Областният управител на Кърджали Бисер Николов покани всички свои предшественици да присъстват на откриването на ГКПП „Маказа" в понеделник. Покани получиха Пламен Иванов от СДС, Калин Примов от НДСВ, Ангел Коджаманов от БСП и Иванка Таушанова от ГЕРБ.
Дни преди инициативата на губернатора народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева обяви, че тя и Иванка Таушанова ще присъстват, независимо дали са поканени или не. Депутатката  подчерта, че свършената от Николов работа е похвална, но не бива да се неглижира и работата  на Таушанова.
600 бона са дадени за ремонт на пътя Подкова-Маказа , изграден от консорциума „Киска Туран", след като му мина гаранцията.
Караянчева обяви също, че за строителството на отсечката Подкова-Маказа за 18 км. са броени 30 млн лева. При управлението на ГЕРБ за 24 км.ново трасе и 8 км.рехабилитация са платени 32 млн.лева.
На снимката: От ляво на дясно - Иванка Таушанова, Бисер Николов и Цвета Караянчева обсъждат предстоящото отваряне на прохода Маказа. Снимка: Георги Кулов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Махмуд8/9/13 17:00

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/9/13 18:39

    от тия тримата на снимката няма нито един кърджалиец

    ОтговорИзтриване
  3. Николов,прави Ви чест!Най сетне нещо положително,въпреки различията.Браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/9/13 19:33

    а пламен от с"ДС" ще го обявят за национално издирване ли за да присъства?

    ОтговорИзтриване
  5. АМЕТ8/9/13 19:49

    Пламен Иванов-Районен мюфтия на Кърджали !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/9/13 20:02

    VIZTE GI HUBAVCITE,DO VCERA ZAKRIVAHA ZAVODI,BOLNICI UCILISHTA,A SEGA SHTE GI PALNIAT SAS SIRIISKI BEZANCI A ZA NASHTE DA SE SPASIAVAT PREZ MAKAZA!!!ZASHTO NE PITAT GARCITE DALI SHTE GI PRIEMAT SAS TAKAVA BIOGRAFIA ILI SHTE IM PUSNAT RODNATA POLICIA NI PAZI!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/9/13 20:25

    19:33,-разсмя ме,много си прав...

    ОтговорИзтриване
  8. Бай Кольо8/9/13 20:35

    Какво Пламен Иванов районен мюфтия ли е станал ? Продажник !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/9/13 20:38

    NIKOLOV,BAI GANIO TE POZDRAVI,NO ZABRAVI DA PRIPOMNI: BALGARSKOTO MASLO E ZAPAZENA MARKA NA ARISTOKRACIATA.TEZI SELIANKI MIRISHAT,A RIBATA SE VMIRISVA OT GLAVATA.S KAKVO SHTE NI POSRESHNAT,S KAKVO SHTE NI IZPRATIAT

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/9/13 21:45

    СЕЙФИ НЕДЖИБ ИЛИ РАСИМ МУСА ЩЕ Е НОВИЯ МЮВТИЯ .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/9/13 22:08

    REDAKCIATA,molia redaktiraite komentarite po temata,A POKANATA E KAM IVANOVSDS,NDSV,BSP,GERB a kade e DPS,SIGURNO NA PETACNA MOLITVA???

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/9/13 22:52

    Daje i komentarite vi sa smeshni ... nay golyama zasluga za patya Makaza ima Primov. Varnete se nazad vav vremeto i v administrativnite i normativnite dokumenti i shte razberete zashto. Taz Karayancheva samo se hvali jalko za neya. Tya kogato se polagaha osnovite i kato se pravishe kopkata daje ne znaeshe za tozi uchastik. Nay dobrite upravnitsi na oblast Kardjali do nastoyashtiya moment sa bili K.Promov i A. Kodjamanov. Za segashniya upravitel nyamam ideya. Pojelavam mu dobra i sporna rabota stiga da se otarve ot moshenitsite... Yanev i agitkata mu...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/9/13 23:16

    ATAKA SHTE POKANIAT KOGATO NAPRAVIAT PATIA DO SIDEROKASTRO....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/9/13 00:42

    добре че герб направиха пътя та сега се перчите тука

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/9/13 08:06

    Бисер Николов трябва да покани ГРЪЦКИТЕ строители дето имат най - -голям принос за отварянето на МАКАЗА !!! К, во ги е поканил гореизброените КРАДЦИ И ТЪПАЦИ !!! ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ПОКАНИ ПРОКУРАТУРАТА ДА ОБЯСНЯТ САКРАЛНИЯ ВЪПРОС НА ПРЕХОДА --- КАК ЗАБОГАТЯХА ИЗВЕДНЪЖ И С МНОГО ПАРИ И ИМОТИ !!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/9/13 08:25

    08:06 В България комунистите така и не си отидоха, точно те ни прецакаха с фалшивия преход, и ограбиха държавата. не се ли спасим от комунизма и комунистите няма да изкараме дълго.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/9/13 08:43

    Бисерчо се прави на европеец, но агото Доган ще му дръпне ушите, а може и килимчето!
    ДПС още помни Пламен Иванов и болката от загубата на властта в Кърджали и Кирково.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/9/13 20:15

    18.39 Много сте прав... нито един не е кърджалиец!Защо ли? Ами че то на нито един от държавните постове не зает от местен човек, а все мекерета от "щатите", та затуй градът ни е на този хал...!!!!А има толкова начетени и умни жители,но тях партиите не ги искат. Те не са от послушните, имат собствено мнение и позиции.Такива хора не са удобни.....ето защо нещата в този град вървят все надолу!А за тези двете на снимката като ги гледаш само да ги плюеш. Те имат най-голямата заслуга за състоянието на нещата в този град!~ Дай Боже повече никога да не се докопат до постове!!! Амин!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/9/13 20:51

    Малиии пак тез двете ...гади ми сееееееееее

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.