Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков е невинен, обяви Окръжният съд в Кърджали.
Както първи 24rodopi.com писа, на 24 юни Районният съд в града край Арда оправда легендарния футболист по дело за ощетяване на община Сливен. Съдът го намери за невинен по всички повдигнати обвинения. Според обвинителния акт като кмет на Сливен в условията на продължаващо престъпление съзнателно сключил неизгодни сделки по договор за ремонт на Дома за стари хора и на детска градина "Еделвайс".
Според прокуратурата Лечков е допуснал да бъдат завишени цените за строително-ремонтните работи, по-висок е бил и процентът на допълнителни и непредвидени строително-ремонтни работи и завишена печалба. Вредата за община Сливен е в размер на 1 375 156 лева.
Делото бе разпределено в Кърджали след отвод на районни съдии в Сливен.
Това бе шестото обвинение срещу Йордан Лечков в качеството му на кмет на Сливен.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/13 11:39

    Уточнете окръжен или районен съд Кърджали е гледал делото!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/13 12:58

    да уточнят и кой го е гледал - нали решенията са им публични според главния груев

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/11/13 13:06

    e tova e 6te krade6 milioni togava si nevinen..ama ako krade6 koko6ka si vutre

    ОтговорИзтриване
  4. ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)21/11/13 14:19

    КАК ДА ГО ОБВИНЯТ,СЛЕД КАТО И ТЕЗИ ОТ ПРАВОСЬДНАТА СИСТЕМА В КЬРДЖАЛИ ЛАПАТ ОТ СЬЩАТА ЧИНИЯ............ОСОБЕНО ТЕЗИ,ОТ ПРЕДИ 6-7-8- ГОДИНИ КОИТО СЕГА СА СЬДИИ-ки(някои)! ЕДИНИЯТ ЧЕШИТ, "Б............ОВ" ИМАШЕ ДАЛАВЕРА С ГОРИВА,И ПО-КЬСНО ЕДНА ОТ ЦИСТЕРНИТЕ МУ СЕ ЗАБИ В БЛОКА НА КОКАКОЛАТА НА ПАЗАРА. СЬЩИЯТ ТОЗИ ЧЕШИТ,ЗАЕДНО С ЕДНА ОТ (в момента практикуващите)СЬДИЙКИТЕ,И ЕДИН ОТ НЕТОЛКОВА ОТДАВНАШНИТЕ НАЧАЛНИЦИ НА ПОЛИЦИЯТА "К" ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДНО ЛИЦЕ(което живее в момента в Лас Вегас,а преди това забегва в КАНАДА,и името му е "В"),си разпределят доста тльста сумичка!... ВЬПРОСНИЯТ "В" ПЕЧЕЛИ ЕДНО СТРАННО ДЕЛО,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ СЬЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ... И ЗАБЕГВА С ПАРИЦИ...(преди това в банките няма дори и хиляда лева,но в рамките на около 5 минути,той има вече капитал от?!?!?!?!?!?!!? 100 000 лева!...(които по-кьсно се разпределят между него и по горе посочените) ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ В АРХИВИТЕ НА СЬДЕБНАТА СИСТЕМА,И ПРОЧЕТЕТЕ ХРОНОЛОГИЯТА НА ТОВА ДЕЛО!(стига да имате и врьзки)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/11/13 19:56

    ДАНЧО ПРЕЗИДЕНТ.-

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.