Кърджалиецът Димчо Михалевски най-сетне получи право свободно да говори по Тв7.
Години наред той беше атакуван от телевизията по инструкции на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов относно „Водното огледало". Михалевски сподели, че в БСП умуват за провеждането на предсрочни парламентарни избори през май 2014-та, когато е вотът за евродепутати.
В момента парламентарното мнозинство е стабилно, но ситуацията е сложна, каза в студиото на TV7 Димчо Михалевски. Той призна, че са допуснали сериозни грешки, които са довели до недоволство в обществото.
Има предложения, които се обмислят в парламентарната ни група и са свързани с хоризонта на правителството и парламента-до европейските избори е най-често обсъждано, каза народният представител. Преди това трябва да се приемат важни закони, които ще гарантират оцеляването на социално-слабите българи през зимата, както и нов Изборен кодекс.
Не трябва да забравяме че като представители на политическата класа сме временно в парламента, смята Михалевски. Затова е важно да се променят правилата за изборите, за да може хората да имат представители в Народното събрание, а също така да ги мотивира да участват във вота.
Би било добре партиите да вадят предварително кандидатите си за изпълнителната власт, в това число премиер, министри и шефове на държавни агенции, смята зам.председателят на парламентарната група на Коалиция за България. Така хората ще знаят за кого всъщност гласуват.
Преди внасянето на кандидатурата на Пеевски за ДАНС коментирахме в парламентарната група и предвидихме реакцията на обществото, разкри Михалевски. Но въпреки това направихме грешката.
Има различия в нашата парламентарна група по отношение на конкретните действия на изпълнителната власт, затова е добре да се обединим около няколко-3 или 4 – неща, които са важни и без които не можем, след което ясно да заявим, че отиваме на избори, смята депутатът.
Вината за състоянието на парламента днес е основно на ГЕРБ, които на практика след изборите не работят в пленарна зала и ни поставят в зависимост от Атака. Това не може да е устойчиво като поведение дълго време, уточни Михалевски. Класическа грешка на управляващите е да се скарат с медиите, в това число и телевизиите, направихме я и ние, не смятам, че Михаил Миков направи своето изказване достатъчно обмислено, анализира бившият зам.-министър на регионалното развитие.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/13 13:48

    Хей менте Димчо, ти си аут както и твоята партия.Вие се подиграхте с честните български граждани .Извиненията ви и признанията ви не ни интересуват.Никога повече аз и рода ми няма да гласуваме за вас....)Надявам се че много достойни хора които вярваха на БСП ще направят същото.
    И не се показвай по медиите защото дразниш хората с лъжливата си визиономия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/13 13:55

    Фес такъв

    ОтговорИзтриване
  3. Марин29/6/13 15:00

    Нали от ТВ 7 погазиха брутално изборния закон и деня за размисъл. Защо не им отнемете лиценза? Или Доган ще подскочи. Не само си крадец но и си лъжец. Пак ГЕРБ Ви виновни, ГЕРБ те накараха да откраднеш толкова от Водното огледало нали? Димчо не си само ти всички боклуци които подскочиха срещу ГЕРБ са това. Истинската причина за това подскачане е че не Ви дават да крадете. Не мисли избирателите за прости, филма с избори 2 в 1 просто го забрави. Избори ще има зимата когато всички които така нагло прогонихте в годините от родината ни ще си бъдат тук и пак ще духате таратора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/6/13 15:06

    стига с тоя герб бе боклук все те са пречка за всичко но както каза алгафари един умен човек избягал от вас станахте лидерска партия защото години наред бойко ви биеше където ви хване на избори и вашия лидер гей не можа и не можа да се примири с това много съжалявам вече че не гласувах за герб да ви думкат и на тези избори затова оставка и ззззбогом комунисти Ізбогом беше написал културния ви министър стефчо данаилов мнооого сте умни всички

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/13 15:08

    червени боклуци!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/6/13 15:11

    КАТО СА БИЗ-БИЗЕ С ПЕЕВСКИ ДА НЯМА АЗ ДА МУ ДАМ ДА ГОВОРИ! Пу! Предателя на Кърджали! Вън от Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/6/13 15:14

