Община Кърджали проведе акция „Обезпаразитяване на блок 35 в квартал „Възрожденци", след като се установи, че в продължение на месеци брат и сестра са живели с трупа на майка си. Обитателите на входа алармираха, че има опасност от зараза.
„От два дни се опитваме да накараме ХЕИ (вече Регионална здравна инспекция – б. р.) да пръска в апартамента и във входа, но ни бе казано, че тази инспекция вече не се занимава с това. Днес от Общината откликнаха и обезпаразитиха жилището, в което е бил трупът, както и целия вход", заявиха в редакцията на 24rodopi.com обитатели на блока.
Акцията се ръководела от зам.-кмета Мухарем Мухарем.


-----------------------------------------------------------------
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/13 14:42

    А ХЕЙ-то само за глоби ли е? Да му храним един куп държавни служители.
    Браво на Община Кърджали за взетите мерки!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/13 14:58

    чудо голямо-общната

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/13 15:31

    само тройната коалиция - ДПС-БСП-АТАКА
    браво...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/13 20:01

    bravo na muharem

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/7/13 12:23

    браво да наистина браво българка съм и не съм гласувала за този кмет но наистина ги поздравявам а за хеи какво да кажа плазмодии които наистина само слухтят да глобяват и да не съдействаш в такъв момент на гражданите просто нямам думи още веднъж поздравления за кмета и управата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.