Тежка катастрофа стана към 12.30 часа на Новия мост в Кърджали. Лек автомобил, движещ се с превишена скорост се заби в стълб и отнесе пътен знак за ограничение на скоростта.
„Трима младежи излязоха от колата и побягнаха към парка. Единият кървеше много. Полицаи тръгнаха подире им, както и дошлата линейка", разказаха пред репортер на 24rodopi.com очевидци.

Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/14 13:23

    Майка им да еба, че да им хареса. даеба и чукундурите. Само мързеливите и отрепките са отстанали в града. Празниците свършиха и бачкаторите си заминаха. Останаха дъртите деца на курви и пияници. и престъпниците, които взимат пенсиите на старите си родители и слизат в града да харчат по кръчми.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/1/14 13:31

    към 13:23
    А ти от кои от гореизброените от теб си?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/1/14 14:13

    Abe cukuundur ;) kam 13.23

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/14 17:52

    ОТ НАШИТЕ ЛИ СА ПАК БЕ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/14 22:13

    KARTOFI BIAHA . PIANI MONOGO . APTAL

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/1/14 10:19

    em tipi hora kvo da se pravi naraneni bqgat az ako go bqh vidql toq stqh da go spukam ot boy kiv e toy da bqga ot policayi maykamu deyba ediniya pik ot policayska kola izlizas cigara v rakata ne moje da virvi.Te mayche ot pazara sa vzeli kniskata za shofirane! Vsicki zimat az nemoga kvo kit nyamam godini za da zimam pone ne sim tip kat diq ta katastrofiram ili da bqgam ot policai za tiq globa ne davayte davayte boy ! :P

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.