"Делян Пеевски може да ми бъде дете. Аз такова дете не искам да имам. Моят син е красив. А Пеевски как на тази възраст стана медиен магнат. Близо сто на сто от медиите са неговите. Как става това", попита Вежди Рашидов. Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да провери откъде са парите на Делян Пеевски и как е станал мионер толкова млад.
Вежди Рашидов щял да ходи на митинг. "Цялото ми семейство ходи - съпругата ми, синът ми и внуците ми. Аз не ходя, за да не кажат, че ГЕРБ организира митингите. Но в понеделник ще отида. Много красиви са митингите, защото са пълни с млади хора", обеща в ефир Вежди Рашидов. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/13 09:52

    Представяме на Вашето внимание пълния списък на сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и списанията, които са явна или скрита ( пълна или частична) собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев.

    Сайтовете на Пеевски:

    • Vsekiden.com • Bnews.bg • Monitor.bg • Inews • econ.bg • sporta.bg • get.bg • Livenews.bg Class.bg Afera.bg БГНЕС

    Вестниците на Пеевски:

    • „Уикенд” • „Шоу” • „Всеки ден” • „Телеграф” • „Монитор” • „Политика” • „Новинар” • „Борба” – Велико Търново • „Марица” – Пловдив • „Струма” – Благоевград “Засада” “Стандарт” ” Преса” “Труд” “24 часа” “168 часа” “19 минути” “Супер 19″ “Галерия” Europost

    Телевизиите на Пеевски:

    • ТВ7 • News7 • The Voice – музикална телевизия Телевизия ALFA

    Радиата на Пеевски: • Magic • The Voice • “Витоша” • “Веселина”

    Списанията не Пеевски: • „Топ Гиър” • „Аутобилд” • „Хелоу” • „Уикенд за жената” • „Биограф” • “Тема” “Love story”

    КАК ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ СЕ СДОБИ С ВСИЧКО ТОВА...???
    ДАНО ГЛ.ПРОКУРОР ДАДЕ ОТГОВОР...!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/13 09:55

    много точно браво

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/13 10:08

    И моят син е красив, ама не пишат по вестниците. Каква несправедливост!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/13 10:16

    Г-н Рашидов що за приказка е това "моят син е красив"?Всички сме различни едни красиви,други грозни,но най-важното е да бъдем добри хора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/13 10:23

    а бе хубаво е да си красив или поне симпатичен а този пеевски е направо изчадие поне да беше добър а той изтъкан от злоба и отмъстителност пък и да положи малко грижа за себе си

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/13 10:55

    Крадеца вика,дръжте крадеца !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/6/13 11:13

    А бе боклук да не си мислиш че незнаем 4 години синът ти колко общесвени поръчки е направил стоежи.Кечи кенди готуну гормезмиш койуна мана булурмуш.Козата не си виждал своя гъз а викал на офцата че му се вижда гиза .И работата на вежди е същата

    ОтговорИзтриване
  8. Турчин от Кърджали21/6/13 13:32

    Има една хубава турска пословица, а тя гласи следното: Не закачай на турчина ЖЕНАТА, на българина ПАРАТА, на циганина ДЕТЕТО, а на помака НИВАТА! Това е положението! Всеки ще намери себе си в тази пословица. Аджеба Вежди в коя от тези националности ще намери себе си? Ха познайте!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/6/13 13:42

    ebati negramotnite chitazi,pishat tuka

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/13 15:20

    Щом за Цветанов може,защо за хипопотам Пеевски да не може,питам аз.Или щом е с чалма да не го закачаме.Всички български чалми са за проверка.Те са изритани от другите партии,а ДПС,като офшорна фирма ги припознава.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/6/13 18:06

    11;13 e sto na sto dps funkcioner

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/6/13 20:00

    SKRIY SE BE PIYANICA,PROSTAK,MUSLTAK IKIRLIV

    ОтговорИзтриване
  13. Вежди,много те уважавам за това което правиш с ръцете си!Много от хората,тук и по света те уважават като творец и затова създавай значими неща.Според мен,временни са /власт,пари от там,големеене-аз съм.../Всички,бедни духовно политици се ползват от името ти и когато им станеш непотребен,ще те похарчат!Моля, те не говори така за децата!ВСЯКО ДЕТЕ Е КРАСИВО и най- вече за родители си!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/6/13 21:30

    Не злобейте!Казаното от Рашидов е вярно отвсякъде!Просто като бивш ГЕРБ-министър някак си звучи....ами лицемерно.А определението "красив" за сина му просто е донякъде в преносен смисъл.Едва ли и неговия син е толкова чист/във форумите бая се изписа и за него/,но на Фона на Делян Пеевски си е направо ангел.30-годишен милиардер-стига ,бе........че това дори за България е повече от съмнително,ама много съмнително....чак за затвор.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/6/13 21:40

    Как може да делиш децата на красиви или грозни урунгел такив.Това ли е културата на един културен министир.Срам и позор.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/6/13 21:53

    21.30 часа - задавал ли си си въпроса откъде аджеба Пеевски на 33 години е милиардер? Питал ли си се с чия благословия и чии пари си напазарува медиите? Кой стои зад Пеевски, коя банка, откъде дойдоха парите в банката? КОЙ ИЗДЪРЖАШЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ МЕДИИТЕ МУ, ДАВАЙКИ МУ НАШИ, НАРОДНИ ПАРИ? Ще ти кажа - големият виновник Пеевски да е това, което е, е самият Бойко Борисов!!! Сега се скараха двамата и както е тръгнало страната е пред гражданска война защото тия двама тюфлеци не се разбраха за ...пари!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/6/13 22:00

    Бе какво преигравате коментиращите, не мога да разбера. Тези деца за които говори Рашидов са вече бащи, големи мъже. И освен това, плюйте ме колкото искате ама има грозни деца. Ако всички деца бяха красиви, нямаше да има грозни хора, а по улиците е пълно с грозотии и от двата пола. Вярно е, че никой не си избира лицето или тялото, ама има грозни колкото щеш. Какво се правите на интересни? Това, че никой не казва на глас, че детето му е грозно, не означава, че то е красиво. Я стъпете на земята и гледайте реално на нещата от живота.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/6/13 22:36

    ТО МУ ПИСНА НА ЧОВЕКА СИГУРНО СЕ ИЗПУСНА ЗА КРАСОТАТА.ТЕ НЕ СЕ СПРЯХА С КУМПРОМАТИ КЪМ ВСЕКИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ. НЕ ГИ Е СРАМ. МЕТЛА.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/6/13 10:54

    Vejdito.kolkoto poveche se yanimava s politika.tolkova nadolu pada.Edin vidzal buchkata sirene virhu onova si,i pomislil che e mandra.A da govorish che chujdite detsa sa groyni ot negovite ,tova veche e i gonsuratlik i lipsa na kultura u bivshiza kulturen ministir.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен22/6/13 16:17

    SARHOSH,LIZA4,PROSTAK,MULTAK,KIRLIV- TOVA E VEJDYU RADISHEV

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.