Иван Данов ще замени  Калин Тихолов като кандидат за министър на инвестиционното планиране. Това се наложи след негативни обществени реакции на кандидатурата на Тихолов, чието име е замесено в скандала ''Дюнигейт''. Това стана ясно от изявление на кандидат-премиерът Пламен Орешарски преди да влезе при президента Росен Плевнелиев и да обяви имената на кандидатите за министри пред него.
''Иван Данов е с академична кариера, от УАСГ, в София, има сериозна академична биография и сериозен практически опит. Не отстъпва на Тихолов по опит. За няколкото дни нямах достъп до цялата информация, така че да преценя експертите. Нямам достъп до архивите на службите, той не е и възможен в събота и неделя. Лично съм говорил с всеки и разчитам на тях.''
''Ще водим национално отговорна политика. Търсил съм хора, които могат да го направят без разлика от цветове и симпатии към футболни клубове.'', заяви Орешарски.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/13 09:47

    Почна се тия комуняги няма да издържат и месец защото излъгаха беднитеи защото лижат гъза на богатите крадци и мошеници.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/13 10:37

    Номинираната за министър на младежта и спорта Марияна Георгиева – Бенчева е била активна по време на предизборната кампания. На митинг на ДПС на Демир Баба теке на 03.05. тя държи пламенна реч. В нея обяснява, че е професор по езика и като такъв ще се бори заедно с учебниците по български език децата на избирателите на ДПС да носят в чантите си учебник по майчин език.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/5/13 13:39

    Предсрочни избори това е спасението ни от мизерията която ни очаква от тройната коалиция БСП=ДПС ,сега и АТАКА. Спомнете си как беше през тяхото управление. Как ЕС им нямаше доверие и спря евро парите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.