme glasovete na turcite,kak se 4uvstvate v momenta savestta vi chista lie?ama slojete rukata na sarceto si i taka otgovorete che allah vijda otgore i zabavq no ne zabravq vinagi nakazva.S Ataka koalicia shteli da pravqt yaziklar olsun sizin belanizi allah verir en yakin zamanda

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен17/5/13 14:50

    drugiya pat ot Ardino vmesto glasove shte poluchi edin goooooolam CHLEN

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен17/5/13 15:07

    каква е тази цензура бееееееее , макар и да не ви отърва - аз бях написал истината - лизачи

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен17/5/13 15:13

    dps padat towa lichi na drugite izbori shte e oshte po zle shtom taka e reshil gosodin Mestan neka bude taka vsichki bqhme, glasuwahme za Saliha Emin...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен17/5/13 20:25


    Лютви да преосмисли коалиционната си политика.
    По добър вариант за съдружие е ГЕРБ, а не АТАКА.
    Турците по благосклонно биха приели варианта с ГЕРБ.
    В противен случай ДПС ще се превърне в турска АТАКА, което
    няма как да бъде прието.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен17/5/13 20:51

    Това Ви е голямата грешка г-н Местан,наистина гласувахме за ДПС и най вече за Вас в регион Хасково.Ние искахме Вие да сте нашият депутат в 42 НС, а не този дето не знае да говори ни турски ни български.Време е да анализирате изборните резултати в регион Хасково за периода 2009 и 2013.При анализирането на изборните резултати за 29 МИР - Хасково бива почетният председател да привика и общинските лидери от нашия регион и тези които са загубили незабавно следва да си подадат оставките заедно с съветниците общинските ръководства по общини може и кметове и заместниците им. Те също да си отидат, щом не знаят как се правят избори гюле гюле ага.В нашата листа регистрирана в регион Хасково с изключение на Вас,какво ли нямаше,този който не може да говори е в листата,следва кравар който рине лайната на кравите също при Вас.Ние само заради такива тъпи и безотговорни незнаещи да правят избори загубихме 2-ри депутат.Господин МЕСТАН, вярно е разумът винаги побеждава, но ВИЕ и почетният председател Г-н АХМЕД ДОГАН, ако не поискате оставката на общинските ръководства, които се провалиха на тези избори на следващите ще бъдем още по зле. Това девойче от Къзджали трябваше да влезе в парламента, а не този разбойник - АТАСТРОЙ. Вие трябваше да представлявате нашия регион Хасково - ние гласувахме заради ВАС. Наистина бива да помислите разумно - мислете - анализирайте и вземете вярното решение!!!???***@@@

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен17/5/13 21:01

    Ние от Поповец и Долно Черковище гласувахме за Вас
    г-н Местан, жалко че бяхме излъгани не искаме бандита Атастрой да ни бъде депутат.Другият път когато гласуваме ще имаме едно обеца на ухото. Благодарим ВИ, но това не е хубаво

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен17/5/13 21:35

    Що не публикувате и другите коментари

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен18/5/13 00:47

    20:25.Точен коментар брато!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.