Волейболният тим на „Арда – ветерани" разгроми в приятелски мач съперниците си от Хасково с 2:0 гейма. Мероприятието се организира от Коалиция за България, а волейболната надпревара се игра в спортна зала "Арпезос" в Кърджали.

Капитан на сребърните медалисти на България от 2012 г. бе водачът на листата от БСП Милко Багдасаров, който бе разпределител.

Целият отбор излезе на терена с бели тениски с номер 5 от червената бюлетина. Безцеремонно първият гейм бе спечелен от отбора на „Арда", докато във втория хасковлии оказаха сериозна съпротива и поведоха в резултата. Към края на гейма се играеше почти точка за точка, но с общи усилия кърджалийци обърнаха резултата и забиха мачбола с 25:23.

Срещите между двата отбора се организират всяка година по инициатива на Милко Багдасаров, който е и президент на Волейболен клуб „Арда".

Спортната проява предшестваше предизборна среща с представители на спорта в комплекс „Резиденция".

"Реставрирането на спортните съоръжения е сред водещите точки в предизборната ни платформа", заяви при представянето на кандидат – депутатската листа водачът на социалистите Милко Багдасаров.

"Екипът ни излъчва младост и професионализъм. БСП се отличава от останалите партии със своите кандидати, повечето от които младежи, реализирали се в своите професии и готови да се включат в голямата кауза на партията ни", каза още той.  Събитието уважиха видни спортисти, президенти на клубове, ветерани.



-----------------------------------------------------------------
Маркови парфюми с 70% отстъпка до края на Април възползвайте се!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/13 14:19

    Eeeeeй Милко,от къде го извади този отскок,ти са за титуляр в представителния отбор бе пич...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/13 20:15

    TAM V ZALATA IMA EDNO DARVENO SANDA4E SIGORNO SE KA4IL TAM

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.