    ДОКАТО ЛУДИЯ ВЪРВИ КАТО БИК, ТЕ ГЛАСУВАТ ЛИ ГЛАСУВАТ...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/6/13 15:47

    Sega veche kolkoto i da se izvinqvate, nqma koi da vi prosti! S tova koeto go govorish i dneska, veche naistina zaminavate v treta gluha i ne se vrashtaite!!! Ti i tvoite sapartiici se izvinqvate samo za da zamajite ochite na horata! NAGLECI,BEZSRAMNICI,LAJCI I VSICHKO GNUSNO KOETO SE SESHTATE!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/6/13 16:13

    Dimcho davai moeto momche umen si ,znaesh kakvi sa stapkite za stabilna Balgaria

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/6/13 17:16

    Ei pisachite na Gerb PO SPOKOINO GO RADAVAITE

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/6/13 17:21

    Kakvi sa tezi bezreditsi vSofiya be tezi alcni prokatori kvo iskat gospoda provokatori ot gerb osiznayte se 4e tiy nyama dase prodilji taz igra dayte vizmojnost na vlastoima6tite dasi upravlyavat svobodno bez smu6tenie da upravlyavat dirjavata i imayte predvid 4e Sofiya ne e Bilgariya nedeyte ostavete gi na mira narodnoto sibranie neka svobodno dasi virsat zadade ite ot naroda zada4i za da. Ne se sre5tnete s namesata na politsiyata kakto stana po minalata sedmitsa v R Turtsiya vi molim da spazvate pravilata i zakonite na dirjavara ni R Bilgariyaц

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/6/13 18:50

    предател, крадец, политически лумпен, пердател.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/6/13 19:14

    skrii se be kradec!kradeca vika drajte kradeca!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/6/13 19:31

    Тия нещастници всеки ден са грешка след грешка... Днес грешим, утре се извиняваме. Което е тест за издръжливост на народеца, или откровена подигравка с народеца. По-скоро второто. Няма кой да ги чака толкова време... Целта им е да налапат и разпределят мангизите от Европа на червените фирми. Нищо повече!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/6/13 19:34

    Не обиждайте боклука, бе! Все пак той - БОКЛУКА - се рециклира и върши някаква работа. Тия могат да рециклират само корупцията, измамата, подмяната на вота, кражбите от държавата... Нищо друго не са научили. А тоя умник нямаше ли две присъди?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/6/13 20:12

    верно казваш това за боклука за присъди не знам но знам че беше кредитен милионер и комунистите го бяха сложили заместник кмет за да си изплаща кредитите и не е получавал заплати и изведнъж отива депутат и хоп апартамент коли все скъпи неща откъде бе мошенико от кражби разбира се аз и много българи от кърджали подкрепяме софия оставка за мизерниците които окрадоха народастига популизъм хората не са толкова прости вече

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/6/13 22:13

    Както и да го плюете Михалевски, колкото и да го мразите, той е сто пъти по-умен и способен от доскорошната тиква, който управляваше България. Тъпите гербери забравят, че ако той беше крадец Цвъко с най-голямо удоволствие щеше да му прати Роман Василев и да го проснат на земята с думите - Ти си абсолютен претъпник и крадец.
    Така че, лайте си, неуважаеми почитатели на тиквата, белким си повярвате, че някой е по-голям крадец от вашата партия, ръководена от мутра и човек, завършил помощно училище, което ще рече училище за бавно развиващи се. ВЕрвайте им на тях, те ще ви управят и вас и поколенията ви.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/6/13 22:38

    То бива наглост и безочие,ама чак толкова пък......Глупаци,не виждате ли че не ви искат бе идиоти,такива.И все ГЕРБ са им виновни Като са в пленарната зала-се драпате с тях,като ги няма-защо пък ги няма,а нощем правите съвещания.Сутрин измъдрите ПАК някаква тъпотия.После-ИЗВИНЯВАЙТЕ,СГРЕШИХМЕ.Стига вече ВИЕ СТЕ ГРЕШКАТА.ВЪРВЕТЕ СИ С МИР или искате война.Това ли е целта ви?Да поокрадете докато сте на власт/кой каквото свари/и докато народа не ви стъпче някой ден! И стига постоянно сте плюли по Борисов.Той започна като Премиер на минус ,спря вашите кранчета,дето крадахте преди него и сега вече знаете ,че ако си тръгнете ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ВАС НЯМА ДА ИМА. Но БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО,КОГАТО ХОРАТА ИЗЛЕЗНАХА ДА ПРОТЕСТИРАТ-ТОЙ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА! А ВИЕ-ГАДНИ И НАГЛИ КОМУНИСТИ.КАКВО ИСКАТЕ-ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,РЕВОЛЮЦИЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА ГРАБИТЕ БЪЛГАРИЯ ДО МАЙ 2014 Г.НЯМА!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/6/13 22:40

