"Хората отглеждат домати, а ние кратуни мутри!". Това е една от последните фрази, които е изрекъл два дни след изборите  самоубилият се вчера областен  и общински шеф на ДПС - София, Кънчо Боков, пише "България Днес".

Той не обичал да излиза на преден план в политиката, бил като "кардинал" и общувал основно с Ахмед Доган , допълват от партията. Двамата редели заедно листите на ДПС. Боков обичал да коментира политическата ситуация в страната и обичал да "поизпържва" с приказки родните политици. На прицела му основно бил бившият министър на земеделието Мирослав Найденов . Позволил си даже публично да нарече Найденов "пъпчив папудяк", "крадлив и лъжлив", разказват приятели на Боков, пише изданието.

"Бойко, ако не уволниш тоя крадлив и много фалшив Миро, по-късно се сърди на себе си!", написал във Фейсбук Кънчо Боков.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/5/13 09:39

    Какво става в тази партия, постоянно се самоубиват тези от важните длъжности, или се обръщат срещу партията.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/5/13 09:42

    Бог да го прости човека. Съболезнования на близките му. Но прави впечатление,че самоубийствата в ДПС продължават. Нещо не е наред там.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/5/13 09:46

    Нещо не е наред в тази партия. Самоубийствата продължават.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/5/13 09:48

    ТЕ ВСЕ "СЕ САМОУБИВАТ" А ПАРТИЯТА ИМ ДПС ВИНАГИ Е ЧИСТА И ВСЕ КРЕЩЯТ ЧЕ СА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА."ИМА НЕЩО ГНИЛОООО АМА В - Д П С !"

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/5/13 09:59

    Той бил кардинал и общувал одновно с Доган: Доган с всеки общува в София, ама един път не се сети да общува с хората от Кърджалийско, които от началото на промените гласуват за него.

    ОтговорИзтриване
  6. Иванчо17/5/13 10:36

    09:59,тези които общуват с Доган се самоубиват. Кой ли сега ще иска да общува с Доган?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/5/13 11:13

    Този човек предпочете да избере бързата смърт пред бавната агонизираща такава,поради това, че беше болен от рак на белите дробове в напреднал стадий. Уважете неговото решение, гадове такива!
    Престанете да правите политика от един човешки избор и една жестока житейска съдба! Как може да обвинявате когото и да било в тази ситуация, вие, хора, наистина не сте нормални. Всички в тази страна сте за лечение. Дано на никого от вас не се наложи да избирате дали да свършите със себе си или да изживеете последните с мигове в нечовешки болки. Замислете се над това, което сте написали, Господ гледа, да не се чудите след някоя и друга година какво и защо ви се случва!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/5/13 11:16

    Кои те се самоубиват бе, боклук,9.59 часа? Можеш ли да направиш справка в интернет колко полицаи се самоубиха пред последните четири години? И колко от тях се оказаха намесени в престъпни схеми? Ами да вземем да обвиняваме Цветанов за всичко това!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/5/13 11:20

    НЕЩО МНОГО ВЗЕХТЕ ДА СЕ "САМОУБИВАТЕ" В ДПС !
    КОЙ ЛИ Е СЛЕДВАЩИЯ ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/5/13 12:02

    Шеф в ДПС, пък освен неговия си глас друг глас няма зад гърба си и общува само с Доган.Само да е той.Христо Бисеров, Йордан Цонев, Камен Костадинов и още много други.Ей Догане наистина ни мислиш за глупаци май.Накрая за капак за сте във власта се съюзихте и с АТАКА.Всичко това се вижда от гласоподавтелите.Макар и късно ще се откажат от вас и ще послушат препоръките на Ердоган, което ще е и най доброто за тях.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/5/13 12:37

    Да наистина чожека беше болен от рак и та напреднал стадий.Бог да прасти

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/5/13 22:45

    POLOVINATA OT GERB ,POLOVINATA OT DERT STE SI IDETE....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/5/13 09:49

    Кънчо беше болен от рак на белия дроб и му оставаха още няколко месеца живот, и то живот в нечовешки болки. Избора му да приключи всичко набързо няма абсолютно нищо общо с политиката, Доган, ДПС и т.н. Познавам го лично и ви уверявам, че беше изключителен човек, не спекулирайте с една човешка трагедия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.