    22:13вярвай ми че по голям мошеник от този няма днек го гледах вашия димчо по една тв като напикано мушкато нищо умно не излъчваше а бръщолевеше едни и същи заучени фрази от училището по политика празни кухи думи едно и също бръщолевене няма по тъп от него

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/6/13 22:50

    29/6/13 22:13 аре стига простотии. библ умен Димчо, умен е до толкова да може да крадне от някоя поръчка, като човек е зеро, леш. като е толкова умен, както казваш, защо не се захване с частен бизнес? да видим стиска ли му в тези условия. то лесно е да касираш бонуси от рушвети, мисля, че всеки го може

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/6/13 23:23

    mi napravi go kato go mojesh be selqnin ...zavist zavist zaradi tova pluete Mihalevski

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/6/13 23:44

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен30/6/13 12:33

    23:23няма завист братче истина е това а когато се каже истината все го обръщате че са завистливи хората а като си помислиш михалевски е пълен нещастник с мен ако се държат така пред парламента ще пукна от срам ама той е гьонсурат да се измитат час по скоро оставка оставка октавка

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен30/6/13 14:29

    той е плод на маймунска чикия. вижте кривата му усмивка. не си ли приличат със Станишев ?

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен30/6/13 14:45

    Какъв "май" догодина бе Димчо-вие си тръгвате още тази седмица!Кой ще ви търпи безумията цяла година?Целта ви е да се окопаете,но истината е , че 85% от българите подкрепят искнето на протестиращите за оставка на кабинета!!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен30/6/13 14:48

    Вие сте болни хора наистина ,не завист вашето е болест,как спите спокойно??? Какво сте направили за нашата страна Вие драскачи жалки,какво сте постигнали в живота си драскачи жалки,3 човека пишете тия коментари какво си мислите ,че никой не се сеща ли не сте толкова Хитри !!!Димчо Михалевски е достоен гражданин на България ,и когато Вие направите колкото той за нашата страна ,тогава пишете !!!! Жални Хора сте

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен30/6/13 18:46

    Димчо е тъп, но това не е порок, но че е нагъл, брутален и корумпиран е вече друго нещо.
    Да пази господ от такива политици.
    Иди си Димчо от властта и всички ще се успокоим.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен30/6/13 19:29

    TI SHTE SE USPOKOISH ZASHTOTO SI BEZDAREN NISKO POTENCIALEN TIP KOITO JIVEE S 300 LV A DIMCHO E UCHIL,RABOTIL I SHTE IME MNOGO PO DOBRO BADESHTE OT TEB KOITO SI SEDISH PRED EKRANA I SAMO ZLOBA PRASKASH ZASHTOTO SAMO TOVA MOJESH NEKADARNIKO

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен1/7/13 08:39

    по нагъл и корумпиран на неговото ниво не познаваам от този михалевски.изключителен кариерист.през гроба на баща си ще мине само и само да се докопа до власт и пари.никой в кърджали нее го обича.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен1/7/13 11:52

    как не те е срам да лъжеш бедните и изтормозени стари хора Димчо? менте долно...) Всички те знаем що за стока си.Скрий се и не дразни хората повече)))

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен1/7/13 12:41

    Оръзна ми вече от тоя инфантилен натегач.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен2/7/13 08:06

    Димчооооооу! Когато бяхте в "Ковег" ти и Янчо станахте причина хасковлията да убие Николай- счетоводителя! Ти да не мислиш, че с този депутатски "имунитет" ще се изплъзнеш! Не, неееееееееееееее!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен3/7/13 22:59

    ei ti s toq koment ei sega policiq da ne ti doideeeeeeeee ti vnimavai

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.